Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(מה עדיף) P162S Rockford או Tempo 6 Morel?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל האם יש הבדל בינהם, שהמורל מתאימים יותר לסגנון מוזיקה X והרוקפורד מתאים יותר למוזיקת Y

אני לא יודע להגדיר מזה ה X Y האלה

אבל ציינתי אותם כדי לדעת לאיזה מוזיקה הם יותר מתאימים? לאיזה סגנונות מוזיקה הרוקפורד יותר מתאים? ולאיזה סגנונות מוזיקה המורל יותר מתאים?

תודה.

פורסם
הייתי מעדיף את המורל טמפו גם אם הייתי צריך לשמוע חדשות ברדיו

איפה בדיוק מצאתה את הסט רוקפורד הזה.? מדובר בסט מאוד ישן.

סתם ראיתי שהם פחות או יותר באותו מחיר, ושניהם ידועות כחברות מובילות, וגם היה כמה המלצות בזאפ, אז החלטתי לברר עליהם.

יש אולי סט קומפוננט של חברה מובילה אחרת שמתאימה יותר לסגנון של מוזיקה מהירה?

פורסם

אצלי מותקן המורל טמפו 6,לדעתי הדבר הכי טוב זה הטוויטרים...פשוט שומעים באיכות מעולה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אם הייתי אומר לי T3 או T5 של רקופורד הייתי אומר לך לא לחשוב פעמיים (סט של 1000 דולר עם קרוס פאסיבי מטורף וטוויטר רינג רדיאטור מדהים ומידבאס פשוט חיה רעה)

אבל אנחנו מדברים כאן על סט רמת כניסה ישן יחסית של רוקפורד אם אני מבין נכון לעומת סט רמת כניסה של מוראל.

בלי לחשוב הרבה - מוראל!

למה? - כי גם בסטים הכי פשוטים של מוראל, האלמנטים, הרמקולים עצמם מושקעים! הקרוס אמנם פשוט ומנובן אבל הרמקולים טובים כבר מרמת הכניסה - יש לטוויטרים רמת פירוט סבירה, הם נעימים לאוזן וקרוס פסיבי אפשר לשפר ולבנות יחסית בקלות ואפילו בזול בזמן שרמקול אתה פשוט לא יכול לשפר בעצמך - בטח שלא באותה הקלות.

הסטים הפשוטים של רוקפורד לרוב מתאפיינים בטוויטר צווחני וחסר פירוט - לא רואה מה הסיבה לבחור בסט הזה אלא אם כן שמעת והוא דיבר לטעם האישי שלך.

מצטרף להמלצות קודמיי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבנתי, תודה על ההסברים.

עוד משהו, יש לי טויטר אחד של Hertz esk165 שנשכח ברכב שקניתי אותו, אתם ממליצים בכל זאת לחבר אותו אפילו שזה רק טויטר אחד?

למרות שאני יכול לשים עוד טויטר נוסף אבל יותר פשוט, אך לא יודע איך הם התנגשו ביחד, ככה שחשבתי לחבר רק את הטויטר של esk165 מאחורה, מקדימה יהיה מורל טמפו 6

• תוכן חדש...