Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש ייעוץ לפתרון תקלה של נקישות בדוושת בלם בלחיצה פתאומית.

ברשותי מאזדה לנטיס 2003 מנוע 2000.

שמתי לב לתופעה חדשה בעת לחיצה על דוושת בלם בצורה מהירה ופתאומית, אני מרגיש נקישות מהירות מהדוושה.

הנקישות הם למעשה הפעלה של מערכת ה- ABS, הייתי נתקל כל חורף כשהכביש רטוב.

כפי שציינתי התחלתי להרגיש את זה לאחרונה גם כשהכביש יבש.

עשיתי נסיון ע"י ניטרול ה- ABS (נתקתי את הפיוז) והתופעה נעלמה.

שאלתי היא:

מה יכולים להיות הגורמים לתקלה זו?

אשמח לקבל אפשרויות מהקל לכבד.

מה בד"כ הרכיב הדומיננטי בתקלה זו?

תודה.

פורסם

ABS עובד גם על כביש יבש ומה שאתה מתאר זה כנראה תקין

למעט הזהירות כי מדובר במערכת בלמים הייתי מציע לגשת לבעל מקצוע לבדיקה

פורסם

תודה על התשובה, אבל יש פרט נוסף שלא ציינתי ואולי הוא כן מצביע על בעיה. כשאני מבצע פניית פרסה במקום ולוחץ על הדוושת בלם בפתאומיות זה מורגש (הרכב נמצא במהירות איטית מאוד). כפי שציינתי רק לאחרונה התחלתי להרגיש בתופעה, אני מכיר טוב מאוד את ההתנהגות של הרכב ולכן אני טוען שקיימת בעיה כלשהי. במוסך לא מצליחים לעלות על הבעיה.מה לעשות?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

שלום,

מה הקשר לצמיגים ומשולשים?

כפי שציינתי הבעיה היא אך ורק בעת שמבצעים פניה ימינה או שמאלה (כמעט פרסה) ולוחצים על הבלם, דוושת הבלם נהיית קשה ללחיצה, בנסיעה ישרה הכל בסדר.

בדקתי רפידות וצלחות והכל תקין, נוזל בלמים במפלס הנכון.

לפני שאני ניגש למוסך ומתחילים לכסח אותי,

אשמח לקבל תשובות.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי efistr70
פורסם

צמיגים הם מה שמקשרים בין הרכב לכביש. אם הם ישנים, שחוקים ו/או מזן גרוע, יש להם השפעה ישירה על פעולת ה-ABS/ESP בקו ישר או בסיבוב.

מאיזו חברה ואיזה דגם הצמיגים? מהי שנת הייצור של הצמיגים? כמה קילומטרים הם עברו?

פורסם

תופעה דומה התרחשה אצלי בבלימה תוך כדי הסתת ההגה לימין וגם בעת נסיעה והתברר שהציר הפנימי של הציריה הימנית היה שבור לגמרי,הוחלפה צירייה בעקבות כך..

בדוק את העיניין

• תוכן חדש...