Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה בחיפוש אחרי רנו מגאן משומשת בנסיעות המבחן שעשיתי הרגשתי שדוושת הבלמים מאוד רגישה - כשנוסעים במהירות בינונית-נמוכה, לחיצה אפילו עדינה גורמת לרכב לעצירה מלאה מיידית במקום להאט (דרך אגב יצא לי להיתקל בכמה דגמים אחרים של רכבים שגם בהם הרגשתי תופעה דומה), הסיבה שהתמקדתי במגאן היא בטיחות, אבל דווקא עצירות פתע לא נשמעות כל כך בטיחותיות, ההרגשה היא שאין אפשרות להאט - זה או לעצור לגמרי או להמשיך לסוע באותה מהירות - הכל או כלום..

האם זה בגלל שפשוט עד עכשיו הייתי רגיל לסוע על רכב שבו הדוושות עובדות בצורה אחרת או שאכן יש דברים בגו...?

פורסם

לאבי היתה מגאן. לא זוכר את השנתון. לדעתי 2006 או 2007.

אני זוכר שנהגתי עליה הרגשתי שדוושת הבלמים מאוד רגישה ומתוגברת. כלומר לא צריך בכלל כח להשגת בלימה חזקה. זה היה שונה מרכבים אחרים שהכרתי. ראוי לציין שגם ההגה מאוד רך ומתוגבר וגם דוושת ההאצה מאוד רכה.

אני לא אהבתי את זה אבל זה נראה לי עניין של סגנון.

לא הרגשתי את מה שאתה מתאר לפיו אין כל הדרגתיות הלחיצה אבל אני לא יכול להתעלם מהדמיון המסויים.

אולי זה שילוב של הסגנון של הדוושה עם בלאי או תחזוקה לקויה. אולי זה משהו שצריך תרגול. תבקש לנהוג חצי שעה ותראה אם אתה מתרגל.

פורסם

אין סיכויי שלא צריך להפעיל שום כח כדיי לבלום. הבלמים מנצלים את העובדה שהרגל שלך יכולה להפעיל כמה קילוגרמים טובים של כוח בלי בעייה וממנפים את זה. זה חוסך בכמות הכוח שצריך לבזבז בהגברה בעזרת וואקום, ומצד שני מאפשר בלימה יותר חזקה עם אותה כמות התגבור.

יכול להיות שיש שם תקלה במגבר הבלמים והוא בונה יותר לחץ ממה שהוא אמור. אני לא מומחה גדול, אבל מה שאתה מתאר לא נשמע תקין בכלל.

אני מכיר מישהו שנוהג במגאן קצת ישנה, וכשאלתי אותו, הוא אמר שאצלו הבלמים מרגישים נורמלים לגמרי, כמו כל רכב אחר.

פורסם

אלו הבלמים במכוניות רנו.

מאוד רגישים.

כשעוברים מאוטו אחר, בהתחלה זה מרגיש מוזר ובולמים חזק מידי.

לאחר תקופה קצרה מתרגלים וזה מרגיש מצויין, אחת הנקודות החזקות של המכוניות האלו.

• תוכן חדש...