Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כבר לפני 3 ימים שמתי לב לקפיצות וגמגומים בהילוך ראשון ברכב,כשעוזבים את הגז כדי ללחוץ על הקלאץ' יש קפיצות מורגשות שנעלמות רק אם לוחצים על דוושת הגז.

היום בצאתי מהעבודה, התנעתי את הרכב והוא נכבה לאחר כ- 2 שניות. בניסיון ההתנעה השלישי הרכב התניע אך כשיצאתי מהחניה על הילוך ראשון וכמעט "על הקלאץ'" הרכב נכבה שוב. הרגשתי וראיתי במ"ד הסל"ד שהוא נמוך מאוד- עד לכיבוי המנוע. ההרגשה היא כאילו לא מגיע דלק למנוע, בהתנעה נוספת שמתי לב שצריך ללחוץ יותר על הגז ורק אז לשחרר את הקלאץ' וככה אפשר לנסוע. בנסיעה עצמה אין בעיה, מאיצה מצויין ונוסעת טוב. כל הדרך הקפדתי ללחוץ יותר על הגז כשהתחלתי נסיעה אחרי רמזור, או פקק קצר.

כשהגעתי לשכונת המגורים, עשיתי ניסוי קצר, עזבתי את הגז, נסעתי על הילוך ראשון בלי גז בכלל והרכב לא נכבה. חניתי בשכונה, כיביתי מנוע, התנעתי שוב והכל תקין. אבל ברור לי שזה לא באמת תקין וזה לא קרה סתם.

הפעם האחרונה שתדלקתי הייתה לפני יותר משבוע, אז התופעה לא קרתה, ככה שלא נראה שזה הדלק.

אולי הקלאץ'? פילטר דלק? מה דעתכם?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

יש לי את אותה הבעיה עם פונטו

לפעמים כשאני יצא מחנייה משלב הילוך ראשון ומלטף תגז

כל המנוע קופץ כמעט נכבה, לי זה נראה כמו קלאץ שחוק

תנסה להכניס הילוך ראשון ממש לאט עם גז (ממש ממש לאט)

כשתעזוב את הגז הרעידות אמורות להעלם...

לפי דעתי הקלאץ שחוק לכן ההילוכים (בעיקר הנמוכים 1, 2) לא נכנסים כהלכה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני חושב על כיוון הקלאץ'. ההילוכים לא נתקעים בהכנסה שלהם. המנוע נכבה בגלל נפילת סל"ד בהילוך ראשון. צריך יותר גז בשביל לשמור על המנוע עובד.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...