Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לשים על רכב חדש שכבת ציפוי להגנה על הצבע ולהגנה מפני נזקי לשלשת ציפורים וכו'.

הייתי מעוניין בחומר שמחזיק לאורך זמן, על-מנת שאצטרך לתחזק את הרכב בשטיפה כשצריך ולא מעבר (מריחת וקסים אחת ל וכו'..).

אני התעניינתי בחומרים: Opti-coat / Opti-guard או ב- Wolf hard boy/body guerd לשם כך.

קיבלתי המלצה מאיש מקצוע שצפוי לבצע גם את הפעולה הנ"ל, על Ceramic Pro Light או Ceramic Pro 9H.

מה דעתכם על החומרים הנ"ל? על החומר שהומלץ לי ע"י איש המקצוע יש מעט מידע..

האם זה שווה את הכסף ואוכל להשיג את מבוקשי איתם?

פורסם

הייתי הולך על opticoat בלי לחשוב פעמיים.

המוצר נמצא כבר שנים רבות בשוק, הוכיח את עצמו פעם אחרי פעם גם מול מוצרים "סקסיים" ומפוצצים בהרבה.

בנוסף, הרבה חברות טוענות להגנה כזו או אחרת כנגד שריטות עדינות, מהמון מידע שניתן למצוא ברשת, יש לא מעט הוכחות ש- oc באמת עומד בהבטחה הזו.

הבעיה היא שמעל האופטי לא תוכל ליישם ווקס או אוטם אם תרצה להעניק מימד נוסף לברק, אבל בגדול אם הרכב יהיה מוכן טיפטופ לפני היישום, לא תצטרך שומדבר מעבר.

לגבי הceramic pro 9h, ראיתי את היישום שלו בלייב ואת ההגנה שהוא נותן כמה שבועות אחרי.

יישום בעייתי, לחלוטין עדיף שאיש מקצוע יבצע את זה, והשיטינג שהוא נותן היה פשוט פסיכי, אבל כמוך, לא מצאתי הרבה מידע מעבר חוץ מהבטחות של איש המקצוע שהמוצר עמיד ומדהים.

מה שכן מצאתי היה שרשור בדיטיילינג וורלד שבו התבדחו על המחיר הגבוה של המוצר, ועל העובדה שהבעלים של החברה מתחמק משאלות כאלה ואחרות לגבי עמידות הציפוי כנגד שריטות, לי זה גרם לפקפוק קליל.

לגבי וולף הארד בודי, הוא הוחלף כרגע ע"י בודי גארד.

אם אתה מחפש עמידות והוכחות בשטח, יקח קצת זמן עד שהמוצר יוכיח את עצמו, אני קראתי רק ביקורת אחת, שכללה יישום קליל ביותר והעלמות של הבודי גארד לאחר שמונה שבועות.

אבל שוב, רק ביקורת אחת.

דעתי, לך על בטוח.

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)

אני משתמש בwolf HB קרוב לשנה וחצי על 3 מכוניות. אחת נהנת ממנו שנה וחצי השניה שנה והשלישית חצי שנה.

היישום קליל.

התוצאה נהדרת. מכונית חלקה ומבריקה. הרחקת נוזלים ולכלוך מצויינת.

החומר מגן נגד סוורלים בצורה מצויינת. הנטיה להדבקות של נשורת מאוד נחלשה.

אני מקפיד על שטיפה ידנית עם ONR ומיטב המיקרו פייבר וכן על חיזוק עם ה QD (של וולף) שלהם פעם בחודשיים בממוצע.

ההבטחה היא לשנתיים, אני אחרי שנה הרגשתי שזה כבר לא כמו בהתחלה ולכן יושם שוב.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני מתכנן לעשות את הציפוי אצל מישהו מיקצועי אז אופן היישום פחות רלוונטי עבורי.

מה שכן - מחפש חומר עמיד עם תוצאות מעולות - גם מבחינת ההגנה וגם מבחינת המראה וכזה שלא צריך אחת לכמה חודשים "לחזק" אותו אלא שהוא עמיד למספיק זמן..

האם דגשים אלו גורמים למוצר אחד להיות ליותר עדיף עבורי?

פורסם

אם הוא מקצועי אז בטח הוא ייעץ לך.

אתה חייב לסמוך עליו. כי למרות החיפוש אחרי החומר המושלם, ליישום יש משמעות בהרבה יותר גדולה.

תחפש איש מקצוע מומלץ, לא חומר.

פורסם

הוא המליץ לי על ה-

Ceramic הבעיה היא שזה חומר שיש עליו מעט מאוד חומר..

על ה-Opti יש ביקורות טובות אבל הוא לא עובד איתו.

ומה-Wolf נראה לי שארד כי ההגנה שלו מספיקה למעט זמן אני מבין..

פורסם (נערך)

ה wolf מחזיק מעולה לפחות שנה. אם זה מעט מדי ואחרים מחזיקים יותר וגם מספקים אפקט טוב יותר, סבבה.

ממליץ לך לגבש דעה ממקורות שאתה מאמין בהם. לא חסר מלכודות אינטרנטיות "מקצועיות" שהאינטרס לא ברור לך...

עריכה אחרונה על ידי shayy

פורסם (נערך)

לא מדובר במדע מדוייק אבל ככל הנראה המוצר הכי עמיד שקיים ונגיש עבורך הוא opti coat בגרסת ה-pro ולאחריו opti coat 2.0 שמיועד עבור הצרכן החובבן. אני חושב שהוא גם המוצר שנותן לך הכי הרבה הגנה מבחינת עובי הציפוי ואם זה נתון שרלוונטי עבורך אז תבדוק אצל כל יצרן מה העובי שהם מצהירים לגביי הציפויים שלהם (לא אצל הדיטיילר המיישם אלא באתר היצרן, לפעמים ישנם פערים בין הצהרות המיישם לבין הצהרות היצרן..) ציפויים אחרים איכותיים לא נגישים לשווקים שאנחנו מכירים אז הם לא רלוונטיים.

הרוב הגדול של הציפויים הקיימים הם לא ציפויים קרמיים כמו ה-OC אלא ציפויי ננו בשמם המוכר והם יספקו בדר'כ בין 12-24 חודשי הגנה, עם סיכוי קלוש להגיע לכיוון ה-24 חודשים.

לגבי Bodyguard של Wolf''s Chemicals אני לא חושב שהמוצר הזה יצא לשווקים , אז נותרת עם Hard Budy הישן והמוכר שיש עליו עשרות של ביקורות מעולות, יצרן קטן ואיכותי שמשקיע מאוד במוצרים והמחירים לא גבוהים מדי. אם תהיה חכם ותתמיד לעקוב תמצא שמחיר המוצר יפול דרסטית כמה ימים לפני שיכנס מחליפו Bodyguard ולאחר מכן לא יהיה ניתן לקנות את המהדורה הישנה.

אם רצית מוצר X והדייטלר לא מוכן ליישמו (בגלל שהוא דוחף לך בכח רק מוצרי Ceramic Pro) אז תפנה לאיש מקצוע אחר, זה מקובל וזה בסדר.

אם לאותו דיטיילר שווה לאבד אותך כלקוח בגלל שיש לך העדפות לציפוי מסויים אז שיאבד, מה אכפת לך?

אגב מה משך העמידות שהובטח לך למוצר הזה?

היות והמוצר חדש קשה לדעת מה טיבו, יש מסביבו רעש מיותר ומחיר מנופח בעיקר. בלי קשר לאיכות המוצר בבדיקות האחרונות שערכתי הבנתי שאין שום סיבה לרכוש אותו וזה בעיקר בגלל מחירו המוגזם.

אגב השיקולים שלך היו עמידות ומראה כאשר בדר'כ המחיר הוא שיקול חשוב.

תעשה סקר שוק של מחירים על מנת שיהיה לך יותר קל להחליט.

עריכה אחרונה על ידי Kenworth

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
לא מדובר במדע מדוייק אבל ככל הנראה המוצר הכי עמיד שקיים ונגיש עבורך הוא opti coat בגרסת ה-pro ולאחריו opti coat 2.0 שמיועד עבור הצרכן החובבן. אני חושב שהוא גם המוצר שנותן לך הכי הרבה הגנה מבחינת עובי הציפוי ואם זה נתון שרלוונטי עבורך אז תבדוק אצל כל יצרן מה העובי שהם מצהירים לגביי הציפויים שלהם (לא אצל הדיטיילר המיישם אלא באתר היצרן, לפעמים ישנם פערים בין הצהרות המיישם לבין הצהרות היצרן..) ציפויים אחרים איכותיים לא נגישים לשווקים שאנחנו מכירים אז הם לא רלוונטיים.

הרוב הגדול של הציפויים הקיימים הם לא ציפויים קרמיים כמו ה-OC אלא ציפויי ננו בשמם המוכר והם יספקו בדר'כ בין 12-24 חודשי הגנה, עם סיכוי קלוש להגיע לכיוון ה-24 חודשים.

לגבי Bodyguard של Wolf''s Chemicals אני לא חושב שהמוצר הזה יצא לשווקים , אז נותרת עם Hard Budy הישן והמוכר שיש עליו עשרות של ביקורות מעולות, יצרן קטן ואיכותי שמשקיע מאוד במוצרים והמחירים לא גבוהים מדי. אם תהיה חכם ותתמיד לעקוב תמצא שמחיר המוצר יפול דרסטית כמה ימים לפני שיכנס מחליפו Bodyguard ולאחר מכן לא יהיה ניתן לקנות את המהדורה הישנה.

אם רצית מוצר X והדייטלר לא מוכן ליישמו (בגלל שהוא דוחף לך בכח רק מוצרי Ceramic Pro) אז תפנה לאיש מקצוע אחר, זה מקובל וזה בסדר.

אם לאותו דיטיילר שווה לאבד אותך כלקוח בגלל שיש לך העדפות לציפוי מסויים אז שיאבד, מה אכפת לך?

אגב מה משך העמידות שהובטח לך למוצר הזה?

היות והמוצר חדש קשה לדעת מה טיבו, יש מסביבו רעש מיותר ומחיר מנופח בעיקר. בלי קשר לאיכות המוצר בבדיקות האחרונות שערכתי הבנתי שאין שום סיבה לרכוש אותו וזה בעיקר בגלל מחירו המוגזם.

אגב השיקולים שלך היו עמידות ומראה כאשר בדר'כ המחיר הוא שיקול חשוב.

תעשה סקר שוק של מחירים על מנת שיהיה לך יותר קל להחליט.

אני מצדיק את דימה.

חשוב תוצאה,מחירים פחות או יותר לאוטם ננו דומים,גם בחו"ל בפורומים עולה שאלה

לא פעם:איזה אוטם ננו טוב יותר או מוצלח יותר,

אחד מיוצר בתיילנד והרישום שלו בקפריסין,אחר בהונגריה-בודפשט

יש גם מסין וגם מגרמניה כמו NANOLEX,יפן-MODESTA ועוד...

אך חשוב תוצאה

נכון עוד לציין שבדרך כלל כל דיטיילר מקצועי עובד עם כמה חברות ובטח

שהוא יציע לך חברה שהוא עובד איתה או קורה שדיטיילר מקבל חינם מחברה מסויימת לקידום

מכירות,אז בטח שהוא יציע לך אותה.

בגדול הלקוח הוא זה שבוחר חומר,כמו שהוא בוחר את הדיטיילר.

האם אני צודק???אם לא-תקנו אותי!!!

בהצלחה

פורסם

אני בהחלט מסכים עם כולכם שעל הלקוח להחליט בסוף על הציפוי שהוא רוצה שהדיטלייר יבצע, אבל אני גם מתלבט על הציפוי שאני רוצה.. /-:

המלצות יתקבלו בברכה!!

פורסם

כבר המליצו לך בשפע, מה עוד אתה צריך?

נאמר לך לבצע סקר שוק של מחירים וללכת על מי שאתה סומך עליך, אין שום הבדל בין רוב ציפוי הננו וכולם יספקו לך 12-24 חודשי הגנה. חשוב שהמיישם יעשה עבודת הכנה טובה ועבודת יישום החומר בצורה איכותית.

שאלתי אותך לפני כן מה העמידות שהבטיחו לך עם

Ceramic Pro? הפרסום מדבר על עמידות תמידית ועמידות של עד 24 חודשים בגרסת הLight, היות והמוצר חדש לא תמצא עליו שום ביקורות בעולם שמלמדת אודות ההתנהגות שלו לאחר שנה או שנתיים או שלוש, פשוט תמצא תמונות של רכבים שעברו ציפוי לפני חודש והם נראים טוב בעיקר בגלל עבודת הכנה טובה.

שאלה שנייה כמה כסף גובים ממך עבור החומר הזה? זה שיקול מרכזי, אם גובים עליו הרבה יותר ממוצרים מתחרים אז אין הצדקה לנסות אותו לדעתי.

האם בדקת במקומות אחרים וקבלת הצעות נוספות? אם כן אילו הצעות קבלת?

אני די בטוח שהCeramic Pro יהיה מתומחר במחיר הרבה יותר גבוה ממתחריו וללא שום הצדקה ולכן הייתי פוזל לכיוונים אחרים בלי לחשוב פעמיים.

מכיוון שאתה בעצמך אמרת "הייתי מעוניין בחומר שמחזיק לאורך זמן, על-מנת שאצטרך לתחזק את הרכב בשטיפה כשצריך ולא מעבר " אז נותר לך רק לבחור

OPTI COAT שמספק עמידות הכי גבוהה.

אלא אם כן אתה מכיר עוד מוצרים בארץ שמבטיחים לך עמידות כזו במחיר דומה.

אנשי מקצוע לא חסר והם מפוזרים מדרום ועד צפון, תרים טלפון לכל אחד מהם ובקש הצעת מחיר עבור הכנת הרכב + הציפוי הבוקש, משם תתקדם.

אגב אם כבר הזכרנו את המוצר החדש שנקרא Bodyguard , אמש היצרן חילק בחינם!! בקבוקונים של 10ML ל50 הראשונים שהספיקו להרשם, נדרש לשלם רק על משלוח שהיה מאוד מאוד זול. האם מישהו מחברי הפורום הספיק להזמין?

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=339102

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...