Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

קניתי סיאט איביזה 2011 FR הבנאדם שקניתי ממנו אמר לי שאבד לו מפתח אחד, השאלה שלי האם כדאי לשכפל מפתח "חכם" או מפתח "טיפש" ?

לפי מה שהבנתי מפתח חכם עולה 900 שקל שכפול (חכם הכוונה עם שלושה לחצנים: פתיחה,נעילה ופתיחת בגז') ו-"טיפש" עולה 300 שקל

בקלדס הם מוכרים מפתח "חכם" בעלות של 1300-1400 שקל..

ד"א אם משהו מכיר חנות שעושה שכפול מפתח "חכם" בזול אשמח לשמוע..

פורסם

אם תחליט להכין העתק ללא שלט רחוק שווה לבדוק את תנאי הביטוח מקיף שלך.. אצלי יש סעיף לאובדן מפתחות עד 500 ש"ח בהשתתפות עצמית של 90 שקלים בלבד.

פורסם
אם תחליט להכין העתק ללא שלט רחוק שווה לבדוק את תנאי הביטוח מקיף שלך.. אצלי יש סעיף לאובדן מפתחות עד 500 ש"ח בהשתתפות עצמית של 90 שקלים בלבד.

אני מבין, אבל באופן כללי שווה לעשות שני מפתחות "נוחות" או אחד נוחות ואחד פשוט..?

פורסם (נערך)

אתה משכפל מפתח פשוט.

אם בעתיד המפתח החכם יאבד, אתה יכול

ליצור מפתח חכם ע"י שכפול של המפתח הפשוט.

ואז המפתח הפשוט ממשיך לשמש כמפתח ספייר.

עריכה אחרונה על ידי פולו,גולף
פורסם

האם אתה המשתמש העיקרי? אם כן, מספיק לך לשכפל מפתח פשוט כמפתח נוסף.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני חושב שבכדי לשכפל את השלט מפתח קפיץ צריך את התווית עם הקוד שמגיעה איתו. (אצלי באיביזה רפרנס קיבלתי מפתח "חכם", מפתח פשוט ותווית עם קוד לצורך שכפול).. דרך אגב כל הפעולות של סגירת\פתיחת חלונות סאנרוף ניתן גם לעשות עם המפתח הפשוט ע"י סיבוב והחזקת המפתח בידית דלת הנהג. מסכים עם התגובות מעל אים יש ברכב נהג יחיד אז ממילא המפתח השני הוא ספייר ולא בשימוש יומיומי ולכן לדעתי חבל על ההוצאה מה שכן לא מומלץ להישאר רק עם מפתח אחד והייתי ממהר לשכפל מפתח נוסף (פשוט או חכם)

פורסם
האם אתה המשתמש העיקרי? אם כן, מספיק לך לשכפל מפתח פשוט כמפתח נוסף.

אני עיקרי, חברה שלי נוספת..

פורסם
אני חושב שבכדי לשכפל את השלט מפתח קפיץ צריך את התווית עם הקוד שמגיעה איתו. (אצלי באיביזה רפרנס קיבלתי מפתח "חכם", מפתח פשוט ותווית עם קוד לצורך שכפול).. דרך אגב כל הפעולות של סגירת\פתיחת חלונות סאנרוף ניתן גם לעשות עם המפתח הפשוט ע"י סיבוב והחזקת המפתח בידית דלת הנהג. מסכים עם התגובות מעל אים יש ברכב נהג יחיד אז ממילא המפתח השני הוא ספייר ולא בשימוש יומיומי ולכן לדעתי חבל על ההוצאה מה שכן לא מומלץ להישאר רק עם מפתח אחד והייתי ממהר לשכפל מפתח נוסף (פשוט או חכם)

אוקי תודה, אשכפל אז מפתח פשוט וזהו :]

• תוכן חדש...