Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס / C4 / B3 משפחתית עד 45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי נושא דומה אבל לא קיבלתי התיחסות אז אני מנסה בשנית.

ברשותי פיז'ו 107 אשר רכשתי לפני כ 3 שנים. באותה תקופה עוד לא ממש חשבתי על ילדים. לפני שנה נולד לי בן וה 107 מתחילה להיות לי קטנה מידי.

בעוד כ 4 חודשים מסתיימת תקופת המימון (בשיטת בלון). ה 208 לא אטרקטיבית מספיק מבחינתי כדי להיכנס לעסקה חדשה.

ההעדפה היא רכב משפחתי ידני. חפרתי ביד 2 ואין ממש מבחר ולכן כנראה אין ברירה להתפשר על אוטומטי.

הגעתי לדגמים הבאים:

סיטרואן C4 - המחירים ממש זולים ויש מבחר עצום. למה לשים לב? יש הבדלים בין השנתונים? ראיתי שיש מנוע 1600 ומנוע 2000. איך ההבדלים במחירי אחזקה וטיפולים בין שני המנועים? האם ההבדל מורגש מבחינת כח או שהוא שולי?

פורד פוקוס - כמו הסיטרואן C4, רק שלפי מה שקראתי מרגיש כבד ואיטי. איך המנוע 2000 סמ"ק בפוקוס?

סובארו B3 - כאן עוד יש סיכוי למצוא ידני, איך השילוב של ה 1500 וגיר ידני? ב 2000 סמ"ק יש מערכת AWD שקצת גורמת לי לחשוש מבחינת עלויות תחזוקה.

אם למישהו יש עוד הצעות או כיוונים מעניינים אשמח לשמוע.

באופציות הנ"ל אפשר למצוא מציאות בסביבות ה 30K.

אסף

• תוכן חדש...