Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חצר(ללא שער,בית שכור זה מה שיש) שאני מחנה את האוטו שלי, השטח לא סלול, יש בו רק עץ וחול.

מה שמעצבן זה שכל פעם זורקים לי לשם זבל

זורקים שם רהיטים

כלבים עושים את הצרכים שלהם.

מחפש מצלמה שאוכל להניח על מנוע של מזגן(בלי התקנה), שלא צריכה חיבור לחשמל. יש דבר כזה?

פורסם

לא מבין במצלמות, אבל די ברור לי שגם אם תניח אותה תצטרך לחפש אותה שוב ושוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצלמה צורכת הרבה חשמל (משהו בסגנון 5W למצלמה עם WIFI) ונניח אתה מחבר בטריה חיצונית 6000mA זה יספיק ל-6 שעות. אתה חייב לחבר לפחות חשמל. גם תצטרך איזה מצלמה אטומה למים או לאטום אותה, כי מספיק שירד גשם קל או טל לילה והיא תתמלא אדים ותתקלקל.

יש מצלמות כאלו עולות בסביבות 400 שקל, השאלה אם זה שווה לך.

אולי שווה לשים מצלמה דמה ושלט לא לזרוק פסולת, או שלט עם עין גדולה (עשו ניסויים ומבחינה פסיכולוגית זה מרתיע).

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

זו חצר פרטית רק שלך ? (של הבית) או שהיא משותפת לעוד בתים?

אפשרי להתקין משהו פשוט שיחסום את הכניסה? שער פשוט, עמוד, או משהו בסגנון?

!AWDSOME

פורסם

כמו שכתבו, לא קיימת מצלמה ללא מקור מתח.

מקור מתח יכול להיות:

סוללה

פאנל סולארי

או רשת החשמל הביתית.

אם תרצה להתקין מצלמה בחוץ תצטרך לחפש מצלמה שתהיה מוגנת מפגעי מזג האויר (ככה שכסף על המצלמה לא ילך לאיבוד).

אחד הפתרונות זאת מצלמת IP, תוכל לחבר אותה עם כבל רשת ולהריץ עליו את המתח של המצלמה (על אותו כבל רשת) אפשרות כזאת נקראת POE.

אם אתה לא רוצה בכלל שום כבלים שיגיעו למצלמה אז רק מצלמת WIFI עם חיבור מתח לסוללה או פאנל סולארי.

אין לך בבית שום מקום בו יש נקודת ראות לאותו המקום ? כך שתוכל להתקין מצלמה רגילה על חצובה שתלצם כל הזמן ?

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

• תוכן חדש...