Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום הכנסתי את המאזדה 3 2009 קומפורט (צורה ישנה) לטיפול K75 במוסך מורשה כשברשותי שובר "טיפול ראשון חינם" מהעברת הבעלות.

חזרו אליי מן המוסך ואמרו שהטיפול K75 + החלפת דיסקיות ורפידות בלם קידמי ייעלה 1047ש"ח (לאחר קיזוז השובר).

לאחר התייעצות, החלטתי לוותר על תיקון הבלמים במוסך המורשה ועלות הטיפול סה"כ 371 ש"ח (שוב, לאחר קיזוז השובר).

1. האם עלות הטיפול הגיונית?

2. איזה סט דיסק + רפידה מומלץ במוסך חליפי ומה העלות המשוערת?

תודה!

פורסם

שלום.

הנה כמה מחירים לחלקים בלבד.

סט צלחות קד' חברת BREMBOבמחיר 365 ש"ח

סט צלחות קד' סיני 150 ש"ח

סט רפידות קד' חברת REMSA במחיר 140 ש"ח.

סט רפידות קד' חברת FERODO במחיר 130 ש"ח.

סט רפידות קד' חברת MANDO במחיר 85 ש"ח.

המחירים כוללים מע"מ.

המלצה שלי זה צלחות של חברת BREMBO + רפידות של חברת FERODO / REMSA.

פורסם

מה כלל הטיפול ומה היה ערך השובר שהיה ברשותך ? בלי לדעת את הפרטים הללו לא ממש תוכל לקבל חוות דעת אם המחיר זול או יקר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היי,

הטיפול כלל החלפת שמן, החלפת מסנן ועבודה (שכלולים בשובר). שאר הדברים כללו החלפת שמן ברקסים ובדיקות שונות...

פורסם

העלה חשבונית. על פניו נראה לי שהמחיר גבוה גבוה אם זה מה ששילמת בתוספת לשובר... על החלפת נוזל בלמים ו"בדיקות" לא משלמים 400 שקל.

את הברקסים לך לבדוק במוסך אחר, שיסתכל אם בכלל צריך. כבר היו מקרים...

פורסם

תודה! גם לדעתי "עקצו" אותי פה בחסות השובר.

אני מצרף את החשבונית (הסתרתי את פרטי הזיהוי):

אשמח לחוות דעתכם...

Ad.JPG

פורסם

לא ראיתי בשום מוסך מורשה טיפול עם שמן סינטטי שעולה 370 שקלים. לא עקצו אותך.

לא מבין מדוע ויתרת על החלפת בלמים - אני מקווה שתעשה את זה בקרוב. לא משחקים עם הבלמים.

אני ממליץ על צלחות brembo או על מותג פחות יקר שלהם Breco.

דיסקיות ferodo.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

תודה על התשובה,

מישהו יכול להמליץ על מוסך אמין באזור כפ"ס להחלפת הבלמים?

אגב, מבירור שביצעתי עם המוסך, הם דיברו על דיסקיות + חריטה.

האם זה אומר שאין צורך להחליף רפידות? ואם מחליפים דיסקיות חדשות, למה צריך לבצע חריטה?

תודה

עריכה אחרונה על ידי Slidead
פורסם

הכל ברור. מתוך 270 שקל עלות עבודה בטיפול זיכו אותך רק ב-100 שכלול בשובר. למה? הרי על החלפת נוזל הבלמים חייבו בנפרד.

ולאד, קרא מה כתבתי קודם! הרי שמן, דיסקית, פילטר שמן והחלפתם - כלולים בשובר. גם אם היה מגיע עם אוטו שצורך 8 ליטר, אם יש לו שובר השובר מכסה את זה.

לסיכום:

הבחור שילם רק על החלפת נוזל בלמים (ומהחיוב של נוזל הבלמים - נשמע כאילו רק החליפו את מה שבכוסית המשאבה, ולא ניקזו כנדרש), ועל החלפת מנורה ושקע למנורה (בלי לפרט עלויות העבודה של זה). - 370 שקל. זה מופרך.

פורסם
לא ראיתי בשום מוסך מורשה טיפול עם שמן סינטטי שעולה 370 שקלים. לא עקצו אותך.

ferodo.

במורשים של מאזדה הם ממלאים 5W30 של מוטורקראפט שהוא חצי סינטטי - זה שהם רשמו על החשבונית שהוא סינטטי זה חצי נכון.

הוא לא סינטטי מלא.

פורסם
תודה על התשובה,

מישהו יכול להמליץ על מוסך אמין באזור כפ"ס להחלפת הבלמים?

אגב, מבירור שביצעתי עם המוסך, הם דיברו על דיסקיות + חריטה.

האם זה אומר שאין צורך להחליף רפידות? ואם מחליפים דיסקיות חדשות, למה צריך לבצע חריטה?

תודה

יש טעם ליצור קשר עם המוסך ולהתלונן? כששאלתי פשר המחיר במעמד התשלום חירטטו כל מיני דברים על הנוזל בלמים והעבודה.

אגב, אשמח להתייחסות לשאלות המצוטטות. תודה

פורסם

אני לא נכנס לעניינים הכספיים.

לגבי הבלמים - קיים בלבול במושגים בענף.

דוסקיות ורפידות זה שני שמות שונים לאותו חלק.

חריטה עושים לצלחות בלם על מנת ליישר את פני השטח שלהן.

לא הכרחי בכל החלפת רפידות, אבל מומלץ.

• תוכן חדש...