Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אז ככה, רציתי לספר על מקרה שקרה לחבר שלי ולשמוע את דעתכם בנושא.

לפני מספר ימים חבר שלי נסע לעבודה ברכב שלו לצורך העניין נקרא לו צחי , וכשהגיע צחי לחניה , החנה את הרכב מול הכניסה לדלת עבודה.

בסוף היום עבודה, ירד למטה לחניה לרכב , והבחין בבחור שהסתובב לו בחניה והביט כל הזמן על הרכב שלו.

צחי ניגש אליו ושאל אותו אם יש איזו שהיא בעיה, ומה הקטע שלו, אך הבחור המסתורי השיב כי הוא סתם מסתובב לו כאן להנאתו.

כשצחי נכנס לרכב שלו , נזכר כי שכח משהו במשרד שלו בעבודה, צחי יצא מהרכב , השאיר את התיק שלו עם המחשב הנייד והאייפד ברכב, נעל את הרכב עם השלט , ועלה למשרד על מנת לקחת את מה ששכח.

בדיוק לאחר כ3 דקות , חזר לרכב וכשבא לפתוח את הרכב עם השלט , הבחין כי הרכב כבר היה פתוח, כלומר השלט לא הגיב לפתיחה.

וכשנכנס , הבחין כי התיק והאייפד לא שם. והאיש המסתורי נעלם.

עכשיו לאחר הרצת כל הפרטים אחורה, נזכר צחי כי הבחין כי לאותו בחור מסתורי היה ביד איזה מין מכשיר קטן כזה, וככל הנראה , המכשיר הזה מעתיק את הקוד ששולח השלט המקורי לרכב, ככה שלאחר שצחי פתח את הרכב ונכנס ואז יצא ונעל את הרכב, הבחור המסתורי העתיק את קוד הפתיחה ששלח השלט לרכב , וככה בעצם בזמן הזה שצחי עלה רגע למשרדו , הצליח הבחור לפתוח את הרכב בלי שום מאמץ ושבירת חלון , שלף את התיק והלך לו לדרכו.

כמובן שאותו בחור מסתורי לא נמצא עד היום, ולכן מה שנותר לעשות זה למצוא דרך למנוע מדבר כזה לקרות שוב, ולכן זאת הסיבה ששיתפתי אותכם בסיפור.

הייתי שמח לשמוע את דעתכם בעניין , ולדעת האם יש איזו שהיא דרך להגן על האזעקה ברכב מדברים כאלה, האם יש אזעקות שניתן לררכוש אשר אנטי העתקות וזה ? ומה העלות והיכן אפשר למצוא אותם?

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

נראה לי התבלבלתי בקטגוריה , אדמין אשמח אם תעביר בבקשה לקטגוריה הנכונה בפורום תודה

פורסם

היי לכולם,

אז ככה, רציתי לספר על מקרה שקרה לחבר שלי ולשמוע את דעתכם בנושא.

לפני מספר ימים חבר שלי נסע לעבודה ברכב שלו לצורך העניין נקרא לו צחי , וכשהגיע צחי לחניה , החנה את הרכב מול הכניסה לדלת עבודה.

בסוף היום עבודה, ירד למטה לחניה לרכב , והבחין בבחור שהסתובב לו בחניה והביט כל הזמן על הרכב שלו.

צחי ניגש אליו ושאל אותו אם יש איזו שהיא בעיה, ומה הקטע שלו, אך הבחור המסתורי השיב כי הוא סתם מסתובב לו כאן להנאתו.

כשצחי נכנס לרכב שלו , נזכר כי שכח משהו במשרד שלו בעבודה, צחי יצא מהרכב , השאיר את התיק שלו עם המחשב הנייד והאייפד ברכב, נעל את הרכב עם השלט , ועלה למשרד על מנת לקחת את מה ששכח.

בדיוק לאחר כ3 דקות , חזר לרכב וכשבא לפתוח את הרכב עם השלט , הבחין כי הרכב כבר היה פתוח, כלומר השלט לא הגיב לפתיחה.

וכשנכנס , הבחין כי התיק והאייפד לא שם. והאיש המסתורי נעלם.

עכשיו לאחר הרצת כל הפרטים אחורה, נזכר צחי כי הבחין כי לאותו בחור מסתורי היה ביד איזה מין מכשיר קטן כזה, וככל הנראה , המכשיר הזה מעתיק את הקוד ששולח השלט המקורי לרכב, ככה שלאחר שצחי פתח את הרכב ונכנס ואז יצא ונעל את הרכב, הבחור המסתורי העתיק את קוד הפתיחה ששלח השלט לרכב , וככה בעצם בזמן הזה שצחי עלה רגע למשרדו , הצליח הבחור לפתוח את הרכב בלי שום מאמץ ושבירת חלון , שלף את התיק והלך לו לדרכו.

כמובן שאותו בחור מסתורי לא נמצא עד היום, ולכן מה שנותר לעשות זה למצוא דרך למנוע מדבר כזה לקרות שוב, ולכן זאת הסיבה ששיתפתי אותכם בסיפור.

הייתי שמח לשמוע את דעתכם בעניין , ולדעת האם יש איזו שהיא דרך להגן על האזעקה ברכב מדברים כאלה, האם יש אזעקות שניתן לררכוש אשר אנטי העתקות וזה ? ומה העלות והיכן אפשר למצוא אותם?

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

לא כתבת איזה רכב ומאיזה שנה.

ברכבים מודרניים אי אפשר לשכפל קוד של שלט כי בכל לחיצה מתחלף הקוד.

אבל זה לא משנה הרבה כי תמיד אפשר לעקוף את האזעקה על ידי ניפוץ השמשה.

לעולם לעולם לא משאירים תיק ברכב, עם איפוד או בלעדיו. אפילו לא לכמה דקות.

את זה למדתי מחבר שלי שהחנה את הרכב למספר דקות בחניון תת קרקעי של חברה גדול שהכניסה אליו נשמרת על ידי שומר ושער חשמלי.

השאיר את התיק עם הנייד האיפוד והסלולרי ואחרי 10 דקות כששב מצא את השמשה מנופצת.

פורסם

יש שלטים כאלה ששומרים את האותות. ברוסיה לדוגמה יש המון גנבים כאלה, וכזה שלט אפשר לקנות באיבי אפילו.

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

פורסם
לא כתבת איזה רכב ומאיזה שנה.

ברכבים מודרניים אי אפשר לשכפל קוד של שלט כי בכל לחיצה מתחלף הקוד.

אבל זה לא משנה הרבה כי תמיד אפשר לעקוף את האזעקה על ידי ניפוץ השמשה.

לעולם לעולם לא משאירים תיק ברכב, עם איפוד או בלעדיו. אפילו לא לכמה דקות.

את זה למדתי מחבר שלי שהחנה את הרכב למספר דקות בחניון תת קרקעי של חברה גדול שהכניסה אליו נשמרת על ידי שומר ושער חשמלי.

השאיר את התיק עם הנייד האיפוד והסלולרי ואחרי 10 דקות כששב מצא את השמשה מנופצת.

הרכב הוא toyota rav 4 2004

וכן הוא בדרך כלל לא משאיר שום דבר ברכב , פשוט עלה לשניה למשרד כי שכח לקחת משם משהו ולא רצה לסחוב את התיק בשביל זה.

השאלה היא , האם אפשר להחליף אזעקה לרכב , או יותר טוב אם תמליצו על איזה סוג אזעקה נחשבת טובה שמחליפה קוד כל פעם?

פורסם
יש שלטים כאלה ששומרים את האותות. ברוסיה לדוגמה יש המון גנבים כאלה, וכזה שלט אפשר לקנות באיבי אפילו.

כן את זה הבנתי אחרי שגנבו לו את הדברים מהרכב, השאלה שלי הייתה , האם יש אזעקה שאפשר להשים במקום כזאת שהשלטים האלה מאייבי לא יכולים לפרוץ

פורסם

כמו שאמר הבחור, השלטים החדשים משנים קודים.

הישנים זה קוד קבוע ואפשר לשכפל אותו.

צחי בנאדם מעופף טבעי או שזה פשוט בגלל שזה היה אחרי יום עבודה?

פורסם

אזעקות הן דבר שנעלם מהעולם ובצדק. אפילו לא נדרשות כמיגון.

הן לא יעילות, לא שוות, לא מרתיעות, לאנשים הן מטרד ולא סיבה לשים לב למשהו. כאילו שמישהו ירצה להתערב לפורת לרכב שאינו שלו.

רק אם אתה בעל הרכב ונמצא בטווח האזנה, וגם אז כנראה תניח היה רעם בשמיים שהפעיל את האזעקה או מישהו נשען על הרכב.

מי שפורץ רכב עם שבירת חלון הוא עבריין טירון וכזה שכדאי לתרום לו משהו לצדקה או לשלוח לקורס של חובבים.

תכנס פעם לתחנת משטרה ותבקש הדגמה מחבלן, או תמצא מישהו מ'המגזר' עם עיסוק לילי ברכב, ותראה כמה זמן לוקח לפתוח דלת של מכונית. פחות מדקה

למניעת גניבה של הרכב עדיפות מערכות ניתוק חשמל כלשהו. אבל תמיד בעל ידע ידע איך להתגבר.

למניעת גניבת רכוש - עדיפה פעולת מנע: כלומר לא להשאיר ברכב רכוש. לא להתעצל ולקחת מה ששווה, ולהבין כי מי שמסתובב בחניון, או בשטח חניה ציבורי, או ממתיון וצופה בצד - לא ממש מחכה שבר רפאלי תעבר שם אלא מחפש קורבן.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לא חושב שהתבלבלת בתת פורום - אמנם זה נושא טכני אבל מדובר על חלק מעולם המולטימדיה והמיגון לרכב. משאיר את זה כאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רק שהוא כבר פתח שרשור נוסף שם: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?528098-%D7%93%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A2%D7%A7%D7%95%D7%A3-%D7%90%D7%96%D7%A2%D7%A7%D7%94-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D!

בכל אופן מבלי להיכנס יותר מדי לעומק - להחליף מנגנון נעילה/אזעקה לכזו בעלת תדר שונה מאלו הנפוצים או בעלת קוד משתנה או משהו בסגנון.

או לחילופין פשוט לנעול ולפתוח את הרכב עם המפתח (ישנן מערכות שנדרכות גם כך, בטח ובטח נעילה מרכזית).

• תוכן חדש...