Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי שברולט ספארק,

לפני כ-3שבועות שמעתי רעש של חיכוך מתכתי בעת לחיצה על הבלמים,

הרעש נעלם לאחר כ-2 דק' של נסיעה.

התופעה נמשכה והלכתי לבדוק במוסך המרכזי של שברולט,אמרו לי שהכל תקין וזה רק קצת לכלוך.

הרעש החמיר ואתמול ניגשתי שוב לבדיקה נוספת,נאמר לי שהצלחות גמורות והדיסקיות בדרך,אמרו שאפשר לחכות לטיפול עוד חודש וחצי,או להחליף כרגע,הסכמתי להחליף.

היום בבוקר התופעה חזרה על עצמה-שוב רעש של חיכוך מתכתי בעת לחיצה על הבלמים,שוב הגעתי למוסך,בדקו ולא שמעו את הרעש המדובר,

אמרו שאם ימשך יחליפו שוב צלחות ודיסקיות.

מה דעתכם?

אשמח לשמוע פתרונות,

תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.

פורסם
שלום רב,

ברשותי שברולט ספארק,

לפני כ-3שבועות שמעתי רעש של חיכוך מתכתי בעת לחיצה על הבלמים,

הרעש נעלם לאחר כ-2 דק' של נסיעה.

התופעה נמשכה והלכתי לבדוק במוסך המרכזי של שברולט,אמרו לי שהכל תקין וזה רק קצת לכלוך.

הרעש החמיר ואתמול ניגשתי שוב לבדיקה נוספת,נאמר לי שהצלחות גמורות והדיסקיות בדרך,אמרו שאפשר לחכות לטיפול עוד חודש וחצי,או להחליף כרגע,הסכמתי להחליף.

היום בבוקר התופעה חזרה על עצמה-שוב רעש של חיכוך מתכתי בעת לחיצה על הבלמים,שוב הגעתי למוסך,בדקו ולא שמעו את הרעש המדובר,

אמרו שאם ימשך יחליפו שוב צלחות ודיסקיות.

מה דעתכם?

אשמח לשמוע פתרונות,

תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.

מישהו יכול לעזור בבקשה?

פורסם

חברים שלום,

הבאתי את הרכב למוסך,חיכו שיתקרר האוטו ובדקו ולא מצאו את מקור הרעש.

החלפתי ברקסים קדמיים אך התופעה ממשיכה ויש רעש של חיכוך מתכות בתחילת הנסיעה מין כחחחכחח וזה נעלם לאחר כ2 דקות נסיעה,מה יכולה להיות הבעיה? יש מצב לבולמי זעזועים? או לברקסים אחוריים?

אני מציין שאני הולך רק למורשה,תודה.

פורסם

שלום,אני ממש צריך ייעוץ,הייתי כבר פעמיים במוסך המרכזי לאחר שהחליפו צלחות ורפידות,כשאני מתחיל בנסיעה ולוחץ על הבלמים יש רעש של חיכןך קל,זה נעלם לאחר כ2 דק' נסיעה,והתופעה חוזרת על עצמה.

פורסם

איזו תופעה חוזרת על עצמה? יכול להיות שיהיה רעש קל בתחילת הנסיעה בשל שכבת חלודה שמתפתחת על הדיסק ונשחקת לאחר מספר בלימות או דקות של נסיעה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
איזו תופעה חוזרת על עצמה? יכול להיות שיהיה רעש קל בתחילת הנסיעה בשל שכבת חלודה שמתפתחת על הדיסק ונשחקת לאחר מספר בלימות או דקות של נסיעה.

איתמר

החלפתי צלחות ורפידות עקב אותה תופעה של רעש קל שנוצר בתחילת הנסיעה מלחיצה על הברקסים,הרעש הוא של חיכוך מתכות קל,התופעה נעלמת לאחר כ2 עד 3 דקות נסיעה,וזה חוזר על עצמו בכל נסיעה,מה הפיתרונות?

פורסם

החלפתי צלחות ורפידות עקב אותה תופעה של רעש קל שנוצר בתחילת הנסיעה מלחיצה על הברקסים,הרעש הוא של חיכוך מתכות קל,התופעה נעלמת לאחר כ2 עד 3 דקות נסיעה,וזה חוזר על עצמו בכל נסיעה,מה הפיתרונות?

פורסם

אני בכלל לא בטוח שמדובר בתקלה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תקרא שוב את תגובה #6.

איתמר

פורסם

על דיסקי הבלימה ברכב נוצרת שכבת חלודה שטחית כאשר הרכב עומד. בתחילת נסיעה עלולים להיות רעשים כמו שאתה מתאר, רעשי חיכוך כאלה, מתכתיים ולעיתים גם צורמים. לאחר שהשכבה "מתקלפת" נעלמים הרעשים והבלימה תקינה. זה מה שנשמע לי שאתה מתאר וזה גם מה שהמוסך אמר לך והסביר לך את זה כ"לכלוך".

אם הרעשים נעלמים לאחר שתי דקות נסיעה והבלמים מתפקדים כראוי - סע לשלום.

איתמר

פורסם

יש אכן רעש צורם בבלימה ל2 עד 3 דקות ראשונות מתחילת הנסיעה,אני מרגיש שהבלימה תקינה,האם זה הגיוני שיהיה רעש כזה גם על דיסקים חדשים?

פורסם

כן. אין קשר לגיל הדיסק.

איתמר

• תוכן חדש...