Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער על הכותרת המטומטמת. אין לי שום הבנה או מושג בחשמל. אני יודע שכאשר מזמינים מוצרי חשמל, אז יש הספקים שונים במדינות שונות. למשל, בארה"ב 250 וואט, ובארץ שקעים 150 וואט. [סתם אני מחרטט מספרים]. רציתי לדעת איך הדבר עובד [בקצרה]. האם זה קיים או שהמוח שלי התחיל לדמיין דברים?

אני רוצה להזמין את המטען הזה:

http://www.ebay.com/itm/Home-Charger-fr-Sony-Ericsson-S312-Jalou-C901-J105-W205-/230449644466?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item35a7de83b2

הוא יעבוד אצלי בארץ?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

המטען יעבוד בארץ מבחינת מתחים, תבדוק שהחיבור הפיזי מתאים לשקעים בארץ. לפי התמונה תצטרך מתאם. לידע כללי. אם מוצר מתאים למתח 100 עד 220 וולט הוא יתאים לארץ, לפעמים עם צורך במתאם לשקע.

פורסם (נערך)

אתה צריך לשים לב לשני דברים:

1. מתח ותדירות הרשת. במקרה של המטען התדירות (50 או 60 הרץ, אצלנו 50) לא מעותית. המתח אצלנו מוגדר 220 וולט, כאשר במפרט של המטען שהבאת הטווח הוא 100-240 וולט. עד כאן אין בעיה.

2. ההתאמה הפיזית לשקע הישראלי. השקע הישראלי הוא ייחודי, וקיים רק בישראל ובשטחים. אם המכשיר שאתה רוכש מוארק הוא מצריך תקע מתאים לישראל (או מתאם מהתקן של התקע הקיים לשקע הישראלי) עם זאת השקע הישראלי יקבל תקעים ללא הארקה (2 פינים) בתקן האירופי. המטען שאתה רוצה לרכוש הוא בעל תקע אמריקאי, ולא יכנס לשקע ישראלי אלא באמצעותמתאם (שעולה כמה שקלים בכל חנות למכשירי חשמל). לדעתי עדיף לחפש מטען בתקן אירופי, ורצוי מאוד - מטען לא גנרי.

מידע מפורט - כאן.

אני מדגיש שוב את מה שאולי נבלע בפסקאות הקודמות: קנה מטען הגון, לא גרוטאה. גם אם זה עולה עוד כמה זוזים. סה"כ - זה יגן על הטלפון שלך, שהחלפתו בחדש תעלה יותר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא אמורה להיות בעיה לחבר לשקע בארץ באמצעות מתאם.

אבל למה בכלל להתעסק עם זה?

מדובר במטען כל כך נדיר?

גם אם כן, בטח ניתן לקנות כבל USB תואם ולחבר אותו למטען קיר USB עם תקע יהודי.

אולי אפילו יצא יותר זול (שים לב שיש לך שם 3.99 דולר למשלוח)

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

תודה לכולם על העזרה. השכלתי :)

יש לי מטען USB שאני מטעין דרך המחשב. פשוט אני רוצה לרכוש גם מטען לחשמל שיהיה לי, כי הכבל USB מתחיל לזייף מעט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

אעשה היום חיפוש בבית, אם אני אמצא (וצריך להיות לי נדמה לי לפחות שניים תקינים כאלה) אתה מוזמן לבוא ולקחת

אה וספריאל צודק

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

גם אם כן, בטח ניתן לקנות כבל USB תואם ולחבר אותו למטען קיר USB עם תקע יהודי.

תקע נימול?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ועבר גם גיור כהלכה ע"י רב המכס :-D

מה שכן בזמן שחרית מנחה וערבית תדבר עם הלמפה, התקע עסוק

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ליאור, car_me, תודה רבה לשניכם על ההצעה. אני מעריך את זה מאוד. אחרי הרבה שיחות טלפון [לפני שנפתח השרשור והרעיון של איביי נשקל] שבהן לאף אחד לא היה את המטען, אחד המוכרים חזר אליי ואמר שמצא אחד. ישמח למכור לי אותו ב30 שקלים [מחיר של איביי]. אני מודה לכולם על העזרה ועל ההצעות להביא לי מטען. תודה :)

פורסם

אין על מה, אם בכל זאת תרצה שלח הודעה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כל המכשירים שנמכרים עם EU PLUG של שני פינים מתאימים לארץ בלי בעיה בכלל.

המתח באירופה וגם בארץ הוא 230V 50HZ.

רוב המכשירים האלקטרוניים (בניגוד למכשירים בעלי מנועים או גופי חימום) בעלי תקע אמריקאי (פינים שטוחים) המודרניים צריכים רק מתאם לצורת השקע שעולה פחות מדולר. יש לוודא שעל המטען רשום משהו בסגנון של 100-240V AC 50-60HZ. זה אומר שהמכשיר מתאים לחשמל בכל העולם ורק צריך מתאם לצורת השקע.

לגבי מכשירים בעלי תקע עם הארקה (3 פינים) - אכן צורת השקע הישראלי לצערינו ייחודית וזה מצריך או מתאם או (אם מדובר במכשיר עם כבל) לחתוך את התקע ולשים תקע ישראלי.

שורה תחתונה - 95% מהדברים שרובינו מזמינים באיביי הם בעלי תקע אירופאי 2 פינים ומתאימים לחשמל בארץ בלי בעיה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...