Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

 

ההצעה זולה משמעותית מהמתחרים, ולפחות על הנייר לא פחות טובה מבחינת התנאים (השתתפות, מיגון נדרש, חלופי, פיצוי צד ג' וכו').

יחד עם זאת אני חושש מהמקרים בהם אאלץ להפעיל את הביטוח. האם מנסיונכם (אישי או משמועות) החברה מערימה קשיים יותר מאשר חברות הביטוח הותיקות?

אגב - הרכב הוא מליסינג ויוחזר תוך שנה וחצי, כך שהבעיות האינהרנטיות של מוסכי הסדר כגון שימוש בצבע לא איכותי, פחחות באיכות ירודה וכד' פחות מעניינות אותי.

השאלה היא האם צפוי מצב שבו אאלץ להוציא מכיסי אלפי שקלים ואראה אותם חזרה רגע לפני הירושה לנינים, בגלל ענייני אמנזיה רגעית או אחוז הילודה הגבוה בעולם, עליהם שמעתי בחלק מחברות הביטוח.

 

תודה,

 

ליאור

פורסם

יש תלונות על כל חברת ביטוח. אף אחד לא מבטיח לך שביטוח בחברה X ייתן לך את הכסף ברגע שאתה צריך אותו.

 

על שלמה קראתי שהם לא ממהרים לשלם לצד ג' - אני לא יודע מה היחס כלפי המבוטחים שלהם. אם ההצעה זולה משמעותית והתנאים דומים - הייתי הולך על זה

פורסם

ליאור זאת השנה השנייה בה אני מבטוח על ידי וובי, בסה''כ עד כה לא הזדקקתי לשירות מיוחד (שלא נצטרך כמובן), מלבד שירותי גרירה כפעמיים שהתנהלו כשורה.

עושה רושם שהם בסדר, הם עובדים 24 שעות ביממה ומספקים הצעות אטרקטיביות והשוואתיות.

שיהיה בהצלחה!

×
×
  • תוכן חדש...