Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם מכובדיי!

אני מחפש רכב עם גג נפתח, זה חלום חיי. ברצינות. הדגם לא קריטי לי (ממש לא מעוניין במשהו מנקר עיניים, מבחינתי רנו מגאן שנת 00 זה מעולה לצורך העניין), אבל כן שיהיה אוטו טוב מבחינה מכנית, בטיחותי וחסכוני בדלק עד כמה שניתן.

יש לי כמה שאלות בנוסף:

1. למה כשאני מחפש לקנייה בלוחות השונים אני לא רואה את האופציה לחפש רכב עם גג נפתח? איך כן ניתן לחפש רכבים כאלה? האם יש לוח ספציפי לרכבים מסוג זה?

2. האם יש דגשים מיוחדים שצריך לדעת ברכבים כאלה, הוצאות מיוחדות? למה באמת אומרים שיש לרכבים כאלה יותר הוצאות?

3. מה בעצם החיסרון? צריכה מוגברת של דלק ערב הנסיעה והתנגדות הרוח? חוסר עמידות למים אולי? בלאי גבוה? ונדליזם? אני באמת אשמח להבין מדוע אין הרבה רכבים כאלה בארץ כה שטופת שמש כשלנו :-)

תודה רבה לכל המגיבים מראש!

פורסם

1. בד"כ אין סינון לרכבי קבריולט כמו שאין לרכבי קופה, וחלק מהדגמים מבוססים על דגמים רגילים (פיג'ו ,VW ).

2. ההוצאות המיוחדות קשורות לתחזוקה של הגג, ומן הסתם לגג מתכת מתלווה מנגנון מסובך יותר ורגיש יותר לאחזקה מאשר גג בד.

וגם סובלות מתעריף ביטוח גבוה יותר.

3. בלאי כמו של כל אוטו אחר רק שהגג מצטרף למשוואה. אנשים צרי עין לא חסר, וכן הצריכת דלק עולה כאשר הגג פתוח.

אין הרבה בארץ מכיוון שכחדשות הם נמכרות במחיר יקר משמעותית מהדגמים הרגילים ,ותעריפי הביטוח היקרים.

מעבר לזה תחפש אוטו כמה שיותר שמור

האופציות הנפוצות הם 206cc ומאזדה MX5. רנו מגאן אני בספק אם תמצא בארץ.

מעבר לזה תחכה למישהו עם ידע יותר נרחב משלי בנושא.

פורסם

אם שני מקומות מספיק לך אז האופציה הכי טובה שלך לדעתי היא MX5 NB מהשנתונים המוקדמים (2003) רובן אוטומטיות אבל גם בגרסא זו מספקת הכי הרבה פאן לשקל וגם אמינות טובה -(אלה שלא נשחטו)

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

NB לא שחוטה קשה למצוא והמחיר יהיה בהתאם.

NA לא שחוטה, אין סיכוי למצוא ואם תמצא... המחיר יהיה קרוב ל NB

ה 206 CC אמינות כמו אולמרט בחקירה משטרתית ומנגנון הגג זוועה באמינות.

אולי מיקרה CC ? נדירה אבל אפשרית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל הדרך קרעת אותי... כמו אולמרט בחקירה משטרתית !!!! חחח

אני דווקא אעדיף רכב עם ארבעה מקומות, אני חברותי :-)

בקיצור אין המלצות נקודתיות? מיקרה היא 4 מקומות? ואני ראיתי שיש רני מגאן (נאמר שנת 2006) עם גג נפתח... ראיתי פעם מאיזו סוכנות בצפון באיזה 33 אלף בערך...אשמח באמת לדעת אילו דגמים מומלץ למקד בהם את החיפוש, ושוב תודה על התגובות, זה לא מובן מאליו העזרה והזמן!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שכחתי לציין: חשוב שהרכב יהיה ליותר משני אנשים, משפחה קטנה או משהו כזה. במידה והתקציב יעלה ל 60K, האם תהיינה אופציות אחרות?

פורסם

אם תעלה את התקציב לאזור ה-60K, יש לך את ה500C ואפילו בשנתון מתקדם (2010).

כמו כן היא אמינה מכנית, חסכונית ובטיחותית בהתאם לדרישותיך.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

מלבד ה307cc ה206cc גם היא 4 מושבים אבל באחוריים ספק אם ינכסו שני ילדים בני שלוש , באופן כללי אני לא חושב שיש רכב קבריולה שיכול להתאים למשפחה של 4 נפשות בצורה נוחה

• תוכן חדש...