Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום מפגש מרכז - 5.4.2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להודות לישראל שבזכותו שוב הידיים שלי פצועות קשה מרסיסי פיבר

בניתי את הקורה השמאלית מחדש

והיה אחלה מפגש אפילו הבנות זוג שלנו לא השתעממו

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

היה מפגש מצוין ,עצוב לי בשביל הישאם אבל לא נורא

וכן אדי אני צלמתי במפגש

Head Unit: Pioneer DEH5450SD amp1: sierra f250.4 amp2: dc audio monoblock 2.0k alternator: 120amp Battery deep discharge: xs power 6500 Wiring: 0 gage knu consept

VW Golf MK3

פורסם

מאור - מזל טוב על התפקיד החדש :-D (מעבר להיותך צלם המפגשים הרשמי כן?)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני הייתי במרחק של יותר מ20 מטרים מהרכב הזה כשהפעלת אותו וכמעט עשיתי במכנסיים, היא ישבה בפנים? :shock:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי לפצל את המפגשים ל SQ ו SPL לא אפשרי תמיד מי שהיה SQ ורצה להשמיע את המערכת תפס מרחק וזה לא הפריע לאף אחד .

תודה רבה גם לגיל שכיון לי סוף סוף את המערכת לרמה גבוה מאוד .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני באופן אישי יצאתי עם ורטיגו שעדיין לא עבר לגמרי (השבלול באוזן יצא מהמקום, מה שגורר סחרחורות וחוסר שיווי משקל, לא חוויה נעימה במיוחד).

אבל אני לא מאשים אף אחד, הייתי חייב להסתכל במד דציבלים כדי לקלוט את עומק הטירוף :-P

לגבי הסיבה לשריפת הסאב-

לדעתי (ולדעת חבר שמתעסק בתחום הסאונד באופן מקצועי) - במילה אחת-

DECAFF

כששאלתי למה לא משתמשים בטון ג'נרטור במקום במוזיקה, נאמר לי שעם דיקאף מגיעים לתוצאות יותר גבוהות.

זה כבר הדליק לי כמה נורות אזהרה, וכשהבנתי איך התוכנה עובדת זה כבר היה לי ברור -

מדובר בקליפינג רצחני בתדרים נמוכים שאי אפשר להבחין בהם, יצא לי להתקל בזה באופן אישי כשהאטתי שירים בתוכנות עריכה ולא לקחתי טווח ביטחון של הנחתה בווליום לפני שינוי המהירות.

אני משוכנע שאם מישהו יעלה את הWAVEFORM של הקטע שאיתו בוצע הניסוי, ויעשה זום-אין עד שיראו את הגל עצמו,

אין לי ספק שיהיה אפשר לראות את הקליפינג בעין בלתי מזויינת.

פורסם

אבישי אני ממש לא רוצה לפצל את המפגשים - חס וחלילה! אני רוצה לסדר את החניות לפי הז'אנר המוביל - וזה אפשרי בהחלט וימנע את כל המריבות שהיו בעבר בנושא. אחראי מפגש קובע מי נמצא איפה ואין וויכוחים - ואתה במקרה אחראי מפגשים :twisted:

אני נותן לך את הכבוד ולמספר וותיקים נוספים את הכבוד הראוי וכך גם צריכים חברי הפורום.

ארז - עפיפונצ'יק

הסאב וופרים של היישאם פגשו את הבורא שלהם ואתה רוצה עוד להריץ להם את הסיגנל על דיקאף :-D

NICE

Pioneer TS-X150

פורסם

הדיכאף לא מלא בקליפינג רצחני, להיפך - הוא מאוד נקי. ההבדל בינו לבין מוזיקה רגילה זה שנמצאים בו פיקים של תדרי הבאס. אני עד היום לא יודע איך הוא עושה את זה, אבל זה בהחלט נקי. אני שומע דיקאף כבר כמה שנים ובחיים לא שרפתי סאב.

הסיבה שהסאבים נשרפו הייתה בגלל הפורטים שהותקנו. חמישה פורטים 6״ שהיו מכוונים ל50 הרץ בנפח נקי של8 קיוביק פיט מחווט לחצי אוהם על מגבר שהוציא קרוב ל8 אלף וואט. הסאבים האלו מוצהרים 2200 וואט כל אחד.

תבינו לבד מה הלך שם.

פורסם

אחרי מיליון שנה שלא הייתי, שמחתי להגיע למפגש.

אנשים טובים, אווירה טובה, מקווה שאפילו עזרתי לבחור עם האיביזה הירוקה עם הכיוונים של ה-MS-8.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

שמחתי סוף סוף להכיר את הישאם והמערכת המטורפת שלו,ירבו אנשים כמוהו,כבוד גדול הביא לתחום הspl הישראלי.

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

• תוכן חדש...