Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ברשותי פולקסוואגן גולף דגם GT מנוע 2000 (לא GTI) שנת 2008.

הרכב אצלי כשנה. אני יודע שלפני הרכב היה מטופל בפליקס ( מוסך מרכזי מורשה) וטיפול אחרון נעשה ב-85 אלף קילומטר (טיפול גדול).

עכשיו הרכב מגיע ל100 אלף ועליי לעשות טיפול. הבנתי שעליי לעשות טיפול קטן (החלפת שמנים).

רציתי לקבל המלצות האם כדאי להמשיך לטפל במוסך מרכזי מורשה או שישנן המלצות למוסכים טובים אמינים ובמחירים שפויים באיזור המרכז.

אני גר ברמת גן.

בנוסף אשמח לדעת מה פחות או יותר צפוי לי בטיפול והערכת עלויות אם מישהו יודע.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם (נערך)

ללא ספק - כדאי לטפל ברכב שלך במוסך רון (נמצא בת"א) . הוא מומחה לרכבי פולקסוואגן, אמין והוגן. יש לי כמה חברים שמגיעים רק אליו. רון חבר הפורום, אני מניח שהוא ישמח לתת לך פירוט ועלויות לטיפול. בטח אני לא אחרון שממליץ .....

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המזכירה החביבה שלו והפורום הזה לא יודעים לשמור סודות כניראה :lol:

אני גם מטפל במוסך רון, המחיר זול יותר ממוסך מורשה, מקצועי יותר ובעל ידע נרחב יותר (מנסיוני האישי מול 2 מוסכים מורשים).

מה שכן, אם יש לך עדיפות או בקשה מסויימת לשמן או חלק אחר שמחליפים בטיפול כדאי לציין זאת.

• ספונסר פורום
פורסם
אהלן,

ברשותי פולקסוואגן גולף דגם GT מנוע 2000 (לא GTI) שנת 2008.

הרכב אצלי כשנה. אני יודע שלפני הרכב היה מטופל בפליקס ( מוסך מרכזי מורשה) וטיפול אחרון נעשה ב-85 אלף קילומטר (טיפול גדול).

עכשיו הרכב מגיע ל100 אלף ועליי לעשות טיפול. הבנתי שעליי לעשות טיפול קטן (החלפת שמנים).

רציתי לקבל המלצות האם כדאי להמשיך לטפל במוסך מרכזי מורשה או שישנן המלצות למוסכים טובים אמינים ובמחירים שפויים באיזור המרכז.

אני גר ברמת גן.

בנוסף אשמח לדעת מה פחות או יותר צפוי לי בטיפול והערכת עלויות אם מישהו יודע.

תודה מראש לעוזרים!

כמו שכתבו לך כאן, מוסך רון מצוין.

אם אתה גר ברמת גן אז לידך יש עוד מוסך מצוין לרכב פולקסווגן - מוסך TG באזור התעשיה בני-ברק. דבר עם תומר, הבעלים של המוסך, הוא יעזור לך בצורה מקצועית ובמחירים סבירים מאוד.

• ספונסר פורום
פורסם

היי,

במידה ובוצע ברכב טיפול גדול ב85,000 ק"מ, אז כעת נדרש טיפול קטן שמצריך החלפת פילטר שמן+שמן.

עלות טיפול כזה עם חלקים מקוריים היא 450 ש"ח כולל מע"מ.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...