Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנעה בדחיפה

ec276
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין שלא יצרו מפתח מיוחד לרכבים אוטומטיים שיאפר להם להכנס להילוך שני ואז יש סיכוי להניע בדחיפה. אני משער שזה דיי מסובך בגלל שדורש גם חשמל וגם שליטה כלשהיא על המצמד.

לא קראת את התגובות הא? מה שמונע את ההנעה זה לא ההילוך אלא השיטה שבה עובדת תיבה אוטומטית.

אם אפשר שאלה קטנה. באוטומט אפשרי להניע רק שהידית הילוכים נמצאת על P עכשיו השאלה היא אם הרכב נכבה באמצע נסיעה יהיה אפשרי להניע בלי להעביר לP? אם לא אז זה ממש מסוכן כי הברקסים ננעלים אחרי כמה לחיצות.

אני אכיר לך עוד אות בABC, האות N, נראית כמו מ' קצת ונמצאת בין האותיות R לD בתיבת ההילוכים שלך, ב90% מהמכוניות אפשר להניע גם בN, ואז לא צריך לעבור דרך הרוורס בשביל להניע, יותר מזה, ב100% מהתיבות האוטומטיות שבהן יש כפתור, אפשר לעבור לN בלי ללחוץ עליו, בדיוק בגלל הסיבות האלה (דוושת תאוצה נתקעת, הנעה מהירה וכו').

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני מכיר את האות N אבל לא ידעתי שאפשר להניע כשהידית בN. אן לי רכב אוטומט אבל אם זכור לי נכון גם בN לא אפשרי להניע אבל כנראה שאני טועה אם אתה כל כך בטוח במה שאתה אומר.

פורסם

יש רכבים שכשסוגרים את הסוויץ' ב N ולאחר מכן מנסים לסובב סוויץ' להניע, הסוויץ' לא מסתובב.

אבל אין מצב כזה שמגיעים להנעה בניוטרל ושומעים סטרטר והמנוע לא מניע, אין בעיה להניע ב N.

Miata ND2

פורסם
הברקסים לא ננעלים, ברגע שמנוע כבה במהלך נסיעה אתה בעצם מאבד את הבוסטר וזה גורם לך שאין לך מגבר בלם, הבלמים ממשיכים לפעול רק שצריך ללחוץ ממש חזק כדי לפעול.

ספר לי על זה...

סחבק מתמזמז עם אישתו לעתיד ב2006 עם הבימר,שעה 2 לפני בוקר, בראש ההר של מנזר כלשהוא בעין כרם בירושלים, גברת בימר לא מניעה!

שגריר מגיע לחלץ,לא יכול לעלות עם הגרר לחלץ אותי ואומר: דרדר הרכב למטה.

אני :shock: אומר לו, זה 2 ק"מ של ירידה קשה וחזקה, אתה בטוח?

בחיים לא פחדתי כך! כל הירידה אני מתאבד על הרקס, הרכב עוצר אבל ממש בקושי.

הגעתי לגרר, באים לעלות, הבימר מניעה.

לא ידוע עד היום מה הייתה הבעיה.

כנראה לא הסכימה להיות מסיונרית

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
בוקי הסבר בבקשה לגבי התיבות הישנות.

מה זה ישן? 97?92?80?

הבנתי שצריך להגיע ל80 קמ"ש {!!!} ואז להעביר מN לD.

אין לי תשובה מדוייקת, אבל לדעתי מדובר בענתיקות עם הנעה אחורית משנות ה 70.

• תוכן חדש...