Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינפיניטי G37 קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הודעה ראשונה בפורום, אבל כבר שנים מביט מהצד.

אז התחדשתי באינפיניטי G37 קופה שנת 2010.

ראיתי שיש כאן אנשים שמעניין אותם איך זה לרכוש רכב "יוקרה" שכבר כמה שנים על הכביש, טיפולים, ביטוח, דלק, וכו'.

ההוצאות מאז הרכישה:

ביטוח- 5500 חובה+מקיף

צמיגים חדשים: 5000

תיקון איתוראן- 1300

טיפול 65 אלף- 2300 במוסך אינפיניטי

דלק- משהו כמו 500 למיכל והרכב צמא!

טסט קבוצה 7- 3200

עוד 5000 ק"מ צריך להחליף צלחות ורפידות מאחורה, משהו כמו 2500 נוספים.

חוץ ממה שרשום לעיל, הרכב מדהים, חזק, מפנק, תענוג לנהוג ביום יום.

הנה תמונה-

לילה טוב!

IMG_20140729_165109.jpg

פורסם

תתחדש, נשמע כמו עלויות סבירות יחסית לרכב בקטגוריה הזו. אגב, מה פשר הגאנטים?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפני שנתיים בליתי שלושה ימים אם אחותה הסדאנית.

חוץ מהעיצוב הלא מי יודע מה, האוטו הזה מספק פאן בשפע - יחידת הנעה מלוטשת וחזקה בטירוף, בדגש על תיבת ההילוכים המצויינת שלה. גם ההתנהגות טובה מאוד למרות הגה שלא מעביר אנפורמציה מושלמת.

תתחדש וסע בזהירות!

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

אודי - אתה פשוט חסר רחמים... :wink:

פות"ש - תתחדש ! (כבר רציתי להגיד לך לצבוע את כל הג'אנטים לשחור. יש בזה משהו יותר ממעניין).

על מה נהגת בבקשה קודם אם יותר לי לשאול ?

alfa 156 2.5.

פורסם
ראיתי שיש כאן אנשים שמעניין אותם איך זה לרכוש רכב "יוקרה" שכבר כמה שנים על הכביש בערך 4 שנים על הכביש? מכל בחינה מעשית מדובר על רכב כמעט חדש. מה הנסועה הנוכחית שלו? , טיפולים, ביטוח, דלק, וכו'.
תתחדש ותהנה. אני נוקט בגישה שלך אז מספר שאלות ברשותך.

-מחירון הרכב הוא כ 180 אש"ח, כיצד הצלחת להשיג חובה+מקיף בחמש וחצי? פשוט אני משלם קרוב ל 9 ל E-Class שלי (ששוויה הוא 150 אש"ח) לשני נהגים מעל 40 ללא תביעות.

-מה כלול בטיפול 65 אלף?

-מהי צריכת הדלק (ק"מ/ליטר)?

פורסם

תתחדש על הרכב,

אכן עלויות יחסית נמוכות היות ומדובר בחטיבת היוקרה של ניסאן.

בתור אחד שמחזיק רכב קצת יותר מפואר(מבלי לפגוע כאמור) אני יכול להגיד לך שעלויות האחזקה שלך לא יקרות בכלל.

אני יכול לומר לך שעלות טיפול תקופתי וטיפולים שוטפים שהייתה לי בחודשים האחרונים עלו הון תועפות.

אם זה מתחיל ב-10 ליטר שמן שנכנס למנוע,ותוספים כאלו ואחרים.

אני מקווה מאוד שאתה מתדלק 98 ולא 95.

הרכב עצמו מפנק ומהנה(מניסיון עבר עם FX35),ושווה כל שקל.

בכל אופן שמור על הרכב ועל החיים שלך(רכב מסוכן מאוד).

בהצלחה ותהנה.

-----------------------------------

Audi A8 6.0L W12 '08

פורסם

רכב משובח - אחד הטובים שנהגתי עליו - במיוחד בגרסת ה-s שטובה משמעותית ובאופן מובחן מגרסת ה- gt.

ולמען האמת - אם ניתן היה להשיג כזו (או שוו"ע) חדשה - סיכוי לא רע שהיא הייתה המחליפה ל- is שברשותי.

haim - דבר איתי בפרטי, יש לי הרגשה שמישהו בביטוח עושה עליך סיבוב לא קטן.

פורסם

חולגי- יש רעיון לצבוע לשחור\ אפור מט :) לפני זאת הייתה מאזדה 3 ליסינג, אבל גם גרתי 6 שנים בארה"ב, שם הייתה לי את אחותה המבוגרת G35, השינוי הוא לא פחות מטוטאלי (בין המאזדה לאינפיניטי).

Haim- אני כמעט על 70K עכשיו, הביטוח נמצא דרך WOBI, למשפחה שלי יש סוכן שלא הצליח למצוא בפחות 8500 אלף... אמרו לי לנסות את WOBI והופתעתי לטובה, אני בן 33 ללא עבר ביטוחי ושאר ירקות.

אני מצרף תמונה של מה כלול בטיפול.

צריכת דלק- אם אתה מצליח לא לעלות מעל ה--2500-2000 סל"ד אתה יכול להוציא מהמיכל משהו כמו 550 ק"מ (מיכל משהו כמו 70-75 ליטר) אבל זה ממש קשה לשמור ;) הייתי אומר שזה בכללי נע בין 1-4 שהרגל על הגז, ל 1-7 שיוט של 120 על כביש החוף, 1-11 נהיגה יפנית קמצנית לשימור הדלק 95-100 קמ"ש.

[ATTACH=CONFIG]392414[/ATTACH]

dorki- זו לא גרסת ה-S, אבל היא בסדר גמור, אני לא ממש מגיע לאותן מגבלות שארגיש את היתרונות של ה-S (דפרנציאל), הנגיה שלי מאד רגועה ב-99% מהזמן.

LionKing23- טוב, אתה נוהג על אוניית פאר :) פרסמת איפהשהו את העלויות הטיפולים שלך? זה מעניין. אני מתדלק 95, חשבתי שיחסית לזוהמה האמריקאית 95 זה סביר לרכב כאן בארץ, אתה חושב ש-98 טוב יותר לרכב? אני לא ממש מבין בנושא.

פורסם

תתחדש!

יש לי שאלה,

שבוע שעבר הייתי בטיול והיו איתנו שתי אינפיניטי כמו שלך. הם עשו איתן דריפטים אבל לא יצא מושלם אז שאלתי

אם ה-ESP מתנתק לגמרי ולא מתערב. לא הצלחתי להבין כן או לא... אתה יודע?

אני הייתי על האחות 370Z ושם הוא מתנתק לגמרי בוודאות.

נ.ב

ביטוח למרצדס ו-BMW עולה בממוצע פי שניים מאינפיניטי ולקסוס.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

Shmelov- תודה!

בקשר ל-ESP או VDC כמו שקוראים לזה באינפיניטי, ממה שאני יודע זה מנתק את ה- Traction Control ואת Stability Control , אבל משאיר את מנגנון מניעת ההחלקה ואת ה ABS.

פורסם

תודה על התשובה המהירה.

מזה מנגנון מניעת החלקה? אפשר לנסוע איתה על הצד בלי הפרעות?

APPLEZ - הייתה לך כזו סדאן. איך זה בסדאן?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...