Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין קיה פיקנטו ל יונדאי I10 (שתיהן שנתון 2011 וידני)

הצרכים שלי הם נסיעות עירוניות.

סדר העדיפויות שלי הוא:

1.אמינות

2.חסכון (צריכת דלק, טיפולים..)

3.שמירת ערך

לקיה פיקנטו בשנת 2011 אני יודע שבדרך כלל יש אחריות מהמפעל לעוד 3 או 4 שנים.... (הם מקבלות בדרך כלל 7 שנים אחריות) זה נראה לי דבר חשוב אבל זה מוסיף למחירון שלה המון כסף ובאופן כללי היא יקרה בלפחות 10 אלף מהיונדאי איי 10...

תודה לכל מי שעוזר !

פורסם

הרכבים שציינת הם מקטוגריית מיני ולא סופר מיני. אם הבחירה היא בין הרכבים האלה, אז פיקנטו ללא ספק. סופר מיני זה סוויפט, פיאסטה, קליאו ו-I20 לדוגמה.

פורסם

אני גם הייתי הולך על הפיקנטו,יש לה בטיחות טובה יותר,בפנים היא מרגישה יותר מודרנית,כול הדברים שציינת שחושבים לך כניראה לפיקנטו יהיה יתרון בדמות אחריות,אבל! זה בתנאי שאתה מטפל במורשה יבואן.

ההבדל בינים פחות מ10 אלף לפי מה שראיתי,לכן הייתי מוסיף עוד כמה אלפים לטופת הפיקנטו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא מבין למה יש ביד 2 כל כך הרבה יונדאי I10 לעומת פינקטו שיש מעט מאוד.... מישהו יודע למה זה ככה ?

מישהו יודע לאמר אם הפיקנטו שומרת על הערך שלה ?

שווה להשקיע יותר על הפיקנטו ואז גם לטפל בה במוסך מורשה של קיה ? מאשר לקנות I10 זולה יותר ולחסוך בטיפולים במוסך רגיל ?

פורסם

גבי ירידת ערך,תפתח מחירון יד 2 למשל ותבדוק בכמה הרכב יורד לעומת רכב מיני אחר.

האם שווה? זה שיקול כספי שלך אין אפשר להגיד מה שווה יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פאביה היא סופר מיני,פיקנטו מיני.

היתרון של פיקנטו שבאותו מחיר הפיקנטו תהיה חדשה יותר,אחריות מורחבת,לסקודה רק 2,לעומת 3 בפיקנטו ואם אתה מטפל במורשה שלהם אז עוד 4 על מנוע+גיר.

הפיקנטו גם די מאובזרת,אני לא בטוח שיש AUX וUSB בפאביה הידנית.

פורסם
פאביה היא סופר מיני,פיקנטו מיני.

היתרון של פיקנטו שבאותו מחיר הפיקנטו תהיה חדשה יותר,אחריות מורחבת,לסקודה רק 2,לעומת 3 בפיקנטו ואם אתה מטפל במורשה שלהם אז עוד 4 על מנוע+גיר.

הפיקנטו גם די מאובזרת,אני לא בטוח שיש AUX וUSB בפאביה הידנית.

תגידו האחריות שאתם מדברים עליה , מה הכוונה בעוד 4 שנים על מנוע ווגיר? אני יודע שיש 3 שנים על הפיקנטו. מה הפרוצ' בלקבל יותר שנים עליה?

פורסם

לי יש פיקנטו ידני 2013. שלוש שנות אחריות מלאה ועוד 4 שנים למנוע וגיר (ואולי עוד משהו). לא צריך לעשות כלום זה בא אוטומטי אם הרכב. כשתמצא רכב תסתכל מתי נגמרת האחריות יש מדבקה - שלי נגמר ב 2020 :)

• תוכן חדש...