Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו ראה אי פעם Volkswagen Eos ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צריך לזכור שמדובר בגג קשיח שגוזל המון מקום בבגאז'.

אם תכניס ציוד של ארבעה לבגאז', שכח מלפתוח את הגג.

עם גג פתוח, הבגאז' בקושי יספיק לטרולי ביינוני.

אז בסדרה 4 יהיה יותר מקום? זה פשוט משמעותית יותר יקר... אגב שלא לדבר על זה שיש לשכור שם 525 טורינג וסדרה 3 טורינג שהיא ספציפית חלום שלי...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במהלך הנסיעה שלנו העלנו, אשתי ואני, רעיון לשכור קבריולט לטיול המשפחתי שאולי נערוך שנה הבאה.

לא יודע לגבי סדרה 4, אבל העפנו מבט ב-E200 קבריולט שעמדה בתצוגה עם הגג שלה מקופל והצצנו בתא המטען. זה אפשרי, אבל מאוד בעייתי.

בנוסף - בעת נסיעה עם גג מקופל הנוסעים במושב האחורי יותר חשופים לשמש ולרוח (אין להם את ההגנה של החלון הקדמי) ומדיווחים שמצאתי ברשת על משפחות ששכרו קבריולט, לרוב זה הסתיים במפח נפש.

320 טורינג או C200 טורינג יהיו בחירה פחות מלהיבה, אבל מתאימה כמו כפפה למשפחה המטיילת באירופה.

פורסם

באף רכב עם גג קשיח שאני מכיר, לא יהיה מקום למיטלטלין של ארבעה + קיפול הגג.

לפני כשנה שכרתי בגרמניה מגאן קבריולה (גג קשיח), במקרה טסנו עם איזי-ג'ט, אם לא היינו עם שני טרולים קטנים (מהסוג המאושר ע"י איזיג'ט), לא היינו מסתדרים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

בנוסף - בעת נסיעה עם גג מקופל הנוסעים במושב האחורי יותר חשופים לשמש ולרוח (אין להם את ההגנה של החלון הקדמי) ומדיווחים שמצאתי ברשת על משפחות ששכרו קבריולט, לרוב זה הסתיים במפח נפש.

זה נכון, אומנם החשיפה לשמש קיימת גם מקדימה אבל הרוח במושב האחורי בהחלט יכולה להוות מטרד, בטח ובטח ככל שהמהירות עולה.

יחד עם זאת, ישנם אביזרים שמטרתם להפחית את זרימת הרוח והרעש הנלווה אליה, זה בדרך כלל מגיע בצורת זכוכית או רשת שנמתחת בין קשתות ההתהפכות\משענות הראש מאחור, אולי ניתן לבדוק עם חברת ההשכרה אם הרכב מצוייד בזה.

לעניין ה-EOS,

לדעתי דגם די מיותר, ראיתי כמה כאלה על הכביש ולמרות שהתאמצתי לא הצלחתי למצוא את ההגיון בקיום הדגם הזה לצד הגולף קבריולט.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
יש 3 כאלו למכירה ביד 2 , שאחת מהן היא TSI ידנית.

ראיתי את המודעה המדוברת, הרכב מעניין.

מישהו שמבין יכול בבקשה להציץ בתמונות במודעה ביד 2 ולהגיד לי לפני מספר הרכב אם הוא יבוא אישי או לא? המספר גלוי בתמונות אך לא ארצה לפרסם אותו כאן.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

בנוסף, אם הנשים שאיתכם הן מהסוג שכל בוקר עושה פן או מסדרות את השער בצורה מסוימת שהיא לא "יאללה, בא נעשה קוקו", שכח מלפתוח את הגג!!!

או יותר מדויק, אתה תפתח אותו, איך שהוא יגיע לפתיחה מלאה אתה תשמע איזה הצלפה מאחת מהן בסגנון של "אם אתה/ הוא לא סוגר עכשיו את הגג, אנחנו חוזרים עכשיו הבייתה" ובזה תם שלב הקבריולה ברכב הקבריולה ששכרתם.

לנשים אין סובלנות לכלום כשהתסרוקת שלהן נהרסת :lol:

פורסם

ספר את זה לאישתי,

ביום החתונה שלה דחסתי אותה לתוך-SLK ונסענו עם הגג פתוח, אמנם לא היה לה ממש מרווח אבל את המזגן היא קיבלה בכינון ישיר!

:lol:

לזכותה יאמר שהיא ממש לא התלוננה או חששה על התסרוקת, היא דווקא נהנתה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אתה מכיר את אשתך הכי טוב, אבל אצל מרבית הנשים, לקחת כלה ב SLK צפופה ופתוחה זה מתכון כמעט בטוח לעמוד מתחת לחופה עם הצצות מידי פעם לשעון ומידי פעם להורים שלך, "לא יודע איפה היא נעלמה עכשיו..." :roll:

פורסם
טוב, נושא ה-EOS נטחן כבר על פני 3 דפים, הגיע הזמן לחזור לפאביה :type:

הידעתם שגם לפאביה תוכננה גרסת קבריולט עם גג קשיח, אך כאשר הבוחנים ניסו להאיץ איתה על המסלול עם הגג מופשל הראש שלהם התנתק מהגוף.

בעקבות תאונה זו הרעיון נגנז.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
טוב, נושא ה-EOS נטחן כבר על פני 3 דפים, הגיע הזמן לחזור לפאביה :type:

עזוב, בא נדבר על פולקסוואגן לא פחות נדירה ואקזוטית, מי ראה אמארוק על הכביש?:lol:

פורסם

אפילו בגרסת ההארדטופ, השקודה פאביה שפורט הינה מכונית כל כך אקזוטית שבשבוע שהייתי בגרמניה ראיתי רק אחת (1) כזאת!

שלוש פרארי, עשרות AMG ו-M, עשרות 911 ורק שפ"ש אחת!

אגדה גרמנית עתיקה מספר על נהג שפ"ש אשר נלכד בממל"ז בברלין ובמקום לשלם קנס החליט להמלט. המשטרה שלחה בעקבותיו 911 טורבו עם נהג DTM מדופלם מאחורי ההגה. נהג השפ"ש הצליח להגיע לפראג ולקבל שם מקלט מדיני ואת מפתחות העיר בזמן שהפורשה אפילו לא הגיע לדרזדן!

פורסם
עזוב, בא נדבר על פולקסוואגן לא פחות נדירה ואקזוטית, מי ראה אמארוק על הכביש?:lol:

ראיתי אמארוק כסוף אחד במרכז, אבל עם התמחור שלו... נו, לא נראה הרבה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...