Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שמעוניין בקניית Sonax wheel cleaner, הייתי היום באוטו מודיעין ברחוב הירקון 8 בבני ברק (מול מ.מ.מ) וראיתי על המדף כמה חתיכות. שאלתי את המוכר והמחיר הוא 45 שקלים. אז למי שמעוניין ולא מצא עד עכשיו, בבקשה.

יש עוד מוצרים של Sonax בחנות אבל זה ספציפית קרץ לי כי אני יודע שהרבה אנשים מעוניינים בו.

full-effect2.jpg

פורסם

זה תכשיר לניקוי ג'אנטים מסגסוגת אלומיניום. הוא מתרכב עם אבק הבלמים ש"נאפה" על הג'אנט, מה שמייצר את הצבע האדום. ה Sonax וה iron-x אלו המוצרים האולטימטיביים לניקוי ג'אנטים.

פורסם

זה חומר שדובר עליו הרבה כאו בפורום וגם בפורומים בחו"ל, כמו כאן למשל, דגם שונה קצת אבל די אותו הדבר:

http://www.autogeekonline.net/forum/showthread.php?t=80716

Up Close & Personal: SONAX Wheel Cleaner PLUS *NEW*

אם פועלים לפי ההוראות שרשומות על המוצר לא אמורה להיות בעיה. מצד שני, לא עובדים עם המוצר הזה פעם בשבוע על הרכב אלא לעתים רחוקות יותר.

לי יש בבית 2 בקבוקים של החומר הזה, כמעט התפתתי לקנות עוד כמה.

פורסם

כשקונים חומר לגאנטים צריך לקרוא לאיזה ציפוי הוא מתאים,יש חומרים שהם ph balanced לאפשר להשתמש בהם על כול ציפוי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בעבר היה לי ניסיון לא טוב, האומנם עבדתי עם החומר פעם בשבועיים אבל עדין.

למזלי מים+סבון וקצת מאמץ הג'אנט יוצא חדש עם כפפה.

פורסם (נערך)

יש באוטוסטור אותו מחיר אני חושב, עזוב שקניתי 4 על כל מקרה של בצורת ואין לי בעיה לקנות עוד על כל מקרה:-D יצא לך לראות אולי אם יש לו מדיטלייר של סונקס?

עריכה אחרונה על ידי dudi d

שיפוצים..

פורסם

שמעתי לא מעט על השמפו שלהם, המון קצף ובעיקר חלקלקות מטורפת. מעניין אם מישהו התנסה איתו. בלי קשר, האם מנקה החישוקים הזה מתאים לחישוקים אלומיניום ? האם הוא PH באלאנסד ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

אני משתמש עם השמפו האדום שלהם,קצף ממוצע לא משהו חריג,מבחינת חלקות או ברק לא הרגשתי הבדל בינו לבין מגוון הסבונים של carplan.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

• תוכן חדש...