Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם

יש ברשותי HU של JVC שתומך בצנג'ר

האם הוא יתמוך גם בג'נג'ר של אפליין?

או אך ורק בצ'נ'גר של JVC?

תודה לכולכם

ושיהיה שבת שלום

My Car: Peugeot 205 GR 94

כן כן גם הצרפתיה שלי נהנת לעשות לי בעיות

פורסם

תראה אני יודע רק לגבי קאנווד VS פאיוניר, שם הקונקטורים שונים, אולם אם תיקח כבל של חברה אחת, תחתוך אותו...ותלחים בקצה את הקונקטור של החברה השניה....אני מכיר אחד שעשה את זה והצליח להפעיל צ'יינג'ר של פאיוניר עם HU של קאנווד...

פורסם

תודה על העזרה

אבל מישהו יודע מה קורה עם JVC וALPINE

My Car: Peugeot 205 GR 94

כן כן גם הצרפתיה שלי נהנת לעשות לי בעיות

פורסם
זה לא יעבוד ביחד.לגבי מה שכתב עתיד אין מצב כזה מכיוון שלכל צ'נג'ר יש את "הפרוטוקול" שלו.
יוסי רשום לך מתקין על

אתה לא הבעלים ביחד עם אריאל ?

פורסם
יוסי רשום לך מתקין על

אתה לא הבעלים ביחד עם אריאל ?

בדיוק... :)

אז מה מונע ממנו לרשום לו מה שבא לו? ;)

גם אני רוצה TITLE מיוחד... אופפפףףףףף :(

פורסם
זה לא יעבוד ביחד.לגבי מה שכתב עתיד אין מצב כזה מכיוון שלכל צ'נג'ר יש את "הפרוטוקול" שלו.

שמע אדון "פרוטוקול" נחמד, עד עכשיו הודעותיך היו תמיד טובות ולעולם לא "מחורטטות" אולם, אם תשים לב אמרתי שאני מכיר! אחד שעשה את זה, ראיתי את זה בעיניים שמעתי את זה באוזניים נגעתי בזה בידיים.....אז פרוטוקול לא פרוטוקול תאוריות וכל הבררה...מדובר בעובדה פשוטה..ועובדה תמיד אבל תמיד תסתור כל תאוריה\השערה כי זה דבר שכבר קורה, מצב נתון

כך שלא יודע מה הפרוטוקולים...ולא יודע מה החירטוטים, אצלו זה עובד וזאת עובדה (איזה קומבינות הוא עשה בשביל זה, זה כבר סיפור אחר)

פורסם

אני רק יכול להצטער בשבילך שאתה לא יודע מזה "פרוטוקול". מעבר לזה כניראה שאתה באמת לא יודע מה הוא עשה אז למה אתה ממליץ לחתוך את הכבל ולחבר?במקרה של חבר שלך כניראה שהוא הוסיף מתאם ולא חתך את הכבל סתם וחיבר.

פורסם

יוסי לא שותף עם אריאל, השותף של אריאל זה רועי (FASTGT). ליוסי אין חנות.

אין מה לבקש להוסיף TITLE מתחת לכינוי, הבקשות ידחו. כל שאלה בנושא בה"פ בלבד (ותחסכו אותן ממני אם הן לא לעניין).

נ.ב.

זה לא צ'אט.

פורסם
יוסי לא שותף עם אריאל, השותף של אריאל זה רועי (FASTGT). ליוסי אין חנות.

אין מה לבקש להוסיף TITLE מתחת לכינוי, הבקשות ידחו. כל שאלה בנושא בה"פ בלבד (ותחסכו אותן ממני אם הן לא לעניין).

נ.ב.

זה לא צ'אט.

טוב מצטער

אז יוסי-אלפין

זה הבנאדם שעוזר לך בבניה לא ?

פורסם
טוב מצטער

אז יוסי-אלפין

זה הבנאדם שעוזר לך בבניה לא ?

יוסי הוא זה שעושה לאייל את ההתקנה כולה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel