Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב בטווח מחירים 4000-10000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, התקציב שלי צנוע מאד. אני יכול להקציב לרכב משומש 4000-10000 ש"ח. במחירונים הקיימים אין בכלל אפשרות לחפש רכב בטווח המחירים הזה. אני תוהה אם אתם יכולים לתת לי אינפורמציה איזה רכבים יכולים להתאים לתקציב שלי. אני יודע שאפשר לחפש בטווח שנים של 1990 ומעלה אבל אני לא רוצה רכב מיושן. מעדיף, אם יש, משנת 2004. יש בכלל סיכוי למצוא רכב כזה?

תודה,

אבי

פורסם

יונדאי קטס ידנית, פולו קלאסיק ידנית, פיאט פונטו ספייס, הכי חשוב לבדוק שהרכב טופל כראוי, שכל המכלולים עובדים ושיש לו טסט ארוך (ראה בחתימה שלי מדריך שכתבתי).

פורסם

תריץ חיפוש מורחב ביד 2, תסמן הגבלת מחיר 10,000 ותראה מה יהיו התוצאות..

אני מאמין שאתה יכול למצוא רכבים באיזור שנת ה2000 במחיר הזה..

ואל תשכח - השוק היום במצב קשה מאד.. דבר שמשחק לטובתך! אז המחיר המבוקש הוא רק נקודת ההתחלה, אתה יכול להתמקח ולנסות להוריד עוד קצת..

בהצלחה!

פורסם

תוספת למה שכתב קודמי- בחיפוש יש אפשרות לרשום טקסט, אפשר גם לרשום שם את המילה "מורשה" ואז זה יסנן לך רכבים שמפרסם המודעה כתב שהרכב מטופל במוסך מורשה, מה שיכול להעזור במציאת רכב עם היסטוריית טיפולים (לא בהכרח אבל יכול לעזור, כמובן יש לוודא מול המוסך).

פורסם

אני חושבת שכדאי לך להתחיל את החיפוש משנת 2000 ומעלה ולא 2004, יהיה לך יותר סיכוי למצוא רכב שמור ומתוחזק היטב.

כי לרכוש רכב ישן שהוזנך עם השנים יעלה לך יותר בסופו של דבר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

חפש לך יונדאי אלנטרה שנת 2000, חבר קנה כזו לאשתו ב1600 ש"ח בתור רכב זמני ומאוד מרוצה.

ובכלל, ברמת המחיר הזו, פחות משנה איזה רכב תקנה אלא מה מצבו של הרכב הספציפי שאתה הולך לקנות.

בהצלחה.

פורסם

יש הצע לא קטן של מכוניות בנות 15 בטווח המחירים הזה.

אם אתה מעוניין במשפחתית- אתה צריך לחפש מכוניות שהיו שייכות לאנשים מבוגרים: נסעו מעט יחסית, החזיקו אותן לאורך זמן וטיפלו בזמן.

לדוגמה סובארו אימפרזה 1996-2001 (יש גם ידניות)

סוזוקי בלנו מאותם שנתונים.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

סוג הרכב לא חשוב כאן, חשוב צורת התחזוקה. גם קורולה, סיויק, סובארו או מאזדה שהוזנחו ולא טופלו- לא יהיו אמינות כלל.

ממליץ לך לקרוא את המדריך שכתבתי (מופיע בחתימה קישור).

• תוכן חדש...