Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי ,

אני מעוניין לרכוש רכב משפחתי עד 15K , שיהיה אמין , חסכוני בדלק , היופי לא הכי חשוב , אני ממש אוהב את ה-323 , אבל לא הכי חשוב לי היופי , מה שחשוב הוא שהרכב יהיה מאוד מאוד אמין , זול לאחזקה וחסכוני בדלק , גיר ידני גם מתקבל , גם סופר מיני תתקבל.

עריכה אחרונה על ידי ozal5
פורסם

עד 15 אלף ש"ח - תחפש משהו ששמרו עליו טוב וטיפלו בו כמו שצריך מאשר משהו שיהיה חסכוני בדלק אבל מלא תקלות.

בסכומים כאלו- מצב המכונית לא פחות חשוב מהכישורים שלה.

פעם רכשתי רכב שהיה חסכוני בדלק אבל שחט אותי במוסך, אז מה זה שווה?.

לשיקולך.

איתמר.

פורסם

תראה , לא מעניין אותי איך הוא יראה , אני באמת לא חושב שבסכום כזה צריך לתת ערך לדבר כל כך שולי כמו עיצוב , כמו כן גם הביצועים הם לא משהו שאני מחפש , כל עוד האוטו ינסע ממקום למקום ויגיע בכיף , אין לי צורך ברכב מהיר.

השאלה היא כזו , מה ההמלצות שלך ? איזה רכבים יהיו טובים בסכום הנ"ל ? אני כמובן אחפש את הרכב הכי שמור עם הקילומטרז' הכי נמוך ולא הקנה חתול בשק.

פורסם

אתה קראת בדברים שלי שכתבתי על עיצוב? על מראה חיצוני? לא.

אני דיברתי על מצב מכאני. גם לא על יד וק"מ נמוכים.

רכשתי פעם רכב עם ק"מ ברצפה שהיה מטופל במוסך מורשה אבל הבעלים היה חלאה! הוא היה יד ראשונה, התחייב לי שאין תאונות לאוטו מה שהתברר כשקר בבדיקה, למרות זאת בטיפשותי הרבה קניתי אוטו דפוק מעל המחירון ואחרי זה האוטו הזה שאב ממני עוד 10 אלף ש"ח על תיקונים שלא התגלו בבדיקה (חיישנים וכל מיני דברים). אז יד וק"מ נמוכים לא אומר שום דבר, יש מכוניות שנסעו גם 300 אלף ק"מ ושמורות כמו חדשות.

שוב- תחפש רכב שטופל עם הסטוריית טיפולים מלאה (לא בהכרח במוסך מורשה יבואן, אבל לפחות שיהיו קבלות) תנסה לעלות על תרמיות (רכב מבריק מדי, תא מנוע מצוחצח מדי, אוטו ששמו לו מלא ריפודים כדי לכסות קרעים ובלאי, הגה בלוי מדי + ק"מ נמוך יכול לרמוז על אוטו שזייפו לו ק"מ למשל.

תברר מתי הטיפול הבא ומה החליפו עד עכשיו ואל תסמוך על מה שהמוכר אומר לך, דרוש לראות קבלות.

יש כאלו שיגידו לך ללכת על יפאניות אבל גם יפאנית (ואני בעלים של יפאנית, שלא תבין לא נכון) אם לא טיפלו בה כמו שצריך - היא תעשה לך צרות צרורות!.

יש פה חבר פורום שאנחנו חברי ילדות. יש לו סיטרואן C5 שנת 2002 יד ראשונה עם 180000 ק"מ. לכל הדעות זה אוטו מלא צרות וכמעט אף אחד מחברי הפורום לא היה מתקרב לאוטו כזה. אני מכיר את האוטו הזה מקרוב, החבר החליט שלא למכור את הרכב כי הרכב נוסע כמו חדש, ניראה כמו חדש, אין רשרושים מהפלסטיקים, לרכב לא היו תקלות רציניות והינה, כנגד כל הדעות אוטו צרפתי שכמעט לא היו לו תקלות מלבד טיפולים סדירים במוסך.

• תוכן חדש...