Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רנו קליאו ידנית 1.2 שנת 2011. הרכב עבר 35 אלף ק"מ.

טיפלתי את הרכב במוסך מורשה של רנו בראשון לציון - הרשמי של היבואן.

השירות על הפנים - הייתה לי בעיה בדוושת הקלאץ. בלחיצה הייתה חורקת. כאשר לקחתי את הרכב לאחר הטיפול שאלתי למה לא סידרו את זה אז אמרו לי להגיע פעם נוספת לטיפול ביום אחר :confused:

זמן המתנה לא הגיוני - כ3 שעות. בטיפול היה רק החלפת שמן ופילטרים וגם שלא ידבר על המחיר 800 שקל :|

1. אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על מוסך מורשה באזור המרכז .

2. מה קורה עם ספר רכב, כי אין לי משהו כזה. ואם אני מחליף מוסך מאיפה מביאים את הרישום של הטיפולים הקודמים?

פורסם (נערך)

שלום,

אתה כבעלים רשומים של הרכב יכול ורשאי לקבל ממוסך מורשה תדפיס של כל הטיפולים ותיקונים שהיו לרכב.

אם תל אביב לא רחוק לך מדי, יש מוסך "המכונן " ברחוב ישראל בק.

פעם טיפלתי במוסך הזה ברנו קנגו והייתי מרוצה מהשירות ומקצועיות שלו.

לגבי המחירים - זה עדיין מורשה יבואן.

יש כמה מוסכים לא של היבואן שמתמחים ברכבי רנו.

אם תרצה המלצה - תקבל כמה שמות.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לרכב אין אחריות יותר ואני לא רואה סיבה טובה להתעקש על מורשה כאשר לא רחוק ממך בחולון יש את אורן שירותי רכב /בת"א יש את שאפט וגבע.

כל שלושת המוסכים הללו הם מתמחים בצרפתיות (אולי לא מורשי יבואן) אבל רמת המומחיות שלהם ורמת השירות שלהם גבוהה בהרבה שלא לדבר על מחיר זול ונוח יותר מהמורשה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם
ברשותי רנו קליאו ידנית 1.2 שנת 2011. הרכב עבר 35 אלף ק"מ.

טיפלתי את הרכב במוסך מורשה של רנו בראשון לציון - הרשמי של היבואן.

השירות על הפנים - הייתה לי בעיה בדוושת הקלאץ. בלחיצה הייתה חורקת. כאשר לקחתי את הרכב לאחר הטיפול שאלתי למה לא סידרו את זה אז אמרו לי להגיע פעם נוספת לטיפול ביום אחר :confused:

זמן המתנה לא הגיוני - כ3 שעות. בטיפול היה רק החלפת שמן ופילטרים וגם שלא ידבר על המחיר 800 שקל :|

1. אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על מוסך מורשה באזור המרכז .

2. מה קורה עם ספר רכב, כי אין לי משהו כזה. ואם אני מחליף מוסך מאיפה מביאים את הרישום של הטיפולים הקודמים?

המוסך הרשמי של רנו בראשון זה המוסך המרכזי, בבעלות היבואן. זה מוסך גדול מאוד ולפעמים יש עומס, אז יכול להיות שטיפול קטן יקח גם 3 שעות.

יש מוסכים מורשים טובים של רנו באזור המרכז, אבל אל תצפה שהמחירים שם יהיו הרבה יותר זולים אם בכלל. אם המחיר הוא פקטור חשוב עבורך, תוכל לגשת למוסכים כללים (לא מורשי יבואן) שיטפלו היטב ברכב שלך.

1. מוסך מורשה קטן, טוב ושירותי הוא מוסך המכונן בתל אביב. בקישור שצירפתי תוכל לקרוא חוות דעת והמלצות עליו.

2. אם אתה נשאר במוסך מורשה יבואן אז כל המוסכים מחוברים לאותה מערכת מחשוב והם רואים בדיוק מה עשית בטיפולים הקודמים. אם אתה עובר למוסך כללי אז מספיק שתביא למוסך את הקבלה מהטיפול האחרון ושם כבר ידעו מה צריך להחליף הלאה ומה לא.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

באותו עיניין,

אני מעוניין להחליף שמן ולפילטר בקליאו III 2011 ידני.

איזה שמן מומלץ? איזה פילטר?

המלצות נוספות?

תודה,

אביגדור

OPTIC HOUSE

פתרונות ראיה מתקדמים

חפשו אותנו ב facebook

פורסם (נערך)

בהנחה שמדובר במנוע 1.2, בבקשה:

CLIO3.PNG

זה למשל עומד בתקן של רנו:

http://www.justmotor.co.il/products/694058/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-EUROL-PLX-5W40

לגבי פילטר שמן, רק מקורי.

אתה מבצע את הטיפול בעצמך?

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כלים יש?

ברנו צריך בוקסה מיוחדת (ריבוע 8 מ"מ) לפתיחת בורג ריקון שמן. זה לא משהו שקיים בסט כלים סטנדרטי, צריך לרכוש בנפרד.

לפחות כך זה היה בדגמי רנו ישנים יותר. לא יודע אם בקליאו 3 עדיין יש את הבורג הזה, תסתכל בעצמך.

מפתח לפילטר שמן יש?

פורסם
  • תוכן חדש...