Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אספר לכם סיפור שקרה לי במוסך מורשה של טויוטה באזור חיפה.

לקחתי את הרכב (טויוטה קורולה שנת 2000) לטיפול 10,000, כאשר נכנסתי ונעמדתי ליד הרכב הראו לי את הליקווים שהיו בו ונאמר לי שבנוסף לטיפול צריך להחליף רפידות בלם קדמי + אחורי ובנוסף את צלחות הבלם הקדמיות תוך הדגשת הצורך הבטיחותי החשוב מאוד בביצוע הטיפול.

לאחר מכן אמרו לי שאסור שאני אהיה באזור ושאלך לחדר ההמתנה .

לאחר 5 שעות נאמר לי שהרכב מוכן ולמרות שהטיפול יצא יקר (טיפול גדול) הדבר החשוב ביותר זזה שאני יכול להיות בטוח שהרכב נמצא במצב תקין ובטוח לנסיעה.

 

לאחר שהרכב נסע 5,000 ק"מ רציתי לוודא שהאומים של הגלגלים בסדר להפתעתי גיליתי שבאחד הגלגלים יש אום שלא סגור וסתם תקום שם מאחורי הטסה. כתוצאה מזה ישר נסעתי להחליף את האום במוסך אחר (קרוב יותר) ושם הבנתי שבטיפול שהיה במוסך שברו לי את הבורג של הגלגל ובמקום לתקן אותו פשוט תקעו אותו שם בכוח עם הפטיש אויר בתקווה שלא אראה את זה עד לטיפול הבא שבו יגבו ממני כסף על התיקון.

 

לאחר הסיפור הלא נעים הגשתי תלונה בטויוטה וכאשר חזרו אלי מהמוסך בו טיפלתי קיבלתי הרבה שאלות מעניינות כמו:(שאלה -תשובה לנציג)

איך אני יודע שזה מהטיפול? הם האחרונים שנגעו בגלגל.

איך אני יודע שלא מישהו ניסה לגנוב לי את האום בלילה? והחזיר את הטסה עם אזיקונים מפוייחים למקום לאחר שלא הצליח.

למה לא הגעתה אלינו הרי אפשר ליסוע גם עם אום אחד על הגלגל? אום אחד מספיק בטוח גם בשביל המשפחה שלך או רק בשביל שלי.

 

לאחר שיחת הטלפון הזאת נאמר לי לקבוע פגישה במוסך עם המנהל ושהו יחליט בנושא.

קבעתי את הפגישה ואיך שהגעתי ישר היו שמחים לשלוח לי צ'ק הביתה עם עלות החלפת הבורג . צורה שנראת רק שלא אפיץ את מה שקרה יותר מידי. בנוסף אמרו לי שהעובד פוטר מהמקום קצת אחרי זמן הטיפול שלי (הם טענו התנהגות אבל הם לא היו אומרים שום דבר אחר)

 

לסיכום הלכתי למוסך מורשה לביצוע טיפול נאמר לי שאני לא יכול להיות ליד הרכב בזמן הטיפול, עשו נזק לרכב ( בגלל מגיש כלים ששודרג למכונאי) , ניסו להסתיר את הנזק, וכאשר גיליתי את הנזק ניסו למצוא תרוצים איך זה לא יכול להיות קשור אליהם.

 

תחשבו טוב האם המוסך המורשה באמת טוב לרכב שלכם

 

אם למישהו חסרים עוד פרטים אשמח להוסיף

פורסם

לדעתי הם דווקא פעלו כפי שהיו אמורים לפעול, המוסך המורשה יכל להאשים אותך בשבר ולהקטין ראש כי בכל זאת עברו 5000 ק"מ מאז.

 

אני לא אומר שזה תקין לרגע שלא נדבר על בטיחות, אבל אישית דווקא הייתי מרוצה משרות כזה. מה לדעתך היה היחס שהיית מקבל אילו היית ניגש למוסך לא מורשה ודבר כזה קורה? לא בטוח שהיו מקבלים את הטענה שלך.

פורסם

חבל ללכת למוסך מורשה עם רכב ככ ישן,

יכולת להיות במוסך אחר בעלויות של חצי מחיר, להיות מול הרכב ובהרבה פחות זמן.

טיפול 10 עם החלפת בלמים לא יותר משעה שעתיים גג עבודה.

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

במורשה שש שנים !! ובאחת הטיפולים האחרונים הייתי צריך לעשות כמה אטמים , וכרגיל לפתוח יודעים אבל לסגור כמו שצריך למה ? מי יראה ?.

ורגע לפני שאני עוזב את המוסך אני פותח מכסה מנוע ורואה שמכסה שסתומים לא סגור עד הסוף וחצי מהברגים נכנסו עקום ולא סגורים עד הסוף .

נכנסתי בזעם רב והתחלתי לצרוך שם שכולם ישמעו ומיד הכניסו את הרכב וסגרו כמו שצריך ונאמר לי אותה תשובה העובד יטופל ויפוטר . סליחה ובלה בלה .מאז לא חזרתי יותר . , הכי מבאס שאתה מוכן לשלם עד השקל האחרון ועדין לא נותנים את השרות כמו שצריך , מבין אותך לגמרי.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

 

פורסם

כנראה לא הבנתה מה הייתה הבעיה מבחינתי

 

הם אמרו לי לא להיות ליד הרכב (לא לשמור על מה הם עושים)

הם שברו את הבורג

ולסיום הסתירו אותו

אם אני לא הייתי בודק בטיפול הבא היו מחייבים אותי עליו ורק להיזכר שאומרים שטיפול במוסך מורשה הוא טפול בטוח

פורסם

לא הבנתי על מה אתה מתלונן. באמת...

 

במוסך הבינו שעשו טעות והחזירו לך את הכסף על תיקון הטעות בלי יותר מידי בעיות. כל הכבוד למוסך שלקח אחריות על הטעות של אחד העובדים שלו למרות הזמן שחלף, בניגוד לכל מיני סיפורים שרצים כאן בפורום על מוסכים שמסרבים לקחת אחריות גם על מקרים ברורים בהרבה. חבל שאתה יוצא נגד המוסך למרות שהוא יצא לגמרי לטובתך.

זה שהם עשו טעות ושברו את הגוז'ון - אז מה? זה יכול לקרות בכל מוסך, בטח ובטח ברכב ישן. לך תדע מי סגר את האום הזה בפעם הקודמת ובאיזה מומנט הוא השתמש. ואולי זאת באמת בכלל אשתך שרצתה בכלל לתקן פנצ'ר שעשתה בגלל פאדיחה שלה ולא רצתה לספר לך על התיקון?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

1. אסור ללקוח להיות בשטח העבודה של המוסך, וזה לא משהו שבטויוטה המצאיו.

למוסך יש כיסוי ביטוחי לעובדים בלבד, אם קורה לך משהו בשטח העבודה - אתה לא מבוטח.

 

2. באמת אפשר לנסוע עם גלגל שמחוזק על ידי 3 ברגים במקום 4 עד למקום התיקון, זה אפילו כתוב בספר חוקי תעבורה.

 

3. העובד שעבד על הרכב אכן היה צריך לדווח על הבורג התקוע, לידע את מנהל העבודה והוא מצדו היה צריך לידע אותך. ולטפל במקרה במקום. זה הדבר היחידי שלא תקין בכל הסיפור.

האם העובד הזה היה מגיש כלים או אולי מכונאי עם וותק 15 שנה - אתה לא יודע ואני מבקש להבא לציין עובדות מוכחות בלבד.

 

4. מוסך ויבואן מצידם פעלו בסדר גמור, לקחו אחריות וזיכו אותך, למרות שבמהלך 5000 ק"מ עוד 20 ידיים יכלו לגעת בבורג. סמכו על המילה שלך ולא התנערו.

 

 

  • ספונסר פורום
פורסם

בוקי , מזל טוב לרגל ההודעה ה13000 !!

 

לגבי פותח השירשור , לא מדובר במקצועיות אלא באמינות, לצכונאי סופר מקצועי קורות פאשלות, פשוט מכונאי לויאלו עוצר ומידע את מי שצריך.

אורן

×
×
  • תוכן חדש...