Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני חדש בפורום ואני לא מבין גדול ברכבים ..

אני סטונדנט ואני מעוניין לקנות סוזוקי סוויפט שתשרת אותי לתקופה של 3 שנים + - .

לקחתי רכב לבדיקה , סוזוקי סוויפט (glx) שנת 2008

יד ראשונה , 70000 קמ.

בבדיקה אמרו לי שהחליפו כמה חלקים שאחד מהם זה דלת אחורית ימנית (הבחור בבדיקה אמר שזו דלת מקורית)

בכל מקרה הבעיה העיקרית שהיתה לי היא הפגיעה בקצה השילדה . חוץ מזה המנוע וכל החלקים המכנים ממש טובים

האם שווה לקנות את האוטו ולא תהיה בעיה למכור אותו אחרי זה ?

המחירון של הרכב הוא 53,000 לפני שקלול של ק״מ

אני יכול לקנות את הרכב ב44,000

אני מצרף טופס של הבדיקה.

אשמח לשמוע חוות דעת זה ממש חשוב לי ! תודה לעוזרים !

בדיקה.jpg

פורסם

הרכב הזה עבר תאונה רצינית, תראה כמה חלקים נפגעו והוחלפו. לדעתי המחיר המבוקש ממש לא מתקרב למחיר הריאלי ששווה הרכב הזה, על אחת כמה שמדובר בסוויפט, יש אלפי רכבים כאלה בשוק מידיים פרטיות.

האם בדקת את זהות המוכר העומד מולך? הוא הבעלים הרשום של הרכב?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הרכב הזה עבר תאונה רצינית, תראה כמה חלקים נפגעו והוחלפו. לדעתי המחיר המבוקש ממש לא מתקרב למחיר הריאלי ששווה הרכב הזה, על אחת כמה שמדובר בסוויפט, יש אלפי רכבים כאלה בשוק מידיים פרטיות.

האם בדקת את זהות המוכר העומד מולך? הוא הבעלים הרשום של הרכב?

איתמר

כן הוא רופא ובחור ממש ישר. הוא לא ידע שנפגעה השילדה והוא החליט לשלם לבד את הבדיקה .

פורסם

כל הכבוד לו.

עדיין, המחיר המבוקש גבוה מדי. הייתי עובר הלאה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לי נראה תמוה,שהרכב יד ראשונה והבעלים לא יודעים שהרכב עבר תאונה ועוד כזו,שיש לה השפעה בטיחותית על התנהגות הרכב.

משהו כאן מאוד מסריח ובכל אופן,לא הייתי נוגע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שים לב שהוא לא טען שלא הייתה תאונה, הוא טען שלא ידע שהייתה פגיעה בשלדה.

איתמר

פורסם

כפי שציינו רכב עם הסטוריה של פגיעה בשלדה והחלפת חלקי מרכב (לפי דו"ח הבדיקה פגיעת אחור וצד חזקה ) יהייה קשה למכור ( כמובן שלכל רכב יש מחיר )

העניין אם משתלם לך להיכנס להרפתקאה הזאת או לדלג הלאה לסוזוקי הבאה בלוחות המכירה.

מגרשי טרייד אין גדולים גם לא יתעסקו עם רכב כזה רק סוחרים קטנים שיצליחו לגלגל אותו ללקוח תמים לאחר שקנו אותו במחיר שחיטה (לפחות 50%- ) .

• תוכן חדש...