Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וסליחה מראש על חוסר המיקוד.

מעוניין ברכב למשפחה שמאפשר שני בוסטרים וכיסא בטיחות. מעדיף להימנע ממיניואנים לסוגיהם. הרכב ישמש בעיקר לנסיעה עירונית ומדי פעם נסיעות ארוכות יותר.

חשוב מרווח פנים, תא נוסעים איכותי ומאובזר, אמינות, נוחות, פחות ביצועים דרמטיים.

תקציב עד 130,000 פלוס מינוס עם העדפה ליד 2 במצב ממש חדש.

ההתלבטות כרגע יותר עקרונית, בין רכב מנהלים (פאסאט, סופרב, מונדיאו, B4 וכו) לבין ג'יפון (IX35 בעיקר בגלל ההיצע הרב,עדיפות לCX5 אבל ההיצע מצומצם, אולי אאוטלנדר). לוקח בחשבון גם 0 קמ מחברת ליסינג (רישום יד 1 פרטית, בהנחה שאחזיק 4-5 שנים נראה לי אופציה לא רעה).

אשמח לתובנות לגבי ההתלבטות העקרונית וגם בתוך הקטגוריות.

פורסם

רק שבוע שעבר עשיתי בדיקה פיזית דומה עם מגוון רכבים - קשקאי+2, סנטה-פה, CX5, רנו פלואנס, קיה ספורטאז, אאוטלנדר ועוד.

המסקנה חד משמעית וככל הנראה מאכזבת עבורך - 5 אנשים ברכבים האלה זה לא יותר מהצהרת יצרן ופנטזיה שיווקית. לא בנוחות בכל מקרה.

עם כיסאות בטיחות בכלל אין על מה לדבר.

חייב 3 מושבים מלאים במושב האחורי - רנו סניק, C4 פיקאסו, 5008, S-MAX וכדומה.

בלי קשר, מדובר ברכבים נוחים ומרווחים בהרבה - לא מבין את הרתיעה שלך.

פורסם

^

הייתי אתמול באולם התצוגה של רנו - סניק III שנת 2012 עם 0 ק"מ מהיבואן + 3 שנות אחריות יצרן עולה ~115000 ש"ח על הכביש.

מוכרים עכשיו גם את השברולט אורלנדו ברמת הגימור הנמוכה, 0 ק"מ מיבואן, ב~130000 ש"ח אבל הוא נחות לטעמי מהסניק וצפוף יותר.

יש גם טויוטה וורסו שחביבה מאוד וזולה יחסית אבל מעט צפופה יותר מהנ"ל.

פורסם

תוריד את האורלנדו מהרשימה. רכב מצויין אבל לא מכיל מקום מספיק בשורה השנייה לשלישייה כמו שביקש פותח השרשור.

הייתי הולך על הסניק. מבקש שיחליפו את כל הצנרת המיובשת (בכל זאת הרכב מ 2012 בחנייה בשמש ללא תנועה)

פורסם

צודק...

בוורסו לעומת זאת נכנסים 3 כסאות בטיחות בשורה אבל לא בנוחות ומרווח כמו בדגמים האחרים לעיל.

פורסם

רישוי באפריל 2012 - כלומר הרכב נחת בארץ הקודש באפריל 2011 (כיום יבואנים מחויבים עפ"י חוק להעביר בעלות כאשר הרכב נמצא שנה בארץ) - כלומר הרכב מוטל כפגר 3 שנים במחסני היבואן תחת כיפת השמים ללא תזוזה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

צודק, אבל למרות כל ההסברים המפורטים שנתנו פה (תודה ד"א!) אני עדיין לא בטוח שזה בעייתי יותר מלקנות דגם זהה שנסע נאמר 100K ק"מ בשלוש השנים האלה, לך תדע איך טופל ומה עבר (לרוב בליסינג) ובמקרה בטוב יש עליו אחריות חלקית מאוד ל-20K ק"מ מהמגרש.

אמנם "ישב כפגר" 3 שנים אבל עם 0 ק"מ ואחריות יצרן מלאה ל-3 שנים מרגע הרכישה + התחייבות להשבחה ותיקון כל תקלה שתעלה בבדיקה עצמאית לפני הקניה. גם אם משהו יתפספס - כל המכלולים ממילא באחריות יצרן ויוחלפו באחריות במידת הצורך, לא?

אולי אני תמים וככל הנראה מדבר מבורות אבל לא השתכנעתי שזו קניה פחות טובה מיד2 מליסינג של דגם דומה.

מצד שני - לפחות 3 מביני עניין אמרו לי לא להתקרב לרכב כזה אז גם בלי להבין אני נרתע...

פורסם

אני לא חושב שהעובדה שהרכב ישב היא כל כך בעייתית ומסכים שהאחריות פלוס האפשרות לבדיקה עצמאית אמורות לסגור את הפינה. השאלה עדיין למה הרבה אנשים ממליצים לא לגעת. האם בגלל הישיבה במחסן או בגלל הרכב עצמו? סהכ חלופות טובות יותר ב115 לא מצאתי בערימות..

פורסם

הבעיה היא לא ברכב (הטוב למדי) אלא באקזמפלרים הספציפיים המוצעים ע"י היבואן. עדיף למצוא מכונית יד שנייה שמורה שטופלה כמו שצריך מאשר לרכוש "גרוטאה" חדשה מהיבואן (גם אם יש לה אחריות). זאת דעתי.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...