Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההגה שייך ל-GOLF GTI MK6 ועם הזמן הוא קיבל מן שכבה שומנית מבריקה שאני מאוד רוצה להפטר ממנה. כשהרכב נאסף מהחברה וההגה היה ממש חדש הוא הרגיש מאט ולא מבריק/שומני ולזה אני רוצה להגיע.

ראיתי כל מיני מדריכים ביו-טיוב שמראים שאפשר לעשות את זה עם מברשת שיניים וסבון ידיים אבל האפשרות הזו נשמעת לי אגרסיבית מידי.

בנוסף, הרכב היה בטיפול שגרתי במוסך לא מזמן וההגה קיבל שפשוף/שריטה קטנה ומעצבנת, איך אפשר להשטיח אותה? יש דרך לשחזר את השכבה הזו?

תודה :roll:

פורסם

באתי לפתוח שרשור באותו נושא, ראיתי המלצות על LEATHER CONDITIONER

של meguiars אבל לא הבנתי אם זה מספיק או שצריך עוד חומר, אז אנ אשמח לתשובה יותר מקצועית.

פורסם

לא עשו לך טיפול דיטיילינג לפני כמה שבועות? לא ניקו את ההגה? בעיקרון תצטרך מטליות מייקרופייבר וחומר לניקוי עור מחברה איכותית ומאוזן חומצית. פשוט רסס את החומר על המטלית ותתחיל לנגב ביסודיות.

פורסם (נערך)

E-A, אתה לא מצפה לקבל גם נקיון יסודי של ההגה ב-6600 ש"ח, אל תגזים.

:)

בכל הנוגע לתחזוקה של עור, יש קלינר, ויש קונדישינר.

יש כאלה שיוותרו על הקלינר בשביל חיסכון, ויעדיפו apc 1:10 לשלב הנקיון.

הקונדישינר הוא החומר שיתחזק את העור.

שיטת הנקיון היא כמו שהוסברה בהודעה מעליי.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

יש למגס כזה גם מנקה וגם מזין ,השתמשתי בו פעמיים התוצאה סבירה ביותר ,אם כי יש חומרים טובים יותר.

שיפוצים..

פורסם
באתי לפתוח שרשור באותו נושא, ראיתי המלצות על LEATHER CONDITIONER

של meguiars אבל לא הבנתי אם זה מספיק או שצריך עוד חומר, אז אנ אשמח לתשובה יותר מקצועית.

אם המראה שהוא משאיר הוא כמו Silk Shine של CG אז זה לא מה שאני מחפש, אני לא רוצה Dressing אני מחפש משהו קבוע (עד כמה שאפשר).

E-A כן ניקו את ההגה, אבל המראה השומני/מבריק עדיין נשאר. על אילו חומרים ומאזן חומציות אתה ממליץ?

sciPoPo - APC בדילול הנ"ל וקונדישינר יחזירו להגה את המראה שאני מחפש?

פורסם

מניסיון.

תשתמש ב

Chemical guys leather cleaner +

עולה בערך 60 שח ב vix.

וקונדישינר

Chemical guys Leather Conditioner

הגרסא הרגילה קניתי ב75 שח מ vix.

שים לב שזה לא ה vintage שיקר יותר סתם.

מומלץ מניסיון.

נ.ב : תרסיס הניקוי ניתן לדילול 1:6

פורסם

Athos - מנסיונך, הוא משאיר מראה כמו Silk Shine של CG? כי אני לא רוצה Dressing אני מחפש משהו קבוע (עד כמה שאפשר).

ולגבי השריטה הקטנה שיש לי? יש למישהו רעיון איך אפשר לתקן אותה באופן קבוע?

פורסם

הגעתי ל-Slik Shine כי הוא הוזכר פה למעלה, יש לי אותו וניסיתי להשתמש בו על ההגה אבל גם הוא משאיר מגע שמנוני והמראה לא כמו שאני מחפש. מה גם שהוא Dressing ולא מנקה לגמרי.

שי ואטוס, יצא לכם במקרה לראות תוצאות של ה-Slik Shine לפני שאני מזמין את הקלינר והקונדישינר? כי אני לא רוצה תוצאות כמו שלו, הוא מוצר מעולה אבל לא למה שאני מחפש.

פורסם

לא מכיר את החומר שציינת.ה CG לא משאיר שום שומניות או תחושת חומר זר. רק תחושה שהחומר המקורי רענן יותר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...