Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סקוטץ לכלים? תהיה רציני, בכל זאת זה פורום דיטיילינג לא עבודה ערבית.

הסקוטץ הזה זה כמו נייר שיוף כל הלכה תהיה בסריטות אחרי שימוש אחד.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני משתמש בסקוטש בעבודה כדי להוריד ציפויים (ולא לכה או צבע קקמייקה- ציפוי) ולא רק מ"מגנזיום" (אלומיניום. חאלס עם ה"מגנזיום". לאף אחד אין פה ג'אנטים ממגנזיום) אלא גם מפלדות ומתכות אחרות.

בהצלחה עם הקורוזיה.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
אני משתמש בסקוטש בעבודה כדי להוריד ציפויים (ולא לכה או צבע קקמייקה- ציפוי) ולא רק מ"מגנזיום" (אלומיניום. חאלס עם ה"מגנזיום". לאף אחד אין פה ג'אנטים ממגנזיום) אלא גם מפלדות ומתכות אחרות.

בהצלחה עם הקורוזיה.

אין לי מעבדה ניידת לבדיקת מתכות.

אני מניח שהשם המדויק יותר הוא "חישוקי סגסוגת".

אלומיניום טהור זה בטוח לא(מתכת רכה וחלשה מידי לשימוש כחישוקים) וגם לא מגנזיום טהור.

פשוט בשפת העם "ג'אנטים מגנזיום"זה כינוי, כאשר לכולם ברור למה הכוונה.

כמו ש:

פריג'ידר=מקרר

פלאפון=טלפון סלולרי

פורסם

DANI

מה קרה לך? אזוב שטויות!

עזוב זה ב ע.

תקרא שוב! ציינתי שאני שוטף את הגלגלים (ג'אנטים) בלבד אם מברשת עדינה לא סיבים גסים !

ועוד הוספתי ורשמתי שגם עים סקוץ כלים אני מוריד לכלוך גס מהגלגלים בלבד (ג'אנטים בשבילך) וזה מנקה מצויין ולא שורט את הגלגלים.

והוספתי שיש לי נסיון .אתה לא חייב לרשום שוב את הגיל שלי וגם לא להיכנס לפסים אישיים. זה פורום רכבים לא פורום אישי.

אז אל תפגע ניסיתי לעזור.

יש לי ניסיון זה אומר שגם אני בעבר קניתי תכשירים לניקוי גלגלים (ג'אנטים) וחבל על הכסף ברוב התכשירים כי בחלק מהתכשירים יש חומר כימי חזק

שאים ייגע בצבע בטעות ,עשית נזק וחבל.

פורסם

יש תכשירים שהם ph balanced לכן אפשר להשתמש איתם על כול ציפוי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ביגמיק,

ברוך הבא לפורום אסתטיקה-דיטיילינג ושותפיו.

אני מתנצל על שגיאת הכתיב המטורפת שעשיתי, ממש טעות גורלית שבהחלט משקפת את הידע שלי בתחום.

אתה מוזמן לעבור על שאר 700 ההודעות שלי בחיפוש אחר שגיאות נוספות, אני בטוח שתמצא עוד כמה. לא שפת אם מה לעשות...

אני לא נכנס לפסים אישיים אבל עצם העובדה שציינת את גילך בתור אינדיקציה כלשהי לידע וניסיון בתחום, זה מה ששיעשע אותי.

אם לא היית מציין את גילך, עובדה שלא באמת מעניינת מישהו,רלוונטית לתוכן ההודעה שלך או להודעת הפתיחה, גם אני לא הייתי מציין אותה.

אני לומד פה מאנשים שצעירים ממני ומלמד אנשים שמבוגרים ממני פי שניים. לגיל אין שום משקל בתחום הזה.

ציינת שאתה משתמש לפעמים בסקוץ להורדת לכלוך, עובדה שהפתיעה לא רק אותי כמו שאתה רואה.

מעולם לא ראיתי או שמעתי על דיטיילר, בין אם חובבן או מקצוען שמשתמש בסקוץ על גבי הרכב במיוחד על חלק שברוב המקרים מצופה בשכבת לכה,

חלק קוסמטי חשוב מאוד.

את הגאנטים שלי אני לא מנקה עם שום תכשיר ממיס שומנים או מסיר מתכות.

אני לא משתמש בשום מברשת ושום סקוץ רך או קשה.

דיטיילר,שפמו ייעודי,כפפות ומטליות מיקרופייבר אלו הדברים היחידים שנוגעים בגאנטים שלי.

נקה כל גאנט עוד 10ד' בכל שטיפה ובתדירות של שבוע וגם אתה תוכל להמנע ומסקוצים ותכשירים.

הנה דוגמא ל"דיטיילר מקצועי" בעל 25 שנות ניסיון שהייתי נותן לו לשטוף עגלות בסופר.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

אציין שוב לפי מה ששאל פותח שירשור.

בגוף ההודעה,

"שטיפת ג'אנטים מגניזיום עם סבון כלים" אצלי ברכב ,כמו שציינתי קודם משנת 2006 ועד היום עם סבון כלים,

לא פגעה בג'אנטים ובצבע שלהם בכלל ברכב שלי.

מקווה שלא פגעתי באף אחד וגם מקוה שעזרתי לפותח שירשור.

אני לא דיטיילר וגם לא חובבן ,אבל כל יום למד דברים חדשים.

לא הבנתי למה לזלזל או מה מצחיק באחד שיש לו נסיון הרבה שנים עם סבון כלים שזה בעצם מה ששאל פותח שרשור.

יש לך ניסיון עם חומר אחר שתף אותנו.

אל תצחק עלינו.

פורסם

כנראה שלא קראת את תוכן ההודעה שלי עד הסוף, בבקשה קרא אותה בעיון.

אני לא מנסה לפגוע באף אחד ולא צוחק "עליכם"(לא יודע איך התרבו פתאום).

באשר לניסיון עם חומרים, שוב, סוף ההודעה.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם (נערך)

הנה דוגמא ל"דיטיילר מקצועי" בעל 25 שנות ניסיון שהייתי נותן לו לשטוף עגלות בסופר.

תגיד לי איזה סופר שאדע לא לקנות שם...:lol:

ממתי שוטפים רכב פתוח עם צינור לחץ?

ועוד בצורה שהוא שוטף.

הכל נעשה בצורה מזלזלת וכלאחר יד,כאילו הוא שוטף איזה סובארו 87.

המכון שטיפה שהייתי שוטף בו,שוטף הרבה יותר מקצועי.

בחיי ,שיפשפתי את העיניים.

הייתי צריך לראות פעמיים כדי להאמין שהאדם הזה מתהדר בתואר "דיטיילר עם 25 שנות נסיון"

בושה למקצוע,פשוט בושה.

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
פורסם

אף אחד לא מזלזל , העניין הוא שיש כאן חברה רציניים מאוד , עם ניסיון בעסק הזה בצורה מאוד אינטנסיבית , כדאי מאוד לשמוע את ההמלצות שלהם , זה רק לטובתכם , לבסוף כל אחד שיעשה מה שניראה לו הכי טוב .

פורסם

הסרטון של הדיטיילר הזה פשוט ענק.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...