Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לגמרי קשור אבל בכל זאת... חשבתי לעצמי שאם איביזה TSI "אוטומטית" ודלת אבזור עולה 80K, אזי אותה איביזה עם גיר ידני צריכה לעלות בסביבות 70-72 אלף ש"ח. במקרה כזה הייתי כנראה רוכש אותה למרות חסרונות שונים.

ניגשתי לסוכנות ואז התברר לי שאין אופציה ידנית במבצע וכל מה שיש זו FR 3 דלתות במחיר מופקע.

חבל,

אמרתי יפה שלום והלכתי

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מהיר וזהיר זה לא הכל ברכב. מי שמחפש מהיר וזריז ב-80K יש בלי סוף אפשרויות {לא חדשות מהניילונים}.

במכלול של חווית נהיגה, חסכון בדלק, מראה, קידמה טכנולוגית ומחיר אין על האיביזה ב 80K. והפיאסטה עולה 9K יותר, זה לא מעט.

פורסם

שמע נסעתי בתור נוסע על איביזה 1.4 3 דלתות,הרכב ממוצע בנסיעה,ככה שעל איזה חווית נהיגה אתה מדבר?

אז נכון,מנוע טורבו והdsg היו קידמה לפני כמה שנים,היום זה כבר לא כזה חדשני,במיוחד שכול הקידמה לא באה ביחד עם אמינות גבוהה.

אצלי בספייס אין קידמה,המנוע פשוט וגיר רציף זה לא משהו חדש,אבל לפחות זה אמין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
במכלול של חווית נהיגה, חסכון בדלק, מראה, קידמה טכנולוגית ומחיר אין על האיביזה ב 80K. והפיאסטה עולה 9K יותר, זה לא מעט.

שוב...מראה זה לא קריטריון, מה שאתה חושב שנראה טוב מישהו אחר חושב שנראה זוועה.

קידמה? על איזה קידמה אתה מדבר? המכלולים פשוטים, האבזור זול.

חווית נהיגה? בזה אתה צודק, הרכב ביחס לסופר מיני הוא עם ביצועים לא רעים.

חסכון בדלק...ככה ככה, אם הוא נוסע 1000 ק"מ בחודש אז אולי שווה לחשוב על זה. אם הוא נוסע 20-25 ק"מ ביום אז זה לא כ"כ משנה, הוא יחסוך גרושים בשנה ואת ההפרש הוא יתן לתיקונים של הגיר כי אף אחד לא יתקן לו תקלה לאחר שנתיים ויום שיגמר האחריות.

להוסיף עוד 9K אמנם זה סכום מכובד אבל לקבל עוד שנה אחריות עם רכב שעולה ברמתו על האיביזה {אולי חוץ מהזריזות}...שווה בהחלט.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

האיביזה אכן נראית מעולה ויש לה ביצועים מעולים (גם יחסית לפיאסטה) הבעיה זה האבזור, האמינות ואומרים גם השירות, יחד עם זה יש רק שנתיים אחריות.

על הפיאסטה לא יורדים מ 95 עם תוספות אבזור מתנה וכולל אגרת רישוי כלומר על הכביש.

באיביזה זה 80 ללא צבע ואגרת רישוי כלומר יחד זה 83, הפרש של 12 אלף ש"ח. הביטוח של האיביזה יותר יקרה באלף ומשהו ש"ח כמעט אלפיים לשנה זה כבר בשלוש שנים מצמצם בערך 4500 ש"ח מההפרש, אתה חייב לאיביזה מיגון בבערך 900 ש"ח זה כבר 5400 ש"ח, כלומר ההפרש כבר נהיה 6000 ש"ח בערך.

אם אתה לוקח את החבילת אבזור של האיביזה שזה מולטימדיה, ניווט, תפס לפלאפון, מצלמת רווס וחיישנים ואיתוראן זה 6000 ש"ח אבל חסכת את ה 900 ש"ל של המיגון אז ההפרש בין איביזה מאובזרת לפיאסטה הוא 6000 ש"ח שמתוכם בערך 4500 אם לא יותר מתקזזים בעלויות ביטוח ולפיאסטה שנת אחריות נוספת ואיכות חומרים קצת יותר טובה.

נ.ב

גם לאחר חבילת האבזור עדיין לפיסאטה יש מחשב דרך למי שזה חשוב לו ובקרת אקלים שאין באיביזה, יחד עם מרימי חלונות יחד עם הנעילה אוטומטית בשלט.

פורסם
האיביזה אכן נראית מעולה ויש לה ביצועים מעולים (גם יחסית לפיאסטה) הבעיה זה האבזור, האמינות ואומרים גם השירות, יחד עם זה יש רק שנתיים אחריות.

על הפיאסטה לא יורדים מ 95 עם תוספות אבזור מתנה וכולל אגרת רישוי כלומר על הכביש.

באיביזה זה 80 ללא צבע ואגרת רישוי כלומר יחד זה 83, הפרש של 12 אלף ש"ח. הביטוח של האיביזה יותר יקרה באלף ומשהו ש"ח כמעט אלפיים לשנה זה כבר בשלוש שנים מצמצם בערך 4500 ש"ח מההפרש, אתה חייב לאיביזה מיגון בבערך 900 ש"ח זה כבר 5400 ש"ח, כלומר ההפרש כבר נהיה 6000 ש"ח בערך.

אם אתה לוקח את החבילת אבזור של האיביזה שזה מולטימדיה, ניווט, תפס לפלאפון, מצלמת רווס וחיישנים ואיתוראן זה 6000 ש"ח אבל חסכת את ה 900 ש"ל של המיגון אז ההפרש בין איביזה מאובזרת לפיאסטה הוא 6000 ש"ח שמתוכם בערך 4500 אם לא יותר מתקזזים בעלויות ביטוח ולפיאסטה שנת אחריות נוספת ואיכות חומרים קצת יותר טובה.

נ.ב

גם לאחר חבילת האבזור עדיין לפיסאטה יש מחשב דרך למי שזה חשוב לו ובקרת אקלים שאין באיביזה, יחד עם מרימי חלונות יחד עם הנעילה אוטומטית בשלט.

אני מצאתי ביטוח לאיביזה ב 4700 מקיף+חובה ללא שום מיגון, אני די בטוח שאפשר גם למצוא יותר זול. אתה יכול לשים מולטימדיה ומגנזיום לבד, יעלה לך הרבה פחות. בפיאסטה מקבלים בחבילת בסיס מולטימדיה?

פורסם
אני מצאתי ביטוח לאיביזה ב 4700 מקיף+חובה ללא שום מיגון, אני די בטוח שאפשר גם למצוא יותר זול. אתה יכול לשים מולטימדיה ומגנזיום לבד, יעלה לך הרבה פחות. בפיאסטה מקבלים בחבילת בסיס מולטימדיה?

4700 מקיף + חובה לא נשמע לך הרבה? וחובה לעשות מיגון לאיביזה, אין דבר כזה שלא. לפחות קודן שעולה 890 ש"ח אם אני לא טועה.

לפיאסטה עשיתי מקיף + חובה ב-3400. ולא חובה מיגון כי יש קודן שמגיע בחבילת בסיס שהוא תקף לביטוח מקיף. כבר הפרש של 1300 ש"ח לשנה.

וכן בחבילת בסיס של הפיאסטה יש מולטימדיה והיא דווקא לא רעה בכלל, עולה באזור ה-2300 ש"ח. באיביזה אתה מקבל...כלום.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

נסכם שבמבצע, האיביזה היא תמורה מצויינת לכסף.

בלי שום קשר למבצע, האיביזה לא איזה רכב יוצא דופן ביכולות שלו בקטגוריה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
נסכם שבמבצע, האיביזה היא תמורה מצויינת לכסף.

בלי שום קשר למבצע, האיביזה לא איזה רכב יוצא דופן ביכולות שלו בקטגוריה.

כמעט 24 שעות של חפירה ומשפט אחד שמסכם הכול בצורה הכי נכונה.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם (נערך)
4700 מקיף + חובה לא נשמע לך הרבה? וחובה לעשות מיגון לאיביזה, אין דבר כזה שלא. לפחות קודן שעולה 890 ש"ח אם אני לא טועה.

לפיאסטה עשיתי מקיף + חובה ב-3400. ולא חובה מיגון כי יש קודן שמגיע בחבילת בסיס שהוא תקף לביטוח מקיף. כבר הפרש של 1300 ש"ח לשנה.

וכן בחבילת בסיס של הפיאסטה יש מולטימדיה והיא דווקא לא רעה בכלל, עולה באזור ה-2300 ש"ח. באיביזה אתה מקבל...כלום.

אני קיבלתי הצעה ללא מיגון. מקיף+חובה ב 3400 אני מניח שזה כבר עניין של גיל וותק נהיגה... מתחת לגיל 30 גם על רכב כמו הפיקנטו משלמים איזה 4000 ומשהו....

עריכה אחרונה על ידי roei_s
פורסם

חברים, כתבתי כאן כי ידעתי מראש שאתם הטובים ביותר לקבל מהם תשובות בשלב של ה 'מחשבה' לרכוש + מה דעתכם על ..

לא טעיתי!

לאור הדיון, הגעתי להחלטה .. א- לפני הכול, הבנתי שיהיה עיכוב רציני במסירה. ב- המכלול של כל הסיבות .. לא אבחר ב איביזה.

אז .. שוב תודה לכולכם על הכול. הייתם לי לעזר גדול!

:)

פורסם

אגב, החודשיים המתנה לרכב זה גם משהו שאפשר לתרגם לכסף אני מניח כי לא נהנה מהרכב בזמן הזה ומשתמש בפתרון חלופי

• תוכן חדש...