Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום בזמן נסיעה פתאום לחצתי על הכפתור של החלון החשמלי של הנהג והיה מן רעש של פיצוץ. ואז החלון שבק לא עולה ולא יורד, יש רעש לווי מן הדלת כשאני מנסה להפעיל את החלון מעין חריקה. סגרתי את החלון כלפי מעלה עם היד.

שאר החלונות עובדים מן הפיקוד בדלת,

נזכרתי שלעיתים רחוקות החלון לא היה מגיב ללחיצה( לא היה רעש כלל) אלא אם הייתי פותח את הדלת ואז החלון ירד או עלה.

1. האם יש רעיונות מהי הבעיה? האם זה בר תיקון, אני רוצה לנסבות לפתוח מאת הדלת ולראות בעין מה קרה שם.

2. טיפים איך לפתוח את הדופן של הדלת , ממה להזהר וכדומה.

כל עיצה תתקבל בברכה!

וחג שמח לכולם

פורסם

שלום לכולם

היום בזמן נסיעה פתאום לחצתי על הכפתור של החלון החשמלי של הנהג והיה מן רעש של פיצוץ. ואז החלון שבק לא עולה ולא יורד, יש רעש לווי מן הדלת כשאני מנסה להפעיל את החלון מעין חריקה. סגרתי את החלון כלפי מעלה עם היד.

נזכרתי שלעיתים רחוקות החלון לא היה מגיב ללחיצה( לא היה רעש כלל) אלא אם הייתי פותח את הדלת ואז החלון ירד או עלה.

1. האם יש רעיונות מהי הבעיה? האם זה בר תיקון, אני רוצה לנסות לפתוח את הדלת ולראות בעין מה קרה שם.

3. ואם אצטרך החלפה, מה העלויות חדש, חלופי, פירוק?

כל עיצה תתקבל בברכה!

וחג שמח לכולם

פורסם
שלום לכולם

1. האם יש רעיונות מהי הבעיה? האם זה בר תיקון, אני רוצה לנסות לפתוח את הדלת ולראות בעין מה קרה שם.

3. ואם אצטרך החלפה, מה העלויות חדש, חלופי, פירוק?

כל עיצה תתקבל בברכה!

וחג שמח לכולם

ישנם כמה דברים שיכולים לקרות:

1.המנוע נשרף,האופציה היחידה זה החלפה לחדש או תחליפי.

2.תבדוק את הפיוזים אולי זה רק פיוז,למרות שאני לא מאמין כי היה לך רעש של פיצוץ..

כל רכב שאתה פותח אתה צריך לפתוח בזהירות,לא להפעיל לחץ על הפלסטיקה,לחפש את הברגים אם יש ולפתוח לאט ובזהירות..

בהצלחה וחג שמח!

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

אני מתייחס בתשובה שלי להודעה מעלי שנכתבה פעמיים ואף צוטטה, אם לא ברור למה אני מתייחס:

אם שומעים את המנוע פועל אז לא מדובר בבעית הזנת חשמל (פיוז, מתג וכו') אלא בעיה מכאנית כלשהי (כבל תפוס או קרוע, פלסטיקה שבורה - אופייני למצב שבו החלון צונח למטה, מנוע שנחלש וגומיות חלון יבשות שמקשות על המנגנון).

אני בעד עשה זאת בעצמך, אבל הפלסטיקה העדינה עלולה להינזק בעבודה לא נכונה, וגם צריך חלקים (כבל, פלסטיקה) בנוסף, רצוי להצטייד בדבק אפוקסי לפעמים (פלסטלינה).

קיצור, לפני שניגשי למלאכה, רצוי להתבונן או להעזר במישהו מנוסה יותר, וכן לכל רכב יש טריקים קטנים משלו.

• תוכן חדש...