Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מחפש לקנות מעמד מיוחד כזה שאפשר להניח בו בעמידה בקבוקי אלכוהול, לרבות מאוד בקבוקי וויסקי וכדומה.

הדירה היא קטנה והכמות אלכוהול שיש לי היא..גדולה (כמעט 20 בקבוקים).

אני רוצה משהו קטן שאוכל להעמיד בהם אותם, חשבתי על כמו ספרייה אבל לא מצאתי משהו שיהיה קטן ויתאים לפינה שליד הטלויזיה, הדירה עצמה היא לא גדולה 40+ מטר והסלון קטן, אז משהו שלא יפריע.

בחיפוש בגוגל לא מוצא דברים מעניינים לבנתיים, אשמח לרעיונות אולי אפילו לבנייה עצמאית

תודה רבה וחג שמח וכשר ! (הוויסקי ישומש רק לאחר הפסח :lol: )

Opel Adam S 2017

פורסם

יש באיקאה כמה כונניות זכוכית\מתכת\עץ שיכולות להתאים

לא יודע איך להעתיק תמונות מהקטלוג - עמודים 208-211 יש כמה דוגמאות

פורסם

תודה רבה!

אגב באתר של איקאה יש רק קטגוריות, אף פעם לא ראיתי אופציה כלשהי לעמוד 208-211..אבל לא זכור לי שראיתי שם משהו מעניין

Opel Adam S 2017

פורסם

ואוו..20 דולר על הדבר הזה?! אתמול היתי באיקאה קניתי שולחנות והמדף זכוכית הנ"ל במדוייק עלה לא פחות מ 395 שקל.

Opel Adam S 2017

פורסם

ה-20 דולר היו מבצע חד פעמי ליום אחד...

המחיר הרגיל שלו זה 65$. עדין משמעותית יותר זול מאשר בארץ, אבל כפי שכבר ציינו פה אין ספור פעמים, איקאה בישראל יותר יקרה משאר בשאר העולם.

פורסם

כן יש לנו 5 כאלה בחנות,כל אחד 400 שקל.

מדהים פער המחירים ואני חשבתי שדופקים אותנו רק ברכבים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אתה עובד באיקאה? היתי בסניף ראשלצ אתמול וקניתי שולחנות אז חיפשתי בנרות מעמד לבקבוקים..

בסופו של דבר כנראה שאני ואבא'לה נבנה אחד מעץ, אולי יצא גם יותר יפה (זול בטוח שכן) :p

Opel Adam S 2017

פורסם

לא עובד באיקאה :lol:

הכוונה הייתה שבעסק שלנו יש 5 כאלה (יש לנו חנות מתנות).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אני הבנתי שיש להם כאלה בתור ארונות תצוגה, בתוך ארונות התצוגה הנ"ל הם מציגים את המתנות שהם מוכרים.

:mm_yeah:

פורסם

הארון Detolf יפה מאוד, קניתי כזה, שים לב שצריך שניים כדי להרכיב אותו, והקופסה עצמה כבדה מאוד, ויש בה המון המון זכוכית (למעט התחתית והגג כמעט הכל זכוכית באריזה).

שים לב גם להבדיל בין הזכוכיות של הקדימה/אחורה ואלה של הצדדים.

מה שכן אם זה שני אנשים לוקחים מהאוטו לבית ומרכיבים, ושמים לב (גם בחוברת הרכבה אומרים לך לשים לב לזה) לצדדים, זה ממש פשוט.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...