Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצד אחד זה [ATTACH=CONFIG]382257[/ATTACH] מוסיף 50כ"ס ויגרום גם לאלטו אוטומטית לצאת ראשונה ברמזור.

מצד שני קיימת סכנה ברורה לחיים.

דילמה קשה..

זה מוציא את הנהג מריכוז בנהיגה ויכול לגרום לתאונה.

אייל

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אידיוט מי שיושב כך,ואם קורה משהו - מגיע לו\לה.

מסכן מי שינסה דבר כזה אצלי,יצטער על הרגע כל חייו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שאלת תם למגיבים בשרשור עד כה: לשיטתכם, הבעיה לשבת ככה היא עם כרית האויר. כלומר, אם לרכב אין כרית אוויר, אם הכרית מנוטרלת או אם מישהו מרים רגליים כשהוא יושב במושב האחורי - אז מבחינתכם זה בסדר?

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
שמתם לב שרק נשים שמות כך את רגליהן..אישית, לא יצא לי לראות גבר במצב הזה..

לדעתי תנוחה מוזרה מידי לגברים...

לא הסכמתי לאף אחד לשבת אצלי ככה ברכב בחיים :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אצלי ברכב(ים) לא שותים/אוכלים/מעשנים/מפליצים/נוגעים בכפתורים/מחטטים באף, בטח שלא מעלים רגליים סנטימטר מעל השטיחים.

גם אצלי :-)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)
הכוח סוס זה נכון.

אתה כנראה מאוהב, כי עוד לא נולדה הבחורה שיכולה לשים את הרגליים שלה על הדשבורד שלי.

זאת נולדה בדיוק למטרה הזו,

אני מתכוון לזאת th_drool.gif

attachment.php?attachmentid=382257&d=1400571733

רגע, ליתר בטחון תן לבדוק עוד פעם

כן, נראה לי שזו האחת bd2ls.gifbd2ls.gif

עריכה אחרונה על ידי proxima
פורסם

תגיד, איך אתה מצליח להתרכז בנהיגה ככה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איזה רגליים, תענוג.

עם כל הכבוד, באמת נשים עושות את זה יותר מגברים, מצד שני, הברבריות בכביש שייכת ב95 אחוז לנו:wink:. אני בכלל לא מבין מה הבעיה לשים את הרגליים על הרצפה ולשכב? זה לא שהדאשבורד הוא רך כמו כרית, עדיף כבר על הרצפה.

פורסם
שמתם לב שרק נשים שמות כך את רגליהן..אישית, לא יצא לי לראות גבר במצב הזה..

לי יצא להיתקל היום, בברלינגו שנוסעת כמו משוגעת ועם בלימות חזקות/ האצות חזקות, כשרציתי לראות את הפסיכופת הנהג, ראיתי על הדשבורד מול כיסא הנוסע זוג רגליים שעירות במיוחד (גוף הנוסע היה שקוע מתחת לקו החלון בערך).

או שזו גרוזינית עם קבלות או שזאת המתמודדת מאירוויזיון בכבודו ובעצמה (באיזה לשון מדברים על הדבר הזה? זכר? נקבה?) או שאני לא יודע מה כבר יכול להיות :roll:

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אני עם PROXIMA.

ואם הגברת היתה מזיזה את כף ידה השמאלית למקומה הטבעי, בכלל...

ואם כבר עוסקים בנושא בנימה מבודחת, תחשבו על הסיכון הסביבתי שכפות רגליים נשיות על הדשבורד גורמות לנהגים עם foot-fetish :lol:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

עד עכשיו, אף אחד לא נגע ללב העניין ולכן אני נאלץ להדגיש אותו. תחילה בקצרה: אסור להרים רגליים במכונית, עם ובלי כל קשר לכרית האויר!

ועכשיו באריכות: למה אני מדגיש שהאיסור עומד בעינו גם בלי קשר לכרית האויר? מפני שאם טוענים שכרית האויר היא הסיבה שאסור להרים רגליים, במשמע שמותר להרים רגליים ברכב בו אין כרית אויר או שכרית האויר בו מנוטרלת, או אם יושבים במושב האחורי, וזה מה שהרבה אנשים עושים. על כל אדם שתראו מרים רגליים על הדשבורד יש עוד לפחות שניים שעושים את אותו הדבר - במושב האחורי. האם זה בסדר? ממש לא!

למה? כי מעבר לכריות אויר יש ברכבים גם חגורות בטיחות ומושבים, מה היה מאמין. הרבה אנשים חושבים שחגורת הבטיחות היא מה שמגן על הנוסע אבל זו לא האמת השלמה: השילוב בין החגורה למושב המכונית הוא זה שמגן על הנוסעים. אם המושב שוכב, אם בסיס המושב נוטה לפנים ולמטה, אם יושבים על משטח כלשהו שנמצא על המושב המקורי ללא עיגון (כרית, למשל) - בכל המצבים האלו הנוסע החגור "יצלול" מתחת לחגורה והיעילות שלה תרד כמעט עד לאפס.

נוסע, כל נוסע, שמרים רגליים באיזושהי צורה בזמן נסיעה - "יצלול" מתחת לחגורת הבטיחות. יישברו לו הרגליים וסביר שייגרם נזק גם לבסיס הגב ולאיברים פנימיים בחלל הבטן - פציעות קשות לכל הדעות. לכן, בלי קשר לדשבורד ולכריות האויר - אסור להרים רגליים במכונית בשום צורה ואופן!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...