Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם בדיקה עצמאית במכון/מוסך מתמחה יגידו שמדובר באקזמפלר מומלץ - עדיין דעתך תישאר זהה?

אם לא, נראה לי שווה השקעה של כמה מאות שקלים לבדיקה כזו.

מוסך גבע עושים זאת בחינם למשל וגם נותנים הערכת מחיר ליישור קו.

אם כן, מדוע?

פורסם (נערך)

בדיקה במכון לבדיקות קנייה לא רלוונטית במקרה הזה, ההשלכות של היות המכונית "פגר" הן השלכות ארוכות טווח ולא בהכרח משהו שמכון סטנדרטי ישם לב אליו (למשל משאבות בלם, או איכות הצינורות מגומי בתא המנוע, וכד'). מעניין לשמוע מה חושב מוסך גבע על מכונית כזאת.

עריכה אחרונה על ידי menir1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

למה כתבתי לך שיחליפו צינורות... כך מקרה דימיוני:

לקחת את הסניק לבדיקה במוסך . יש צנור מים יבש וסדוק אבל עדיין מתפקד אחרי שעמד 3 שנים בחניה. הבדיקה תעבור חלק. נניח.

ואז בטיול לים המלח עם מערכת בלחץ הצינור יפח את נשמתו ומי הקירור ישתינו לכביש. אולי אפילו לא תשים לב שהמנוע מתחמם. או עד שתשים לב במקרה הטוב ילך אטם ראש מנוע. במקרה הרע המנוע עצמו.

האם קרסו ישאו באחריות או יטענו לטיפול רשלני מצד הלקוח?

אני משאיר לך לענות על השאלה.

פורסם

אני הייתי קונה את הרכב מקרסו בשקט. האם היית קונה רכב בן 3 מתושב אילת או הדרום החם? אתם ממש פרנואידים- קרסו זו חברה רצינית לדעתי שלא יעבדו עליכם סתם( אין לי שום קשר אליהם). בהצלחה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

תקרא את השרשור ותבין שיש הבדל בין רכב שעמד שלוש שנים לרכב שנסע שלוש שנים. כמו כן ניתנה לך דוגמא לתקלה שלא תתגלה בבדיקת כסת"ח אבל עלולה להיות מז'ורית בתוצאתה.

קיבלת התראה על ייעוץ לא מבוסס.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

התחושה שלי שהשילוב של בדיקה במוסך מתמחה (גבע?) שמודע למצב הרכב ויודע מה ואיך לבדוק + אחריות יצרן ארוכה ומלאה אמורים לתת ביטחון לא רע בקניה.

לעובדה שעומדת מאחורי הקניה חברה רצינית ולא איזה מגרש קיקיוני או אדם פרטי עלום גם יש משקל חיובי בעניין.

• תוכן חדש...