Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סוזוקי אלטו וכנראה שיש צורך להחליף את רפידות הבלמים ברכב,

אמנם הרכב עדיין באחריות אך במוסך המרכזי מבקשים כ 850 ש"ח ללא מע"מ עבור ההחלפה, והמחיר הזה נשמע לי מופרך.

מבקש המלצה למוסך באיזור קניון איילון והסביבה, צפון ת"א או ת"א.

הייתם מחליפים במרכזי רק בגלל שהרכב באחריות?

פורסם (נערך)

אני אישית הייתי מחליף את הרפידות למקורות בלבד, גם אם זה מוסך לא של היבואן.

כך הסיכוי לשריקות וצפצופים מעצבנים. לאחר ההחלפה קטן יותר.

בקשר למוסך ההחלטה שלך.

המחיר שקיבלת במורשה נשמע לי יקר מדי. גם אם לוקחים 200 ש"ח על עבודה, 650 על הרפידות של אלטו לא נשמע סביר.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בפנדה עלות לרפידות מקוריות עם עבודה עולה כ 260 שקלים,ניראה לי אתה מתבלב בין הצלחות לרפידות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם זה כולל גם צלחות - המחיר זול מדי בשביל מורשה היבואן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפני מס' חודשים הייתה בטיפול במוסך סוזוקי בפ"ת, במפורש דיברו על רפידות בלבד ולא על הדיסקים.

המחירים שלהם גבוהים עבור הטיפולים הרגילים,

מוזר אבל הם ביקשו שנחליף רפידות וצמיגים לאחר כ 20K ק"מ.

מה שאומר שהצמיגים המקוריים של האלטו לא משהו (נחליף לפני החורף הבא), והרפידות כנראה גם לא - כי שריקות יש מהיום הראשון עם הרכב.

המלצה על מוסך טוב?

פורסם

איזה שנתון הרכב? הצמיגים הם המקוריים? כמה קילומטרז' הרכב עבר?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לפני מס' חודשים הייתה בטיפול במוסך סוזוקי בפ"ת, במפורש דיברו על רפידות בלבד ולא על הדיסקים.

המחירים שלהם גבוהים עבור הטיפולים הרגילים,

מוזר אבל הם ביקשו שנחליף רפידות וצמיגים לאחר כ 20K ק"מ.

מה שאומר שהצמיגים המקוריים של האלטו לא משהו (נחליף לפני החורף הבא), והרפידות כנראה גם לא - כי שריקות יש מהיום הראשון עם הרכב.

המלצה על מוסך טוב?

שריקות המברקסים לא מעידים על תקינות החלקים או הבלאי שלהם

מציע שתכנס לעוד מוסך כדי לקבל חווד נוספת על הבלמים וכן הצעת מחיר נוספת ולצמיגייה הקרובה כדי לבחון שוב את הצמיגים

פורסם
איזה שנתון הרכב? הצמיגים הם המקוריים? כמה קילומטרז' הרכב עבר?

איתמר

הרכב מינואר 2012, ועבר כ 21K ק"מ, הטיפול בוצע בתחילת שנה כשהיו לרכב כ 18K ק"מ.

היה לי ברור שהצמיגים עדיין במצב נסיעה, במיוחד לאור הק"מ הנמוך שאנו מבצעים ברכב, כנראה שאחליף אותם לפני החורף הבא, נראה כי הם יבשים ( וזה ממש מעצבן שאחרי שנתיים הצמיגים מתייבשים ברכב חדש).

לעניין הרפידות, אז כעת באמת מרגישים כי דוושת הבלם מעט "נמוכה" ויש בזה להעיד שהרפידות בסוף.

המחיר שהוצע במוסך היבואן מאוד גבוה.

פורסם

לאבא שלי יש סוזוקי אלטו הוא מטפל בא במוסך טופז בראשון (מוסך מורשה סוזוקי)

לפי מה שהוא אומר מוסך מאוד מקצועי וזול.

פורסם

הוחלפו רפידות במוסך מורשה רגיל ונשאר עודף מ 500 ש"ח לרפידות מקוריות ( בסוזוקי דרשו כפול).

המכונאי בדק את הצמיגים ואמר שהם יוצרו בינואר 2011 בעוד שהרכב עלה על הכביש בינואר 2012 וכעת הצמיגים פשוט יבשים .

המשימה הבאה - צמיגים.

• תוכן חדש...