Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי לדעת כמה מקסימום של משקל אמור להיות צרור המפתחות?

הבנתי שמשקל יתר יכול להרס ת הסוויץ' .

תודה

פורסם

עדיף שלא לשים כלום על המפתח או מקסימום מחזיק מפתחות קטן.... המשקל שמופעל על הסוויץ' יכול לגרום נזק רציני לסוויץ' במידה ומעמיסים עליו לאורך זמן

פורסם

כמו שאמרתי צריך להיות הגיוניים ולא להגזים גם עם תשובות כמו אלו

אני רואה צרורות מפתחות מכובדים מאוד על רכבי לקוחות (גם אצלי יש איזה 5 מפתחות + פותחן בקבוקי בירה + מפתח עגלות סופר) ואין מי יודע מה בעיות עם סוייצ'ים באופו כללי ואם יש זה לרוב בחלק החשמלי שלו שלא ממש קשור למשקל של הצרור מפתחות

פורסם

אני מסתובב כבר שנים עם כ 10 מפתחות בצרור. נוסע הרבה, כ 50.000 ק"מ בשנה.

לא היו לי בעיות עם הסוויץ' בשום אוטו, למעט פעם אחת שהוחלפה היחידה החשמלית של הסוויץ' עקב כך שלא הייתה מתבצעת סגירת מעגל של הסטרטר.

אני משוכנע שאין כל קשר בין התקלה הזאת לבין משקל צרור מפתחות.

פורסם

אני יכול להוסיף, שזה מאוד לא בטיחותי להכניס לסוויץ' ארגז של מפתחות.

בזמן תאונה, לא עלינו, הם ישמשו כסכין בזמן שהברך של הנהג תעוף עליהם.

זאת ד.א הסיבה שהרבה יצרנים עברו לשלט פלסטיק, במקום מפתח ואף שינו את מקום הכנסת הממפתח.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

לא יהיה לך נזק ברוב המקרים, אבל תשאף למינימאלי.

אני לא אוהב שהם מרשרשים כל פניה.

את הסט מפתחות של העבודה (10 עם אולר ארגז כלים) אני משאיר במשענת יד או באיזה תא.

• תוכן חדש...