Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

בזמן האחרון המזגן שלי התחיל לרדת בעוצמת המיזוג, מאז שקניתי את הרכב העוצמה לא הייתה חזקה אבל עכשיו ירדה פלאים.

זאת אומרת שהמזגן מוציא קור אבל העוצמה של המאוורר חלשה.

לפי דעתי המאוורר עובד חזק מאוד כמו שצריך אבל משהו כנראה לא נותן לו להוציא את האוויר החוצה בפול עוצמה.

זה מורגש מאוד בשני פתחי המיזוג הקיצוניים שכמעט ולא עובדים.

כמו כן אם מפעילים את האוויר החוזר המאוורר נכנס לפעולה יותר חזקה אבל עוצמת האיוורור יורדת עוד יותר.

בנוסף לזה יש את כל חתיכות הספוג המתפורר הנפוצות כל כך בגולף.

ועוד משהו - אין תאורה בבקרת אקלים.. איך אפשר להחליף את הנורות שם ומאיזה סוג הם ?

נ.ב פילטר המזגן הוחלף לפני כשנה.

תודה רבה :)

פורסם

כוון את המזגן ליציאת אוויר רק לנהג ובדוק האם יוצא אוויר משאר הפתחים (כלומר מהרגלים והשמשה הקדמית)

זו תקלה מאוד נפוצה בגולף ופולו מאותם שנים

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
אהלן חברים.

ועוד משהו - אין תאורה בבקרת אקלים.. איך אפשר להחליף את הנורות שם ומאיזה סוג הם ?

תודה רבה :)

האם בדקת שהדימר של לוח השעונים תקין או במקרה הוא במצב מינימום עוצמת התאורה.

לא ניתן להחליף מנורות בפנל בקרת אקלים באופן עצמאי מכיוון שהתאורה האחורית היא לדים המולחמים למעגל המודפס לכן האפשרות היא

לפנות למישהו שמתעסק בתיקון פנלים כאלה.

איזה כייף לי :)

פורסם

בדקתי אם האוויר יוצא מפתחים אחרים - לא יוצא שום דבר מפתח אחר.

מה שכן הפתח המרכזי לא נסגר עד הסוף.

היכן נמצאת המניפה אלעד ?

ומרק הדימר פעיל רק התאורה של הבקרת אקלים לא תקינה.

מסוג climatronic.

יש שיטה להוציא את פתחי המזגן ? אני רוצה להוציא משם את חתיכות הספוג שתקועות שם ומתפוררות מרגע לרגע.

פורסם

צר לי להיות איש הבשורות הרעות אבל ניקוי הלכלוך מהמפוח או החלפתו לא תפתור לך את הבעיה של ספיקת אוויר נמוכה.

אני מאמין שהמפוח אצלך נקי מכיוון שיש פילטר מזגן שמונע כניסת לכלוך לתעלות המיזוג.

הבעיה אצלך כנראה במדפים המופעלים על-ידי מנועים חשמלים (סרוו) שתפקידם לווסת את האוויר במערכת המיזוג וכנראה גם יש לך בעיה של חוסר אטימות בין המדפים כתוצאה מזה שהספוגים התפוררו.

ניקוי השאריות לא יפתור בצורה ייסודית את הבעיה.

פורסם

היכן נמצאת המניפה אלעד ?

ומרק הדימר פעיל רק התאורה של הבקרת אקלים לא תקינה. - תפרק את יחידת הבקרה ובדוק שהקונקטורים מחוברים כראוי והכבלים תקינים.

מסוג climatronic.

יש שיטה להוציא את פתחי המזגן ? אני רוצה להוציא משם את חתיכות הספוג שתקועות שם ומתפוררות מרגע לרגע.

בכדי לפרק או לגשת למפוח עלייך לפרק את תא הכפפות ולאחר מכן פנל המחוזק על-ידי 3 ברגים.

ישנה גם גישה מוגבלת למפוח מפתח היניקה היכן שנמצא פילטר המזגן. פרק את הפילטר ודחוף את היד פנימה בכדי לבדוק אם קיים לכלוך.

נתק את כבל המינוס לפני שאתה מתעסק או נוגע במפוח.

המלצתי גש למוסך רון בכדי לבצע איבחון ממוחשב של מערכת המיזוג לפני שאתה מפרק/מחליף דברים.

• תוכן חדש...