Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

NON bio.

אני מבסוט מהשילוב של נוזל כביסה והחומץ הסינטטי, כך שאליי ספציפית כל נוזל ניקוי ייעודי/נוזל משמר מיקרופייברים או כל מה זה לא יהיה, מיותר.

לנ"ל יכולת ניקוי מעולה, המגבות יוצאות רכות כבר עשרות רבות של כביסות, מה צריך יותר מזה.

"יאללה בירי".

פורסם

האמת שאני לא אהסס לנסות נוזל ניקוי ייעודי, אבל בגדול אני מנקה את המטליות בתום השימוש באמצעות נוזל כביסה ומים חמים, ולאחר מכן אמבטיה נוספת של קליה ומים חמים. פעם בכמה זמן אני מכניס אותם למכונה. אין תלונות.

בכל מקרה, לא להשתמש באבקה. היות ותמיד ישארו גרגרים בין סיבי הבד, שישרטו את המשטח שתעבדו עליו.

M-TECH E46

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמה מטליות אתם ממליצים להחזיק?

מתאר לעצמי ש- 3 בערך: אחת לניקוי הפח, אחת לחלונות ואחת נוספת לפנים הרכב?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

צ'יפופו אתה מוכן להסביר את התפקיד של החומץ במערך?

אני שוטף כל מטלית בנפרד,עם טקסטיל שמפו ומים חמימים. לרבות מטליות שהלכלוך לא יורד ואז יכנס הסינטבון לפעולה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

כמה שיותר :-)

יש לי איזה 15 ועדיין מרגיש מעט מדי.

באוטו יש קבוע 2 מטליות קוריאניות ירוקות ובקבוק ONR בדילול qd

פורסם

אחרי 50, הפסקתי לספור.

מטליות ל:פוליש,ווקס,אוטם,ייבוש,חלונות,פנים,גאנטים,מנוע ועוד...

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

אף פעם לא מזיק, יש לי כמות דיי גדולה, אני להגיד שרק חדשות יש לי משהו כמו 12, בגודל 40 על 40 סנטימטר. יש לו עוד הרבה ישנות, מכול מיני סוגים וברמות איכות שונות.

בוא נגיד את זה ככה - אף פעם לא מזיק שיש יותר :)

פורסם
NON bio.

אני מבסוט מהשילוב של נוזל כביסה והחומץ הסינטטי, כך שאליי ספציפית כל נוזל ניקוי ייעודי/נוזל משמר מיקרופייברים או כל מה זה לא יהיה, מיותר.

לנ"ל יכולת ניקוי מעולה, המגבות יוצאות רכות כבר עשרות רבות של כביסות, מה צריך יותר מזה.

באיזה נוזל אתה משתמש ?

וכמה חומץ שם ?

פורסם (נערך)

חומץ סינטטי לא משאיר אחריו ריח, יש בכול סופר לפעמים צריך לחפור טיפה.

Athos אני שם בערך אותה כמות כמו מרכך רגיל.

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז הבנתי שצריך לקנות יותר מ- 3. כנראה אקנה 10-15, שיהיו בצד. לפעמים הרכב מתלכלך ואין עם מה לנגב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אם שמים במכונה כמה זמן זה צריך להיות בפנים וכמה מעלות אתם שמים את המגבות?

זה בסדר לשים מרכך כביסה וג'ל?

ומכונת כביסה לא תהרוס את המגבת?

פורסם

אץ המגבות מכבסים בטמפרטורה נמוכה בתוכנית כביסה עדינה.

זה בסדר לשים ג׳ל, לא בסדר לשים מרכך (במקום מרכך שמים חומץ סינטטי) ולא בסדר לשים אבקה.

מכונת כביסה בתוכנית עדינה לא תהרוס את המגבות.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אץ המגבות מכבסים בטמפרטורה נמוכה בתוכנית כביסה עדינה.

זה בסדר לשים ג׳ל, לא בסדר לשים מרכך (במקום מרכך שמים חומץ סינטטי) ולא בסדר לשים אבקה.

מכונת כביסה בתוכנית עדינה לא תהרוס את המגבות.

תודה רבה עשיתי ויצא מעולה!!!

• תוכן חדש...