Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני התלוננתי בזמן טיפול על הנעה אחת קצת קשה וקיבלתי מצבר חדש, עדכנו אותי רק בזמן התשלום, לא היה שום ויכוח.

היונדאי הייתה בת שנתיים וחצי בערך בזמנו.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצבר עלול ללכת אחרי 24 שעות אם שכחו אורות.

בפיז'ו עוד מתקופת 206 ו 307 יש מערכת ניהול חשמל, שמכבה את האורות שנשכחו דלוקים לאחר פרק זמן מסויים, על מנת לא לרוקן את המצבר.

פורסם
בפיז'ו עוד מתקופת 206 ו 307 יש מערכת ניהול חשמל, שמכבה את האורות שנשכחו דלוקים לאחר פרק זמן מסויים, על מנת לא לרוקן את המצבר.

נכון, כך זה גם אצלי.

פורסם
לא חשבתי שזה יקרה ברכב חדש יחסית.

מצברים שקניתי בעבר כלא מקוריים, החזיקו יותר זמן מזה.

האחראיות למצבר מסתיימת לאחר שנתיים.

אחרי קצת 'ויכוחים' עשו לי במוסך המרכזי הנחה במחיר למצבר חדש.

יצאתי עם 750 שח'.

בניגוד למקומות אחרים בהם אתה מחליף מצבר, אצלם מחיר המצבר לא כולל עבודה, עליה הם גובים תשלום נוסף....

אני חושב שצריך לשנות את הכותרת למשהו בסגנון...

שנתיים ושליש הלך מצבר ברכב שנקנה חדש מהיבואן-גולף חדשה !

לא ייתכן שדברים כאלה מתרחשים אצל ייבואנים אחרים.

איזה באסה עכשיו לחבר הפורום 'בולל הדרך' אין את מי להשמיץ

:cry:

איזה כייף לי :)

פורסם
לא הבנתי.

מה הכוונה עדכנו אותך בזמן התשלום.

המצבר עלה או חינם ?

ללא תשלום, ע"ח האחריות.

בזמן התשלום עדכנו אותי שהתלונה שלי על הנעה קשה נבעה ממצבר חלש והוא הוחלף לחדש.

פורסם
אני חושב שצריך לשנות את הכותרת למשהו בסגנון...

שנתיים ושליש הלך מצבר ברכב שנקנה חדש מהיבואן-גולף חדשה !

לא ייתכן שדברים כאלה מתרחשים אצל ייבואנים אחרים.

איזה באסה עכשיו לחבר הפורום 'בולל הדרך' אין את מי להשמיץ

:cry:

אני אחזק אותך - דווקא במוסך מורשה של סקודה (איני זוכר את שמו, בת"א) החליפו לאבא שלי מצבר על חשבון אחריות ממש לפני תום האחריות, רק כדי שיהיה לו חדש.

כן, גם אני הייתי בהלם..

פורסם
וכתוב שיש תקופת אחריות שונה למנועי דיזל ומנועי בנזין,מישהו יודע למה?

זה שילוב של כמה דברים, חלקם לקוחים מן העבר ופחות רלוונטיים היום:

1.יוצאים מנקודת הנחה שרכב דיזל זה בדרך כלל מונית או רכב לימוד נהיגה או רכב אחר שנוסע הרבה, ואז עקב התנעות מרובות ושימוש אינטנסיבי יהיה צורך להחליף את המצבר יותר מהר ולא רוצים לתת אחריות ארוכה.

2.מנועי דיזל דורשים כוח התנעה יותר גדול עקב יחס דחיסה גבה יותר בהשוואה לבנזין (תמיד) ו(לא כ"כ נכון היום) גם נפח מנוע יותר גדול ומבנה מנוע מאסיבי וכבד יותר. כמו כן לדיזל בדרך כלל לא מניע עם מצבר טיפה חלש.

3. מערכת חימום מוקדם לתאי השריפה בדיזל שפועלת במקביל לסוטרטר וכמה שניות אחרי (וגם כמה שניות לפני במזג אוויר קר) וצורכת הרבה חשמל - שוב, זה גורם שמגדיל את בלאי המצבר.

פורסם (נערך)

מפותח השרשור - אם במוסך מורשה יבואן התקינו לך מצבר וורטה כחול ב 750 ש"ח, כמו בקישור שעולה 619 ש"ח אצל איציק מצברים, שילמת בסופו של דבר מחיר סביר. קיבלת מצבר מעולה.

לא כתבת מה אורך האחריות של המצטבר החדש.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

א. הוא שילם מחיר מופקע, בכל נורמה צרכנית, וזה עוד אחרי שעשו לו "הנחה" של 50%.

ב. ככל הזכור לי מצברי ורטא מיובאים על ידי "טלרון מצברים", והם לכשעצמם שייכים ל... לובינסקי :?

וזו סתם עוד דוגמא לישראבלוף המצוי. איך יבואן הורס לעצמו את השם, המוניטין ותחושת הלקוח רק בשביל לגבות עוד כמה שקלים. מגעיל.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם אם הוא היה קונה פילטר שמן או כל חלק אחר, במוסך זה היה עולה לו יותר מאשר בחנות חליפים בערך באותו הפרש באחוזים.

אפילו רשמת את זה בעצמך אתמול בשירשור אחר.

פשוט צריך להיות צרכן נבון.

פורסם

נכון, אבל כשאומרים לך שבאים לקראתך, עושים לך 50% הנחה ויוצא שאתה עדיין משלם יותר ממחיר השוק - זה ישראבלוף.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מזה לא צריך להתרגש, כשאתה בא לקנות צמיגים לדוגמא אמרים לך מחיר מחירון 400 ו"עושים הנחה" ל 250.

כשמתלקים סולר מופיע במשאבה 16.50 ואתה משלם 7.50.

זה תרגיל שיווקי רגיל.

פעם נתקעתי בלי מצבר באמצע רחוב, בא אלי גרריסט והניע את האוטו.

הציע לקנות מצבר 72 אמפר במום ב 1500 ש"ח. למחרת קניתי ב 600 או 650 בחשמליה.

• תוכן חדש...