Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
....מבדיקת היסטוריה במחשב נחחו שתי תקלות האחת בעיה בסוויץ והשנייה מתח נמוך בריילאי של ההצתה. ....

מסיפור ותיאור זה עצוב שהסתבכתם כל כך. התקלה היא תקלת חשמל בסיסית ופשוטה בהחלט. גם לאבחון.

הפתרון היה מול העיניים. לא צריך אנשי דיאגנוסטיקה מומחים. צריך מישהו שהבסיס המוכח שלו הוא חשמל רכב ורק אחר כך שיהיה איש דיאגנוסטיקה.

להדגיש, במקרה כזה היה צורך באיש חשמל איכותי בלבד. יש דרך אחת נכונה וקצרה לאבחון, דרך שלא הלכתם בה.

האבחון היה אמור לארוך זמן קצר בלבד.

עצוב. לדעתי המקצועית בכל אופן.

להדגיש-- תגובתי כאן ובשרשור זה בכלל באה לאור התרשמותי האישית ודעתי האישית לרבות מהודעת פותח השרשור וכפי שאני מבין אותה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש דרך אחת נכונה וקצרה לאבחון, דרך שלא הלכתם בה.

ואתה גם תגלה לנו מה היא?

דני

פורסם

לא מדובר כאן על "מה שעולה לך או לאחרים בראש" שהרי כל חלק וכל שעת עבודה יקרים מאוד הם.

להדגיש-- תגובתי כאן ובשרשור זה בכלל באה לאור התרשמותי האישית ודעתי האישית לרבות מהודעת פותח השרשור וכפי שאני מבין אותה.

מדובר בכך שבאופן כללי ובכל סוגי הרכב החדישים יש לעיתים בעיה בלאתר תקלות ולתקן את הרכב.

לעניין חשמל ברכב -- בד"כ חשמלאי טוב לא מבין בדיאגנוסטיקה של רכבים חדשים , ודיאגנוזיסט "טוב" אין לו באמת רקע ברור ונסיון ארוך שנים של התעסקות בחשמל רכב ופתרון בעיות "קשות" בתחום שמביאות אותו - את החשמלאי- לאור נסיון ארוך שנים לפתור את אותן בעיות חשמל תוך דקות, ועוד לפני הפתרון, להבין בכלל מה הוא מחפש ומהי הדרך הנכונה.

התרשמותי האישית היא ש"צמת כח" מחליפים כתוצאה מאיתור תקלה ברור ולא בשיטת "מנסים" ונראה מה קורה.

על פניו נראה שמעטים הם אנשי הדיאגנוסטיקה האחראים על איתור תקלות חשמל נטו ואשרמוכחים כמומחים חד משמעית בחשמל ואף יש שיהיו בעלי תעודת הסמכה מטעם משרד התחבורה בתחום חשמל הרכב וזאת מעבר להכשרות כאלה ואחרות מטעם היבואן.

אציין כי נראה שהפתרון יכל להיות טוב ותקין חשמלית גם ללא החלפת בית הפיוזים בתנאים מאוד מסויימים.

בכלל, הפתרון הראוי מתחיל בבדיקת קו ההזנה לממסר המדובר והפיצולים של הזנת המתח לקווים נוספים ככל שיש כאלה וזאת דרך הדיאגרמה - שרטוט של היצרן למע' החשמל. פשוט.

להגדיש, מצויין להחליף בית פיוזים במקום לבצע תיקון וזאת למרות שלא מן הנמנע שככל שלא בוצעה התערבות בקווי החשמל המדוברים, יתכן ויש כשל תיכנוני בבית הנתיכים ו/או באחד המחברים אליו/ממנו/בתוכו/ בשקע - מגעי הנתיך עצמו.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

סתם שאלה,

כתוב שהצלבתם חלק עם רכב תקין אחר שנכנס לטיפול,זה נפוץ?

לא יודע אם הייתי רוצה להכניס רכב תקין לגמרי לטיפול שגרתי במוסך ולדעת שעשו איתו ניסויים עם רכיבים חשמליים,

ועוד כאלה שמשפיעים על ביצועי מנוע ויכולים לקצר ברכב התקין שלי רכיבים כאלו ואחרים.

אותי אישית טיפה הבהיל=\.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...