Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראת רכב נוזלת מטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
[פנדוב - הרי אתה רואה שהבחור מתקשה עם השפה, כניראה עולה חדש. אין כל צורך ללעוג לו על כך, כתיבה עם שגיאות כתיב אצל אדם שזאת לא שפת האם שלו או שהוא דיסלקט לא אומרת מאומה על האינטיליגנציה שלו.

קשה לך לענות כמו שצריך בגלל צורת הכתיבה? תתעלם או פנה הלאה למנהלים שישפטו מה לעשות בנושא.

קצת הומור שטחי שלא פוגע באף אחד. אף אחד לא כינה אותו דיסלקט או חסר אינטליגנציה.

פורסם

יש קו דק שעובר בין הומור לבין ללעוג לבן אדם.

לעניות דעתי, מה שהיה פה היה ללעוג לפותח השרשור ועבר את גבול הטעם הטוב.

אם אתה היית פותח שרשור בפורום בשפה שאינה שפת האם שלך, ותגובה אחר תגובה היו צחוקים על איך שכתבת, אני בספק אם זה היה מצחיק אותך.

פורסם

זכותך לא להשתכנע. זכור, הגלגל הוא עגול, היום אתה לועג למישהו בגלל שגיאות הכתיב שלו ומחר הוא ילעג לך מסיבה כזאת או אחרת.

מכיוון שאיני אמון על החינוך שלך, אני בטח שלא אתאמץ מעבר למה שכבר עשיתי לשכנע אותך בדברי.

פורסם
מה זה לכל הרוחות מראה נוזלת?...

יש לי עוד הסבר: מראה עשויה מזכוכית וזכוכית היא למעשה נוזל כך שהמראה תמיד נוזלת , פותח השרשור אל תדאג

המראה תצטרך לנזול עוד הרבה שנים עד שתצא מכלל שימוש (וכנראה שהרכב לא ישרוד עד אז).

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם (נערך)

טוניק, כפי שהסביר שלקייס בתגובה 2 ואני הסברתי בתגובה 7, אני מאמין שניתן להתרגל למראה קטנה. נהגתי לאחרונה באודי איי 3 עם מראה קטנטונת, בשילוב עם המראות החיצוניות- היה בסדר. חשבתי שזה רכבך הראשון וטעיתי. בכל אופן, עדיין ניתן להתרגל. אם אתה זקוק בכ"ז למראה גדולה אולי כדאי לשקול מראה מעט פחות גדולה. כ"כ לבדוק לבדך או אולי באמצעות חנות אביזרים כדי לראות אם ניתן לייצב את המראה. כדי להבין איך "יושבת" אצלך המראה אולי כדאי לציין את דגם ושנתון הרכב, מן סתם יהיו כאן אנשים שיכירו אותו ויצוצו רעיונות מועילים.

מ11.....[פיאט יונדאי]אני מתייחס לדבריך מאחר ונכתבו מתוך כוונה טובה ושמא יש בהם שמץ של צדק: אני מודה שנחה עלי רוח שטות- אם תשים לב, התייחסתי גם לדברי שלקייס ולדברי גולף, לא רק לפות"ש. אין בכוונתי לפגוע בפות"ש ואם הוא נפגע- הריני מתנצל. אינני מכיר אותו ולא התייחסתי אליו אלא לדבריו כפי שבחר לבטא אותם ואסביר זאת.

גם כאשר אני מתעמת פה ושם עם אנשים מעל דפי הפורום אני משתדל להתייחס לדבריהם ולא להם עצמם או לתכונותיהם. הרי דבריהם בגדר פעולה חד פעמית.

רק אתמול בערב הקדשתי למעלה משעה כדי לענות לחבר פורום בעניין מסוים בגלל כמה סיבות: אני יכול לסייע, אינני רואה רבים אחרים שמסייעים, ראיתי שמי שהעלה את השאלה טרח ובדק בנושא ולא "סתם" שאל, כ"כ אני מניח שהשרשור ישרת אחרים שיטרחו לבצע חיפוש.

כעת, הבה ניגש למקרה אחר היפוטטי: אדם שלא ביצע חיפוש, שלא טועה טעות כתיב או פיסוק מזדמנת[גם אני טועה] אלא כל דבריו זרועים טעויות, אין סימני פיסוק ובהכללה- אין מאמץ מינימלי לניסוח הודעה בשפה סבירה. הרי לא היית רוצה שכולנו נכתוב כך, נכון? כמדומני יש דרכים להתגבר על מכשלות מסוימות ולכתוב בשפה סבירה- הדבר דורש מאמץ שהוא סביר כשבאים בחברת אנשים ומבקשים עזרתם. אם לא כן- כל אחד יבין דבר אחר. יחד עם זאת כאמור האיש נענה עניינית, גם על ידי בתגובה מספר 7.

לסיום, אני מקווה שפות"ש ימצא מקומו בפורום ואני מעריך את הערתך.

עריכה אחרונה על ידי [פנדוב
פורסם
תודה לכל הדגובות פשות היו לי כבר כמה מכוניות ותמיד חיברתי את המראה הנוספת ו עף פעם לא היתה נופלת לעומת זות באוטו א חדש אחרי שנה היתחילה ליפול כלפי מטה

אל תתרגש מידיי. בפלואנס ליסינג 2013 שלי זה קורה גם כן כשהרכב עומד זמן ממושך בשמש עם תוספת מראה פנורמית וגם בלעדיה...

הרבה רכבים חדשים היום סובלים מבקרת איכות או הנדסה ירודה בכל מיני אספקטים. דוגמאות לא חסר. לא תמיד יש מה לעשות.

-אבי

Alfa GT 2.0 JTS Blackline,  Alfa 159 1.8 Turbo TBI Sportwagon Elegante

אקסיות: Alfa 164 TS, Alfa 156 V6 QSystem, Alfa 166 V6,  Alfa 166 V6 Super Q2, Alfa Giulietta QV,  Renault EDC RS CUP

פורסם

^

זה בגלל שהיית עם מראה פנורמית והיא הספיקה לפגוע במפרק עקב המשקל המיותר שיצרן הרכב לא תכנן שיהיה.

מראה פנורמית זה אחד הדברים היותר מיותרים, ויש שרשורים על גבי שרשורים שמסבירים את הסיבות המדויקות למה שעיקרן היא שאנשים פשוט לא יודעים לכוון מראות.

• תוכן חדש...