Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בסוף קניתי שתי קליבות 80 פשוטות. נבחרה הלכה ע"ב שמן בסוף. לא מבריקה מדי, אחלה עומק וגיוון טבעי יותר. משתייפת נהדר.

קחו בחשבון שזה טסט. העץ לא שויף, הךכה שוייפה בחיפוף ואין סילר או שמן לפני, אז הגימור לא מדהים עדיין

עם

varuma4a.jpg

בלי

y9y7a4y6.jpg

עריכה אחרונה על ידי urban.racer

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

זה העץ מאותו וויצמן בנתניה? נראה יפהפה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נייר שנתפס על הדבק שהוא השתמש בו...

אחלה פרוייקט, נראה ממש ממש נחמד. עוקב בלהיטות אחרי ההתפתחויות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אבוי! סחבק ראה טלווייה תוך כדי הדבקה ולא שם לב שהקאנט ברח!

בוכה הלכתי לדוד גוגל, שהריי את רוב רזי הבנייה למדתי ממנו, והוא, ברוב חוכמתו, ייעץ לי לספוג מטלית בחומץ, להניח אותה על הקאנט למשך כחצי שעה וזה ירכך את הדבק.

הוא צדק! לאחר חצי שעה של השרייה של האזור כמה מכות עם פטיש עיסית גומי ואיזמל דק, הקאנט נפרד בצורה מושלמת!

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

לייק. יצא נחמד לאללה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...