Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יודע מה, לא 5 שנים. יותר מזה. אם הכל יהיה טוב עם האוטו אין לי עניין להחליף.

אם תוכל לפרט מה לא היה טוב לך בקרוז, אני ישמח. אשמח אם תכתוב גם מאיזה שנתון היה האוטו.

לפי הבנתי, מ2011 הם שיפרו את המנוע גם ב 1600, והרכב כבר יותר זריז.

ובכלל,ה 1.4 טורבו, זה עולם אחר.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לקנות רכב משפחתי חדש ומשעמם לנהג חדש, מבחינה כלכלית, הוא דבר חסר הגיון (לרוב גם לנהג מבוגר). אם ממש ננעלת על הרכב (אחרי שנהגת בו!) ואין בעיה לממן אותו אז בבקשה, תקנה, תיסע ותהנה. אני מפרגן :)

ואם גם ככה כבר יותר מהכפלת את הסכום שהתכוונת להוציא, אז עוד כמה אלפים בשביל הטורבו נראים כמו הוצאה (יחסית) הגיונית.

פורסם (נערך)

שינוי כיוון.

בוא נעזוב את הקרוז, כבר לא באה לי טוב.

מה אומרים על פורד פוקוס חדשה?

כנ"ל 0 קילומטר מליסינג, 103 K .

עומר, כמו שכתבתי, אני יודע שזה קצת לא כלכלי, בכל זאת אני חושב על העתיד, על שקט נפשי, ועל אחריות. נראה לי ששווה בסופו של יום.

עריכה אחרונה על ידי urix
פורסם

אם כבר הגדלת את התקציב, למה שלא תבדוק רכב סופר מיני חדש? במסגרת המבצעים של 0 ק"מ מליסינג אפשר למצוא לא מעט דגמים אוטומטיים שמחיר מתחיל בסיפרה 8.

בכל אופן, אני אישית, לא הייתי מכפילה את התקציב ההתחלתי, אלא מותחת אותו קצת כלפי מעלה ומחפשת סופר מיני משנים 2011-2012. רכבים יחסית חדשים, חלק עדיין נמצאים תחת אחריות יצרן או שרק יצאו ממנה לא מזמן.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

אוקי, מה אומרים על הפורד פיאסטה? (87K אוטומט 1.6 ברמת גימור Trend)

סופר מיני, אבל נראית עם ביצועים לא רעים, זולה, ואבזור דיי רב.

מה שכן, יש לה תיבת הילוכים רובוטית כפולת מצמדים. מה זה אומר? טוב או לא?

עריכה אחרונה על ידי urix
פורסם (נערך)

אם אתה שואל אותי אני בכלל היתי הולך על פורד מונדאו, אתה יכול להביא את הצורה החדשה, שנתון 2008.

לא רואה רכב שיתקרב אליו בתקציב שלך. במיוחד אם אתה אומר שאתה נוסע קצת אז דלק לא יהווה בעיה גדולה.

עריכה: שמתי לב בתגובות שהעלת את התקציב שלך, אתה יכול גם להגיע לשנת 2010 שמגיע אם מנוע טורבו.

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם

אפשר גם לקנות ג'יפ מרצדס בסכום הזה, המטרה בהעלאת התקציב הייתה לקבל רכב חדש בשביל השקט הנפשי, לכן המונדיאו, טובה ככל שתהיה נראית לי פחות רלוונטית.

נהגתי בפיאסטה לפני מתיחת הפנים שכללה עדכון מנוע וגיר, היא הייתה נפלאה, פרט למחסור בכוח שטופל.

הדבר היחיד שמטריד אותי בפיאסטה (כמו גם בפוקוס) הוא תפקוד ואמינות הגיר הרובוטי כפול המצמדים. התחילה בארץ כבר חרושת שמועות בנוגע לבעיות גיר בפוקוס הותיקה והנפוצה שחולקת את הגיר עם הפיאסטה.

כמו כן המון תקלות בגיר דומה מבית פולקסווגן בשנים האחרונות גם מוסיף לחששות בנוגע לגיר מסוג כזה.

מה לגבי קיה ריו? נכון היא לא מבריקה , אבל אמורה להיות אמינה (גיר אוטומטי סטנדרטי, לא חסכוני), מגיעה עם אחריות מורחבת (3 שנים מלאה ועוד 4 שנים חלקית), וברמת הגימור הגבוהה מגיעה מאובזרת דיי יפה (ג'אנטים, סאן רוף, לדים וכו').

כמדומני קיה במבצע "חבר", שאמור להסתיים מאוד בקרוב (אם לא הסתיים כבר).

• תוכן חדש...