Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה לא נשמע לי תקין בכלל.

טמפ' עבודה אצלי ב206 היא בד"כ על 90, ובמאמץ/פקק עולה קצת לשנתה שאחריו ואז יורדת. גם במהירויות גבוהות, גם עם מזגן, גם בחורף.

אצלי זה זז יפה בין 90-100, כשבכבישים מהירים בנסיעה ארוכה זה נשאר על טמפרטורה נמוכה של 70-80.

פורסם

נסעתי עם האדמונית שלי כבר עד לאילת ולנהריה, על כביש 6 ובערבה. מעולם לא ירדתי מ90 מעלות (אולי מילימטר מתחת לשנתה של ה90 לכל היותר).

אשמח לשמוע מיודעי דבר אם ירידה ל70-80 מעלות היא תקינה (לא כי אני חוששת שאצלי לא תקין, רק לחידוד הידע)

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

בשום מצב הטמפרטורה לא אמורה לרדת מ-85 לערך. אם הטמפרטורה צונחת מתחת ל-80 מעלות בוודאות הטרמוסטט תפוס חלקית/מאיכות נמוכה ודורש החלפה.

פורסם

כמו שכתבתי מקודם, יש דגמים של פיז'ו 206 עם טרמוסטט מקורי 82 (ולא 89) ׁׁׁׂמעלות. לדעתי אלו הדגמים היותר מוקדמים, לפני 2001/2.

עם טרמוסטט כזה טמפרטורה כן יכולה לרדת ל 80 ואולי טיפה מתחת בירידה.

ל 70 מעלות לא אמורה לרדת.

פורסם
צר לי... :( באת בטוב ויצאת בבאסה... אבל אשמח אם תעדכן בתוצאות אחרי שתבדוק את זה.

זה לא באסה כל כך, כי שמתי לב לזה המון זמן מאז שרכשתי את הרכב, פשוט ההיגיון אומר לך שזה נורמלי (סוג כזה שתקלות באות רק מהתחממות של הרכב, ולאו דווקא מהתקררות), במיוחד שאתה נוסע ויש רוח שמקררת. אם כבר אולי זה לטובה, כי עכשיו אני יודע שמדובר בבעיה שפתרונה יכול למנוע בעיות עתידיות וחסכון בדלק :)

פורסם

אצלי 206 1.6 אוטו' 2002.

בנסיעה המחוג מראה על קצת פחות מחצי.

בפקק / עמידה - המחוג עולה עד שנתה לפני הקו האדום.

תקלה? לא חסר נוזל קירור. מה עוד לבדוק?

• תוכן חדש...