Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עברתי טסט ראשון. עוד חודש וחצי אני חוזר לצבא ואני צריך לדעת מה לעשות עם העניין של המלווה כי אין לי רכב בבית ולהורים שלי אין רישיון.

אם אני מחתים איזה דוד או מישהו שלא באמת ליווה אותי, משרד הרישוי יכולים לעלות על זה? אם יש פתרון יותר טוב אני אשמח.

ולכל המודאגים - אני לא מתכוון לעלות לכביש בלי לצבור טיפה ניסיון. אני אקח איזה 2-3 שיעורים לפני כן.

פורסם

לא נראה לי, במשרד הרישוי רק צריך להראות חתימה. כדי להיות ממש בטוח, תן למישהו עם רשיון, שמתאים לדרישות של נהג מלווה, לחתום לך, במידה והם בודקים את ההצהרות האלו.

הסובארו שבסמלון למכירה

פורסם
לא נראה לי, במשרד הרישוי רק צריך להראות חתימה. כדי להיות ממש בטוח, תן למישהו עם רשיון, שמתאים לדרישות של נהג מלווה, לחתום לך, במידה והם בודקים את ההצהרות האלו.

חשבתי להחתים את דוד שלי שהוא הרבה שנים על הכביש.

אבל הם לא יפנו אליו וישאלו אותו אם הוא באמת ליווה אותי, נכון?

אני לא רוצה שהוא יסתבך בגללי.

פורסם

הם יעשו חיפוש בגוגל וימצאו את השרשור הזה! :lol:

בפועל, אתה תהייה בסדר. אבל בכל זאת מומלץ לך על דעת עצמך לנהוג עם מלווה כמה חודשים. אתה תתפלא כמה מצבי חירום נהג מלווה יעזור לך למנוע.

פורסם

הייתי באותו מצב כשהוצאתי רישיון (2006), ופשוט לא נהגתי עד שנגמר לי מלווה (כן, אני יודע שהיה צריך לצבור ניסיון, לא ממש היה מאיפה).

לא זכור לי שהייתי צריך להחתים מישהו על משהו. או שהחוקים השתנו?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הם יעשו חיפוש בגוגל וימצאו את השרשור הזה! :lol:

בפועל, אתה תהייה בסדר. אבל בכל זאת מומלץ לך על דעת עצמך לנהוג עם מלווה כמה חודשים. אתה תתפלא כמה מצבי חירום נהג מלווה יעזור לך למנוע.

אבל אין לי מלווה ורכב. אם היה לי הייתי עושה את זה... בעקרון המטרה שלי הייתה להוציא את הרישיון לפני שאני חוזר לצבא, כי להוציא אחרי זה סיפור.

פורסם
הייתי באותו מצב כשהוצאתי רישיון (2006), ופשוט לא נהגתי עד שנגמר לי מלווה (כן, אני יודע שהיה צריך לצבור ניסיון, לא ממש היה מאיפה).

לא זכור לי שהייתי צריך להחתים מישהו על משהו. או שהחוקים השתנו?

אכן החוקים השתנו. היום כל נהג חדש מחויב בתום 6 חודשם להגיש הצהרת ליווי עם חתימה של מלווה במשרד הרישוי.

פורסם

בצע הרבה נסיעות עם מלווה בתקופת הליווי וגם אח"כ (עוד 2-3 שיעורי נהיגה לא מכסה ניסיון נצבר )

בלימוד הנהיגה לא מתנסים בכל בעיות הנהיגה והכבישים כך תאסוף ניסיון וידע .

ידע וניסיון בנושא מאנשים אשר נוהגים בכבישי הארץ - מציל חיים ונותן הרגשת ביטחון , ומונע ביטחון מופרז .

לאחר ששומעים על מצב הכבישים ואיכות הנהגים , ומקבלים ידע איך להתנהג במצבים שונים מבעל ניסיון .

אפשר לשאול שכנים / קרובי משפחה , וגם לנסות לבקש כאן מחברים בפורום אשר גרים בסביבה שלך .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הרפורמה החדשה של לימוד הנהיגה מחייבת להגיש בתום 6 חודשי ליווי חתימה של בעל הרישיון וחתימות של מי שליוו אותו במהלך 6 החודשים האלו.

החתימה כביכול מסמנת את זה שהוא נהג 50 שעות שמחוייבות בחוק על שעות הליווי.

אין להם איך לבדוק את זה.

פשוט תחתום עם דוד שלך והכל יהיה בסדר :)

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

היתה כוונה להוסיף תקנה שתאפשר ליווי מקצועי במימון המדינה למי שאין לו אפשרות במשפחה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4372353,00.html

אני לא יודע אם התקנה אכן נכנסה לתוקף ומה התנאים הנדרשים (שני הורים ללא רשיון אמור להספיק...)

שווה בדיקה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
היתה כוונה להוסיף תקנה שתאפשר ליווי מקצועי במימון המדינה למי שאין לו אפשרות במשפחה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4372353,00.html

אני לא יודע אם התקנה אכן נכנסה לתוקף ומה התנאים הנדרשים (שני הורים ללא רשיון אמור להספיק...)

שווה בדיקה.

פעם שאלתי לגבי אותו הסעיף. הרמתי טלפון למשרד הרישוי והם אמרו שישנם שני תנאים.

אני לא זוכר בדיוק, אבל הם אמרו משהו על דמי אבטלה או הבטחת הכנסה ומשהו על צבא. (אני ממש לא זוכר בברור כי זה היה מזמן).

בכל מקרה, אין למשרד ממש דרך לגלות מה עשית בזמן הליווי. אבל ליתר ביטחון אתה יכול למצוא מישהו שעומד בקרטריונים של מלווה ולבקש ממנו חתימה.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

• תוכן חדש...