Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעה לי את הקומפוננט הזה ב700 שקל HELIX Blue B62C 6-3/4" component speaker system ב 700 אומר שזה עדיין סגור בקופסא

והציע לי את הסט כבלים האלה ב 150 http://www.ebay.com/itm/KnuKonceptz-Complete-TRUE-8-Gauge-Kolossus-Oxygen-Free-Copper-Amp-Kit-OFC-AWG-/380640125674?pt=US_Car_Audio_Video_Amplifier_Kits&hash=item589feb62ea

איך איכות המוצרים? והאם המחירים שווים ליד שניה? אומר שזה במצב חדש או לא נפתח (לא זוכר בידיוק)

פורסם (נערך)

סט מסידרת הכניסה החדשה של היליקס מניסיון עם הסידרה הישנה

לא התרשמתי בכלל לדעתי לא שווה 700 שח.

יש אופציות משמעותית טובות יותר בקצת יותר מהמחיר הנ"ל לדעתי שווה לך להוסיף עוד 200 שח לתקציב.

קיט OFC בעובי 8 גייג מסידרת הקולוסוס הגבוהה של קנו

קיט טוב שווה את מחירו

השאלה היותר חשובה היא איזה מגברים יש במערכת אם מדובר בצרכנים רציניים רצוי חיווט עבה יותר.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם

אין לי אפשרות להוסיף מעל לתקציב זה, התקציב שלי הוא 600 ש''ח וחרגתי עם השאלה הזאת רק כדי לדעת אם זאת הצעה משתלמת, לקומפוננט.

מדובר במערכת מקורית של הונדה סיויק 2007 סדאן, המגבר שלי לסאב הוא מונובלוק של סרוין ווגה דגם Cerwin Vega HED 500.1

עוד, יש לי מגבר של סרוין ווגה 4 ערוצים Cerwin Vega VEGA400.4 וסאב 1000W של קנווד

מה הרמקולים הכי מומלצים בתקציב של 600 ש''ח? תודה.

• תוכן חדש...