Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהשוואות שקראתי, 3 האופציות המובילות לסופר מיני:

1. יונדאי i20 (התמורה למחיר).

2. פורד פיאסטה (נוחות הנסיעה, בידוד רעשים, אחיזה גבוהה, עיצוב פנים, עיצוב תא נוסעים טוב בפער גדול, התנהגות בכביש... אך ביצועים בינוניים) .

3. סוזוקי סוויפט (מנוע חזק) .

פורסם

2. שוק/סחירות

אין שוק או סחירות לאף רכב היום. שכח מזה. המצב השתנה לגמריי. לא מזמן הפאביה שפירסמתי כאן בפורום ששייכת לאימא של גיסתי, הייתה יד ראשונה עם ק"מ נמוך בלי תאונות ובלי שריטה על הרכב (הייתה שנת 2012) ולקח לה כמעט חצי שנה למכור את הרכב וגם ב 3000 פחות מהמחירון! (והיא יצאה בזול כי המקסימום שרצו לשלם על הרכב היה 10 אלף ש"ח מתחת המחירון).

פעם היה דבר כזה סחירות לרכבים, היום זה כמעט ונעלם. אם אין לך איזה רכב ספורט נדיר- קשה למכור רכב עקב השפע הרב שיש בשוק.

זוכר שסובארו הייתה מלכת המכירות גם ברכבי יד שנייה? ומאזדה? איפה הן היום? נמכרות המון מתחת למחירון.

ולשאלתך- לדעתי תחפש פאביה ידנית, לדעתי זו בחירה טובה במחיר הנ"ל.

פורסם

היי,

בהחלט מובן.

תודה שהארת זאת.

3 האופציות המובילות :

i 20

פיאסטה.

סוויפט.

נראה כרגע שזה i20 משום מחירה המוזל בתוך הקבוצה.

תודה רבה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ממליץ בחום על הקיה סיד.

נקנתה לפני כמעט שנתיים ב-64,000 ש"ח (מודל 2010 EX) כאשר המחירון היה 82,000....(היום הוא סביב 61,000).

יש לי חבר שבמחיר דומה קנה סוזוקי סוויפט ועם כל הצניעות... ממש ממש אבל ממש...אין מה להשוות בין המכוניות.

חוץ מטיפול תקופתי במוסך מורשה, המכונית (טפו טפו) לא ביקרה במוסך, וזה אחרי שעשיתי בה למעלה מ-20,000 ק"מ, מצפון ועד דרום.

יושבת טוב על הכביש, מנוע חזק, מאובזרת מאד (בייחוד למתחרות מאותה שנה), ועדיין יש לי אחריות על המנוע והגיר עד מרץ 2017

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

קשה להשוות מכוניות שנרכשו מיד שניה כיון שהתנהגותן תלויה בטיפול שקיבלו מתחילת חייהן. כמוכן - אני מניח שהסויפטי האמורה היתה גם היא 2010 או קודם, מכונית שונה לחלוטין מהחדשה שהופיעה ב-2011. כמוכן אין להשוות את הסיד - שהיא משפחתית קטנה - עם הסוויפט שהיא סופרמיני. את הסויפט השוה לריו.

נראה לי כי הזוג המדובר עדיין לא החליט מה הוא רוצה, וקשה לייעץ למישהו שטרם החליט אם הוא רוצה סופרמיני או משפחתית, או "משפחתית קטנה" - קבוצת ביניים שבהחלט מתאימה לזוג צעיר עם פוטנציאל קרוב לילד, משהו והקבוצה של אקסנט או SX4 או 301 ודומותיהן.

ד"א אני נוהג על סויפט אוטומטית בת שנה, עדיין מוקדם לדבר על אמינות, אבל שני דברים אני יכול לומר עליה - כוח לא חסר (אני חיפאי, כך שטיפוס בהר הוא לחם חוקה) וצריכת הדלק בשימוש עירוני-פרברי סביב 13 קמ"ל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הפאביה אצלנו (1.6 אוטו') מציגה צריכת דלק קבועה של 11ל' לק"מ בתנועה עירונית רגועה ולא פקוקה. היתרון הגדול שלה מול הסוויפט שהיא הרבה יותר מרווחת, הבג'אז הרבה יותר גדול ויש לה ESP.

ה I20 גם מעולה ומציעה תמורה גבוהה למחיר שבו היא נסחרת. קצת קשה למצוא אחת שהיא לא יוצאת ליסינג\השכרה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לגבי הקליו - השמר מה-1150 סמ"ק. לא מתאימה להרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממה שתיארת הסוויפט נשמעת נהדר.

אגב, יכול להיות שבסדרה החדשה יותר נפח המנוע הורד מ-1.5 ל-1.2?

הפאביה אמורה אף להיות חזקה יותר...מנוע 1.4 אך דומני שעם 6 הילוכים! (הסוויפט = 4 הילוכים).

• תוכן חדש...