Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי בעיה במכונית יותר נכון לאבא שלי אני רושם לכם מה שהוא אמר במדוייק:

אופל אסטרה 2005

לפני כשבוע עשיתי טיפול שכלל החלפת בלמים ודראמים, ביציאתי מהמוסך נדלקה מנורת ABS ששם טענו כי תיכבה לאחר כמה שעות, המנורה לא כבתה והאוטו מתנהג מוזר מאוד, נכנסתי למוסך מורשה לאחר מכן ונאמר לי שהם לא יודעים מה התקלה.

לטענתם יש חיישן שאפשר להחליף בעלות דיי גבוהה אבל אם הוא לא הבעיה עדיין אצטרך לשלם עליו מכיוון שהם לא יכולים להחזירו לקופסא, אם הוא לא הבעיה יש עוד חיישן שגם עליו אצטרך לשלם ואם לא אז החלפת מחשב ABS שגם הוא יכול שלא לפתור לי את התקלה.

רציתי לקבל עיצות או דעות לפני שאני נכנס למהלך של לא מעט כסף אם מישהו מבין בתחום או כבר עבר את זה.

תודה!

פורסם

הכנסת למוסך רכב תקין והוצאת רכב פגום (כנראה החיישן). גש למוסך כדי שיתקנו את הבעיה ללא עלות מצידך (כולל עלות הבדיקה במורשה).

• תוכן חדש...