Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. אני חושב להחליף את הטיגואן של אשתי לקפטיבה ספורט. מדובר בדגם הקצר (5 מקומות) במחיר של 110-120 אש"ח לשנים 2012-2013. מה דעתכם? מישהו מכיר את הרכב? תודה מראש.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם (נערך)

אני מניח שמדובר בשדרוג שנתון, אך מדובר בשנמוך משמעותי באיכות וצריכת הדלק של מנוע ה-2.4 זוועתית בעיר. דרך אגב, למרות השם ולמרות שמדובר באותה הפלטפורמה, הקפטיבה 7 מושבים שונה משמעותית ואיכותי הרבה יותר מהקפרטיבה ספורט.

עריכה אחרונה על ידי ch2856
פורסם

מה אשתך עשתה רע שאתה קונה לה קפטיבה?

לך על IX35 בן שנה אם כבר.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אם הרכב הקודם שלה היה ב.מ.וו 5 היא תתאכזב מאוד.

לא כולם פה מכירים את אשתך, אם תפרט על הדרישות מהרכב אולי תקבל תשובות ענייניות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש לאבי את הרכב הנ"ל שנתון 2013.

הרכב אמין למדי,צריכת דלק של 1/12 ,הגיר מעביר הילוכים בצורה איטית יחסית(אבל זה לא משהו שממש מפריע),מושבים טיפה נוקשים.

בסה"כ רכב טוב .

• תוכן חדש...